Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Guba4 #45708 üzenetére

    Nincs ilyen lehetőség és a járvány miatt lezárások, szállítási késedelmek( nem baromság) felülírják a várható szállítási időket, ez egy normál adás-vételi szerződés esetén is így van.
    Az elmúlt 1 évben bizony az eBay sem igazán ítél meg ilyen reklamációra visszatérítést, mert sok vevő nem fizeti ki ha később megkapja, ugyanis a termék úton van.
    Példa: tegnap kellett egy csomagos autónknak elindulni Angliából, de nem tudja elhagyni az országot, mert Anglia is és Franciaország is lezárt és nincs határidő megadva hogy meddig, a szállítás lényegében megkezdődött mert a csomagok a járműben eljutottak a határig. Szerinted ezt nem kell tudomásul venni? Nem 5. lehet hogy 15 nap múlva kapod meg, de megkapod, de azt is meglehet csinálni hogy elküldjük egy nem lezárt helyről, akkor nekünk esel hogy miért Spanyolországból küldtük és ezért 10 nap lett a szállítási idő az 5-ből? Te mit tennél ha te lennél a kereskedő? Pandémia idején az ne vásároljon külföldről akinek sürgősen kell valami, szerezze be itthon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák