-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Nem vagyok szemüveges szerencsére, ha az lennék, megcsináltatnám 2in1-ben.
Az alvással Nekem sincs bajom szerencsére és a monitornál/TV-nél is akkor, ha huzamosabb ideig nézem. Ami változó milyen gyakran fordul elő. Ez inkább amolyan megelőzés lenne, hogy később se legyen probléma. Megkérdeztem még 2-3 topikban, hogy mik a tapasztalatok, valaki hasonló indíttatásból vette, mint én és így is észrevette a különbséget rövid időn belül. Veszteni nem vesztek semmit, ha kipróbálom, legfeljebb pénzt, de az meg idővel visszajön.
icecave hozzászolásából én azt szűrtem le, hogy az első szemüvege nem jött be, de a csere bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest