Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Synology NAS
- DIGI internet
- OpenWRT topic
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Mikrotik routerek
- PR-Telecom
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
Konkréten ez hogy működik?
T-kom-os vásárlás,bár gondolom ez mindegy-az acer-nél kell jelezni a problémát és ott kérni hogy itt javítsák?
vidéki vagyok,az asus-nál háztól házig szerviz volt itt nem tudom hogy működik.
Úgy nézem hogy itt is úgy megy[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
PROTRON
addikt
Jaja, a fizikát nem nagyon lehet átverni, még akkor sem ha lefaknewsozzák.
Anno én is hülye voltam hogy garancia alatt nem vittem be hozzátok, pedig mammut mellett laktam...csak gari idő után fél évvel a venti haragos lett és csak akkoriban vettem észre hogy amúgy is melegszik a kis aspire 5755g játékok alatt, szal akkor rajtatok keresztül rendeltem az átdolgozott revívziójú hűtőegységből ventivel.Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ACER Aspire E15 HDD nélkül + INGYEN POSTA
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest