- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Igen, alapvető felhasználásra (is) jó a wrt, bár a sok funkció miatt szinte el lehet veszni a beállításokban, ezért írtam hogy ágyúval verébre, általános célra használni, ha van más könnyebben kezelhető, egyszerűbb, nyíltforrású alternatíva(padavan) az adott routerre. Wrt-nél észnél kell lenni mit állítasz be, milyen csomagokat telepítesz, mert könnyen elhszállhat a rendszer, bár az asusnak jó recovery-e van. Az nem igaz hogy a padavan-t nem fejlesztenék, mahtab uddin szinte minden összetevőt frissített már, a kernelen kívül(azt a mediatek gyári driverei miatt nem lehet, mert a 3.x kernelhez vannak láncolva), újabb fejlesztő is csatlakozott, sztyepán timofeev.
Jó lenne valahogy egy Xiaomi routerről lementeni valahogy a Xiaomi féle Luci-t, és azt összeházasítani(összekalapálni) az aktuális openwrt-vel, lenne egy padavan szerű egyszerűen kezelhető felületű fw, az openwrt lehetőségeivel, ha valakinek nem elég a gui tudása az konzolban beállíthatja amit akar, az átlagfelhasználónak meg elég lenne a xiaomi féle Luci. Illetve valahogyan rá kellene venni a Xiaomi-t hogy a proprietary részeket(eszközmeghajtók) kivéve adja ki az openwrt alapú fw-je forrását.
-
suste
veterán
ahogy az előbb is írták, a ddwrt-ben elég kesze-kusza a beállítás
én anno egy linksys54gl -lel a sima repeaterrel is megszenvedtem, és nem találtam logikusnak a neten talált leírást, de működött
így azt gondolom, hogy a wifree megosztásnak is mennie kéne ott is, de fogalmam sincsen milyen módonopenwrt/lede esetén a lede az ajánlottabb egyelőre, hiszen az frissebb (pl a wpa2 hiba is javítva van már)
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Ugyan már nem tudom megnézni, nekem dir-825-ön ddwrt-vel ment a wi-free (most lede van rajta és mást nem tudok rátenni). A nevet és a felhasználót nem éppen könnyen értelmezhető (számomra) helyen kellett megadni (több lehetőség esetén előbb végig nézni őket). Emlékeim szerint a beállítható menüpontokon nem kellett változtatni (titkosítási mód stb.) csak kitölteni, ha ez segít valamit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hobby elektronika
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest