- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Ganz-[HUN] #5482 üzenetére
Mindenhol ott vagyok, és sehol se. Mindent látok és semmit se...és a többi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Alister71 #5343 üzenetére
Esetleg folyékony nitrogént nem használsz hozzá?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz rudymester #1130 üzenetére
Igen, az a szoba nem éppen a tipikus csajozós szoba volt, inkább tényleg az a kis kuckós kockalak...
Mondjuk nekem tetszett..magam sem értem miértEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #1125 üzenetére
Nemtudom. nekem az valahogy nem jön be..ha verekedős akkor nálam a Nintendos Super Smash a top...utánna jön a DBZ Budokai Tenkaichi 2 és a Soul Calibur...
rudymester: bocsi már hogy így rákérdezek de te az 576os rudymester vagy aki egyszer videóban bemutatta a szobáját?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #1117 üzenetére
Nekem elég ez
Meg éppen beszerzés alatt van a DBZ Budokai Tenkaichi 3...nah azt imádom még
Bár így se bírom eldönteni sokszor hogy mit is kéne mert jelenleg a SCIII, Okami, Odin Sphere pörög felváltvaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz james001 #1115 üzenetére
Ez eddig rendben van csak éppen mikor játszom akkor ösztönből játszom és nem úgy hogy nah most rugok egyet így sose tudom megcsinálni az ilyeneket mikor hírtelen kell megnyomni a "G"-t pl
-
Sirandrish
legenda
Srácok..valaki nem játszik/játszott véletlenül a Soul Calibur III-al?
Az lenne a kérdésem hogy nem-e lehet belőni valahogy hogy X-t meg Kört meg ilyesmiket írjon? mert nekem olyanokat ír hogy "g" meg "a" meg mittomén..szóval semmi köze nincs a PS-hez...nem értem de marhára zavaró..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz blazsey2 #1104 üzenetére
a Dragon Quest engem is érdekelne de volt aki azt mondta hogy nagyon unalmas mert rengeteget kell benn szintezni,
-
Sirandrish
legenda
Igazából FPS-t nem játszom konzolon..valami Kaland/RPG vagy hasonló kéne..ami miatt konzol a konzol
Jah és Slim lett, igen..mind az volt eddigblazsey2 ezeknek a 80%ával már volt dolgom ugyhogy eléggé hasonló az ízlésünk
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah megvettem életem 3. PS2-jét
az elmúlt 1 évben nem volt úgy hogy ajánljatok már pár húzósabb címet...bár az Okamival még elleszek egy darabig de addig be-be szereznék 1-2 jobban sikerült alkotástEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
PS téma és az első hsz tele boxal?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- ELKELT - Steam Deck LCD 256 GB