Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
-
vargalex
Topikgazda
válasz Plehboj #3708 üzenetére
Szia!
Az azért érdekes, hogy ott azt írják, mert a kernel nem tud róla.
Alex
-
Peter789
senior tag
válasz Plehboj #3592 üzenetére
Eddig nekem minden olyan ment, amihez nem kell feltétlenül win alá drivert telepíteni, megy mezei USB audio adapter módban... Kinézet alapján nem nagyon lehet megmondani hogy melyik adapterben mi van, mert ugyanabba a műanyagba / dizájnba mindenfélét pakolnak a kínaiak, de nagy valószínűséggel bármi menni fog amit rádugsz - max a minősége kérdéses...
(#3593) 060asgabi
Megpróbálnám egy másik HUB-al, esetleg másik pendrive-al a vinyó helyett hátha azzal meg stabil - kisakkoznám hogy melyik komponens okozza a problémát... Egyébként nálam a gyakorlatban az Atheros csippes routerekkel voltak gondok ha GL850* csippes HUB-okat dugtam rájuk... Volt amivel atomstabil volt, de a másik ugyanolyan csippessel meg dobálta az eszközöket, pedig PC-n meg jónak tűnt... Eddig a Terminus csippes HUB-ok tűntek a legjobbnak, FE1.1 / FE1.1s 4 portos és FE2.0 7 portos típusok - ezekkel nem volt gondom...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AquAgorA ...Pál apostol nyomában: http://fleettracker.eu/index.php/component/aquagora
-
fecus
őstag
válasz Plehboj #3592 üzenetére
Nekem a "BestConn USB virtual 7.1 hangerő szabályozós hangkártya" nevűhöz kívülről hasonló hangkártyát hajt 10.03-as Openwrt.
Nem tudom ez így segít-e mert a linkeltek mind kínaiak, és nem biztos, hogy ma ugyanazt a chipet kapod benne. Márpedig a chip számít.
Driver nem kellett, csak az usb-s és hangos modulok."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest