Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vírusirtó topic
- Synology NAS
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz kuyarashi #28076 üzenetére
Egymillió objektív létezik, és nyilván nem lehet mindet implementálni, csak azokra szorítkozni, amelyek ma is népszerűek a piacon.
Viszont vannak oldschool-objektívek, amelyeket kifejezetten azért vásárolnak, mert van valami különlegessége, ami miatt nélkülözhetetlen. Például a Helios objektívek, amelyek különleges swirly bokeh-t csinálnak, amit másként nem lehet utánozni. Na ugye most nem az a cél, hogy ezt a torzítást szoftveresen eltüntessük, ha már Heliost vettünk. Van olyan üveg is, amelynek nagy a kromatikus aberrációja, viszont tud valami olyat, ami miatt mégis használjuk.A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
berkilac52
újonc
válasz kuyarashi #28076 üzenetére
Igen...így idéző jellel! Baromi hosszadalmas művelet és amikor már jól belekeveredtem és már azt sem tudom melyi csatorna melyik, egy szempillantás alatt belefulladok és kezdhetem újra. Próbáltam kijelölni a csatornát és ide oda nyújtogatni, de kis egér mozdulatra is úgy ugrál, hogy nem lehet beigazítani. A kép sarkára helyezve a kurzort és a klaviatúra nyilaival mozgatva pedig az egész réteget ide-oda tologatja, nem tudom "nyujtani, gyűrni, csavarni".
Ez a dolog most úgy becsípődött, hogy már el kell mennem megtanulni a programozás csínnyt-bínnyát. Persze az alapfogalmakat sem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest