Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz burgatshow #8 üzenetére
Gondolom ezt nem a ph! teszt miatt mondod.
-
mdk01
addikt
Nem rossz a táp csak nem bírja el a húzást!
Kevés neki a WATT.
Nekem is ezt csinálja mikor az 1600+ felhúzom 2100+ ra és elkezdedk dvd-t grabbelni.Kb.5 percig bírja.Pedig egy 350-es AOpen és még azt se lehet mondani hogy gagyi.
Vegyél egy normális tápot meg ha van rá zseton akkor egy nagyobbat.
[Szerkesztve] -
balkó
aktív tag
Köszi!
Sajna nem nagyon tudok honnan 400-as tápot szerezni kölcsön, de most már nyugodtabban veszek újat.. :) -
Slax
senior tag
Üdv.
Egy noname 400 W-os tápnál (pláne ha két éves),az a 400 watt lehet csak 340.Az meg már lehet kevés.''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie '' Fáznak a bitek, a kihűlt adatok egymáshoz bújnak... by LAN Sianis megtömött egy pónit
-
MODERÁTOR
nem tom paszz. nem vesz fel sokat a géped bootkor? (bár 400w-os tápnál nemhiszem.)
szerintem lehet"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
balkó
aktív tag
HELP!
jelenség: időnként nem kapcsol be a gép, vagyis elindulnak a fentik, meg ilyesmi, aztán leáll. Nem sípol, nem csinál semmit. Ha a proci 3200-on jár, ez gyakori, ha 2500-on, nem. Én a tápra gyanakszom (ami egyébként 400W-os, kétéves noname), de mielőtt vennék drága pénzért újat, gondoltam megkérdem.
Köszi a véleményeket!
Aktív témák
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Synology NAS
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
- EVGA 600B 80+ Bronze minősítésü táp!
- Alphacool Core Ocean T38 AIO 240mm Garancia: 2026.07.29.
- KOLINK KL-1000M PSU - 1000W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR táp eladó.
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest