-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-..-.
tag
válasz
vargalex #20899 üzenetére
Nekem ez az alaplap (pontosabban ez már a második ugyanilyen) olyan 5-6 éve van használatban. Eddig nálam sem volt semmi gond vele. Persze ettől még változhatott valami a kernelben, hogy most igen, de az akkor valami új dolog.
Bekötöttem a Switch-et az AC65P és a PC közé.
Próbából 2 perc eltéréssel kihúztam mindegyikből a LAN kábelt és a saját logjában mindegyiknek megjelent a művelet, de ugyanúgy 2 perc eltéréssel.
Így elsőre jó ötletnek tűnik ez, hogy kiderüljön mielyik oldalon van a hiba.Most várok...
de addig ...mindenképpen szeretném megköszönni az eddigieket Neked és a Többieknek is, akik foglalkoznak a "kis" nyűgömmel.
És sűrű elnézéskérés közepette szánom-bánom, hogy csak félig-meddig OpenWRT-vel kapcsolatos dologgal szemeteltem tele a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen routert?
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- sziku69: Szólánc.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest