Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orcsik
csendes tag
Sziasztok!
Nem sűrűn járok ide, ami baj, mert itt általában tudják a választ a kérdésemre ( 1 bites user vagyok)
A problémám az, h most raktam fel a win7-et az Acer Aspire 7520G típusú lapimra, és ugye feltolta a drivereket magától (a VGA-t nekem kellett). Gyári Vistát használtam eddig, beszart a vinyó, most új van. Azon volt empowering, és volt hozzá egy kis ekvaizer, amivel azt hiszem 4 hangszínt lehetett állítani. Erre a win7 felrak egy High Definition Audio Device nevű valamit, amivel csak hangerőt tudok állítani. A kérdésem az lenne, h ezzel tudok-e valahol ekvalizert állítani? Próbáltam már, h letörlöm és felrakok egy Realteket, de a számítógép újraindulásakor rögtön kiírta, h sikeresen visszarakta a High Definitiont Valahogy lehet más drivert felrakni? Mindenképpen kéne vmi más, mert ez nem az igazi. Ja és még vmi: empoweringet lehet rá telepíteni?
Válaszotokat előre is köszi
Üdv: Orcsik -
Orcsik
csendes tag
Köszi! Elolvastam, de még mindig nem tiszta 1-2 dolog. Ha rámegyek a recoveryben az újratelepítésre, ott van egy olyan opció, hogy a rendszer visszaállítása gyári állapotába. Akkor elvész az összes adatom a másik meghajtóról is? és ha teljes biztonsági mentést akarok csinálni az 56 giga lenne Valószínű az lesz h lementem ami kell és visszaállítom gyári állapotába. Csak akkor meg nem tudom h az összes driver is fentlesz? Tudom sok a kérdésem, de nem igazán értek hozzá, bocsi
-
Orcsik
csendes tag
Helló!
Új tag vagyok, üdv mindenkinek! És már lenne is egy kérdésem Van egy Acer 7520G típusú notebookom, Vistával. Ezt a vistát hozzá kaptam a géphez. már több mint egy éve fent van, és az a helyzet h eléggé belassult, és újra szeretném telepíteni. Xp-t telepítettem már cd-ről, nem is 1x, de azt hallottam h ez a windows rajta van a gépemen, és nem tudom hogy csináljam. Tud nekem vki segíteni? Előre is köszi!
Üdv: Orcsik
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest