Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz hunostor #9084 üzenetére
Szia!
Megkérdeztem másik Lycosa tulajt, nála műxik, azt mondta FW-t lehet frissíteni rajta.
Hátha...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
BonFire
veterán
válasz hunostor #9062 üzenetére
Felugrik, ha felengeded, de mivel billentyű kombinációról van szó, addig nem is engedjük fel, míg a társbillentyűt le nem nyomjuk, így nem adjuk meg neki az esélyt se, hogy felmásszon a menübe. Bocs, de ez számítógép kezelői alapismeret, nem Ps sajátosság. A Windows így működik. Ha egy fájlra az Intézőben nyomok egy Alt+Entert, hogy megnézzem a tulajdonságait, akkor sem navigál fel a menübe.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
BonFire
veterán
válasz hunostor #9060 üzenetére
Ezt szvsz sehogy, mert a Windowsban alapértelmezetten az Alt lenyomására a menübe ugrik a navigáció. De pontosan milyen műveleteknél zavar Ps-ben? Én kitöltésnél mindig az Alt+Backspace-t használom, és még semmit nem kavart. Nagyításnál is Alt+görgetés és nagyítani fog. Nem csinál mást.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest