- Padavan firmware
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Mi lehet ezzel a csomaggal?
[kép] -
Anaconda
tag
Sziasztok!
Adott egy termék ami 9700Ft volt, kicsit sokalltam az árát, de fájt rá a fogam. Majd masik gépről bejelentkeztem alira, és 7700Ft volt az ára. Ekkor vettem észre hogy a google bejelentkezést használom és a másik maillel jelentkeztem be. Ha már így alakult megrendeltem, ezt az árat mar több, mint korrektnek tartottam.
Frankón az új usereknek kb 20% kedvezmény van? 😀
Újra megnézve az useremmel amit használok még mindig 9700... -
Anaconda
tag
válasz vitezlejszlo #71740 üzenetére
Mekkora értékű a termék?
-
Anaconda
tag
válasz vitezlejszlo #71732 üzenetére
A vámot nem te kifizeted előre a megrendeléskor?
-
Anaconda
tag
Szerintem akit ez a téma most nem érdekel, most pár hétig ne nézzen rá a fórumra mert ez fog menni, vagy nyugodtan be lehet dobni egy másik témakört amiben lehet értekezni, egy fórumon az lenne a feladat, hogy meghallgatod a másik problémáját, ha tudunk segítűnk, információt cserélünk, segítjük egymást, mint egy jó közösség. A téma neve aliexpress tapasztalatok, tehát ez is egy tapasztalat, hogy nem egyéni probléma van, nem fognak elveszni, hanem torlódnak a csomagok.
[ Szerkesztve ]
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Jól értem, hogy most a PNLUC csomagok lehet, hogy késhetnek?
Ezzel van ötletetek, hogy mi lehet, 30-a óta semmi hír, vajon minden rendben, meg fog jönni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 17,3" Full HD IPS 120hz laptop kijelző Auo B173han04.7
- XIAOMI 13T 5G 8GB+256GB
- AKCIÓ!! Ryzen 5 5500 / 32 gb DDR4 / RTX 3060 12 GB
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!