- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Mikrotik routerek
- Direct One (műholdas és online TV)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Synology NAS
- Windows 11
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tataniko
tag
Érdekel, hogy mire jutottál. Én eredetileg 5112-est akartam venni, de Magyarországra nem hoztak full szériást. A full szériás nemcsak, hogy x1600-os, hanem van benne analóg és -vagy digitális tunner is. Szóval tényleg fullos a gép. Kint 1200 dollár az ára, szóval nem is vészes. Aztán olvastam, hogy a japán piacra megcsinálta nyár végén ősz elején az Acer 3103wlmi-t, és szerencsém volt, mert dobtak a magyar piacra is egy pár darabot, így hozzám is beesett egy. Szóval nem tettem le, hogy 5112-es vegyek, van is most egy ajánlatom 193+Áfáért, de az csak x1300-as. De az is lehet, hogy veszek még egy 3103-ast a másik helyére, de azt már ddr2-800-al.
nincs kanál --> nincs test --> nincs tudat --> nincs halál --> nincs probléma
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ Gaming Notebook
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás