Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    válasz Digitalpimp #39776 üzenetére

    engem totalisan felhaborit az a 0-24-es cikk ugy ijra le mint mindenki aki kinabol rendel egy rohadt szemet adocsalo ugyeskedo szar alak lenne.... akik milliardokat direkt keszakarva kihuz a szegeny szerencsetle EU-s kormanyok zsebebol! meg szerencse nem akarnak ez miatt megkovezni vagy meglincselni.... mikor ez a torvany 22 euro alatt nincs fizetes!
    a cikk egy kalap ala veszi a 22 euros alatti rendeloket azokkal akik az felett rendelnek es valami ok miatt nem fizetnek erte! mintha ez nem az allam a vamosok sara lenne!?? hanem a szemet ugyeskedo vasarlok es kereskodok 99% ban a bunosok! hanyok az ilyen firkaszok irasaitol.... hat b+ ha az allam piiizt akar? akkor rongenezzen csekkoljon minden csomagot azt szedje be a loviit! ha nem szedte be erte? akkor szo...on le ne a mediaban sirjon rijjon mint vmi furdos k,,,va!
    remelem minden orszagban lesz EU-s raktaras lerakat es ezek a gennyek minnel kevesebbet raknak zsebre az online vasarloktol!

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák