- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saldrick
csendes tag
Hát autót én sem innen rendelnék, de filléres (<50$) dolgokat érdemes innen rendelni, ha nem sürgős.
A szállítás china post-tal nagyon olcsó ( múltkor vettem egy otg usb kábelt 0.62$-ért free shipping-el), de olyan is. Ha kiszámolod, ez kb 200 forint. Ennyiért egy magyar webshop Magyarországra még ki se szállít... A kábel is kb 2-3x ennyibe kerül itthon+
A személyes csúcsom kiszállításra China posttal 70 nap.
Ha valami tegnapra kell, ne innen rendelj, de ha ráér, akkor nagyon olcsón hozzájuthatsz.
Ja, és eddig egy eladóval volt negatív tapasztalatom. Laptophoz rendeltem 2nd hdd bay-t (16$ free shipping ). A feladó nem az én laptopomhoz valót küldött. Megreklamáltam, ő hebegett-habogott (gyenge angolsággal), 3 nap után az aliexpress-hez eszkalálhattam a problémát. Ők a képek alapján nekem adtak igazat, és visszakaptam a pénzt. Mivel a szállítás drága lett volna, most van egy eladó sata 2nd hdd bay-em, csak nem tudom mihez jó
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Nekem sok száz eBay-es rendelésem van, és 25 Aliexpress. A tapasztalatom eddig jobb az Alival, mint az eBay-el. Az, hogy minden küldemény trackinges, magasan jobb mint az eBay-en.
Az pedig, hogy az adott termékre adott összes értékelés látható a termék adatlapján, egy nagyon szuper dolog. Így láthatom, ha adott eladó a magas értékelését 1000 golyóstollból szedte össze és mellé a 10 eladott drága termék közül mindegyik problémás volt. Ezt az egyszerű monitorozást hiányolom az eBay-en.
[ Szerkesztve ]
22 éve a Prohardveren! ™
-
El Gringo
senior tag
ok, ok... 2 rendelés alapján azért ne hamarkodjunk el egy ilyet, ne minősítjük le a 10101010101 eladót
Érdekes nekem két csomagom meg gyorsan megjött. Hogy is van-ePersze ennyi erővel az ebay is egy FOS, 11rendelésem van, abból 2b 60napon túl jött.
Ha meg 20nap alatt nem jön meg, akkor én még nem sírnék (kivéve, ha express posta), bőven időn belül van.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM