- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Sweet.tv - internetes TV
- VoIP telefonálás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- TP-LINK routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mikrotik routerek
-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X #22520 üzenetére
Nekem mondhat bárki-bármit, hogy az OS X memóriakezelése milyen jól van optimalizálva, szerintem 8GB alatt nem szabad Mac-et venni.
Amúgy jelzem, hogy lassan mindent hülyére optimalizálnak, csakhogy ne kelljen hardvert adni. Ennyi pénzért kezd kissé ciki lenni.
A dokkolhatóság nagyon klassz, ha van egy Thunderbolt-os kijelződ. Nekem így volt megoldva, csak sajnos bedöglött a monitorom. Arra volt csatlakoztatva a gigabites LAN, egér, USB-s meghajtó, stb. Egyetlen kábelt rányomtam és ment minden, mint a szél. Leszámítva a vezeték nélküli egeret. Azt madzagosra kellett cserélnem, mert laggolt mint állat. (valami Inteles-USB3-as probléma végett)
Jelenleg arra várok, hogy az Apple kiadjon valami komolyabb mobil vasat új CPU-val, több kakaóval és egy nagyobb felbontású kijelzőt, amit meg is tud hajtani. Akkor talán vennék egy szettet. Ha meg nem, akkor fogalmam sincs. Talán iMac. De az nagyon nem tetszik és a kijelző sem túl nagy. Kettő kellene, viszont retinában ez jelenleg szintén nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest