-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigsee
addikt
Kingston HyperX 120-as. Kb. négy évet szolgált eddig az asztali gépben, most (=ma) költözött be a Minibe. Illetve az USB-s külső portba.
Egyszer akadtam meg telepítésnél, amikor a backupot akartam vissza rakni a Mac HDD-ről, akkor szólt, hogy kevés lesz a hely. Hát belaktam újra.
-
Ne aggódj, disk i/o is kell a annak dögivel. Vélhetően most az a helyzet nálad, hogy ugyan az i7-hez képest lassabb lenne a build a gépeden, de nem annyival amennyivel jelenleg tapasztalod, mert a bottleneck nem a CPU-nál van egyelőre, hanem a disknél. Ha kicseréled SSD-re akkor biztosan fog gyorsulni.
-
bigsee
addikt
Én most raktam egy külső usb3-s portba dugott ssd-re egy Sierra-t. Elsőre korrekt nagyon, ég és föld a korábbi, belső 5400-eshez képest...
Ezt a TRIM-et viszont nem tudom kiolvasni, hiába nézem a rendszerjelentésnél, nem írja, hogy engedélyezve van-e vagy sem.Közben rájöttem, USB-n nem SATA-ként kezeli a külső vinyót...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest