-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé mac specifikus a kérdésem, a monitoros topic beszélgetéseiben annyira nem bízom..
Milyen monitort vegyek az új M4-es Mac minihez? 4K 27 coll körülieket néztem amik normális áron vannak.. Gondolom 5K lenne a legjobb, de azok meg nagyon húzósak. Mit vennétek a helyemben ha nem akartok bankot robbantatni? Úgy olvastam pár helyen, hogy a Mac OS szarul néz ki 4K-n, ez mennyire igaz?
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami brutális adblockert ami eltakarítja ezt a sok undorító invazív reklámot a szemem elől? Pl. a youtube videó reklámok amik a legjobban kiverik a biztosítékot. Akár lehet fizetős is.. Az a fontos, hogy normálisan működjön, ne úgy mint a legtöbb ingyenes
-
galaktikus
aktív tag
Miért van az, hogy miután frissítettem a Safarit, azóta a youtube minden egyes videó előtt 2-3 db félperces reklámot basz be nekem, amit nem lehet átléptetni!?? Agyvérzés kerülget az okádék reklámoktól lassan. Köszönöm annak aki tud segíteni
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!!
2013 late 21,5-ös iMac-be honnan vadásszak ramot? Kéne 2x8 Gb.. valami jó féle.. ahol eddig néztem nemigen találtam..
Üdv: galaktikus
-
galaktikus
aktív tag
válasz
bladekettő #27048 üzenetére
Én is pont a PRO-t vagy az EVO-t néztem.. Köszi az infót, akkor megyünk az almáriumba.
-
galaktikus
aktív tag
Erre valaki esetleg?
Igazából elég a válasz a második kérdésre is.. a szabvány 2.5-ös SSD-k biztos mennek vele..
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
Sziasztok!
A barátnőmnek vagy egy 21,5-ös 2013 late iMac-je. Fotós utómunkálatokhoz használja, PS stb. Az utóbbi időben nagyon elkezdte zavarni, hogy még egy program megnyitásánál is elég sokat gondolkozik a gép. A hosszútávú tervek szerint valamikor le lesz majd a gép cserélve, de keret híján egyelőre egy SSD upgrage-re gondoltunk, mert még az én 2011-es MBP-om is hülyére veri amiben itthon SSD-t cseréltem.
A kérdés a következő: Melyik fasza, megbízható SSD-t ajánlanátok 250 gb környékén ami működik is vele?
(Lec fórumtárs készletéről gondoltam rendelni, de ha van más ötlet is ne tartsátok vissza).Másik kérdés: Mivel ez az iMac még (vagy már) ragasztott kijelzős, és ahogy youtube-on elnéztem, nem olyan egyszerű otthon cserélni mint a macbookban, én pedig nem szeretném elb@szni, így az Almáriumra gondoltunk, hogy kérünk időpontot, és hozott anyagból megcsinálják. Van tapasztalatotok a bolttal? Nem fogják szétgányolni a gépet?
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
galaktikus
aktív tag
sziasztok!!
szerintetek az új 21,5-ös iMac-ben van még egy 2,5"-os hely egy SSD-nek a gyári winyó mellé? Elég döntő jellegű kérdés az iMac vásárlásomhoz... Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Új 4K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- AMD Konfig - MSI X470, Ryzen 7 3800x, Vega 56, 32 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo P500 - 1650 v3 6 mag/12 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar