Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
S_x96x_S #1916 üzenetére
Még ugyanazon a felületesen se kapsz - ugyanazzal a modellel - pontosan ugyanolyan választ.
Mondjuk ez nagyon igaz, nem tudom mit gondoltam...Sőt néha kérek egy pontosítást a saját szövegemen, majd 2-3 (stb) kérdezz felek után visszajutunk 99%-ban az én szövegemhez.
Akkor nincs más hátra, mint előre és tesztre fel... Meglássuk, melyik fog nekem tetszőbb választ adni, de akkor a perplexity-t inkább improved Google-nek tekintem a jövőben, és nem variálok a modellekkel (mondjuk chat GPT-n se variáltam eddig rajta
)
-
woryz
senior tag
válasz
DarkByte #1913 üzenetére
Nézd / nézzétek el nekem, nagyon csak a felszínt kapirgálom az AI témában (is)...
Viszont ha ki tudom benne (mármint a Perplexity-n) választani az ugyanazt az AI modelt amit a chat GPT-n is, és (ha!) ugyanúgy működik, akkor minek / mire lesz még jó a másik?Arra gondoltam, hogy valahogy letesztelem... Mindkét felülten, ugyanazt a modelt használva felteszek nekik kérdéseket, és ha ugyanazt a választ kapom, akkor kb fölösleges lesz a kettő... De ha ezt már kipróbáltátok, akkor nem futok fölösleges köröket...
-
woryz
senior tag
válasz
consono #1855 üzenetére
Tök jó, a Telekom adott egy éves Pro előfizetést a Perplexity Pro-ra. Viszont ahogy néztem, ott is ki lehet választani a Open AI 4o modeljét, szóval lehet, hogy akkor azt az előfizetést le is lehetne mondanom.
Vagy tapasztaltál különbséget a kettő között (mármint, hogy ott választottad ki esetleg a GPT-4o modelt)?
-
woryz
senior tag
válasz
hiperFizikus #1858 üzenetére
-
woryz
senior tag
Nem tudom, hol kérdezzem meg, ezért ha esetleg rossz helyen tenném fel a kérdéset, akkor sry előre is...
Előfizettem a chat gpt-re és néha agyf@szt kapok tőle, hogy mennyit hibázik, mennyire pontatlan. Nézelődtem, hog esetleg váltanék - általam ismert - másik modelre (Gemini, vagy Copilot), viszont nincsen kedvem nulláról kezdeni megismerkedni vele / velük. Valakinek lenne tanácsa, hogy mit célszerűbb használni? Általános kérdésekre és programozásban való segítségre is használnám a lelkem.
-
woryz
senior tag
Sziasztok,
Forrás kutatáshoz (szakdolgozat) és program kód debug-hoz keresnék AI segítséget. Eddig próbáltam a chatgpt és gemini ingyenes verzióját valamint a copilot-ot, de (értelem szerűen) vannak limitáltságai. Esetleg valamelyikre érdemes lenne előfizessek, vagy van valami jobb alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest