- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Facebook és Messenger
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Rendszergazda topic
- Windows 11
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
Hihetetlen dolgokat tud produkálni egy hibás egér. Nekem pár éve volt olyan, hogy a gép random elkezdett szaggatni, csak tölt és tölt, a feladatkezelő is alig válaszolt. Néha megjavult, de pár percen belül újra előjött. Már nem tudtam mit csinálni, újrahúztam a gépet is, de attól se javult meg. Kihúztam a laptopból mindent, és lám, minden hibátlan. Akkor mondta barátnőm, hogy jaa, kiborult valami az asztalra, az egér is elázott.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #33100 üzenetére
Értem, attól ezek még sztenderd biztonságnövelő lépések, ez volt a kérdés.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #32966 üzenetére
Nem tudom mi történik nálad, csak kíváncsiságból kipróbáltam, én a korábban ajánlott unprivileged nginx konténerrel nem érem el a 600-ra chmoddolt felmountolt fájlt, míg a sima nginx-szel igen. Én továbbra is a konténerre gyanakodnék, esetleg tedd be a Dockerfile-t, hátha találunk benne valamit.
-
JoinR
őstag
válasz arcoskönyv #32954 üzenetére
Egy ps-t vagy id-t futtattál a konténeren belül, hogy tuti saját userrel fut? Esetleg kipróbálod ezt a konténert?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Interactive Brokers társalgó
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest