-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz zLegolas #676 üzenetére
na, addig-adig kereséltem amíg ráakadtam a megoldásra. Ha esetleg valaki hasonló problémán rágódik:
A 2.6.16.9-es kernel elvileg támogatja a G400-as multi-head display-t. Hogy ez tényleg müxik-e még sajna nemtom, éppen most fodítom a kernelt, ha majd kész, megosztom az eredményt. Ahogy láttam, csak ennél a típusnál van hozzá driver, a többi gyártónál nem találtam ilyet.
Agyébként melegen ajánom ezt a kernelt, elég sok újdonság van benne, pölö végre van hyper-threading, bluetooth, irda, wifi támogatás. (legalábbis az elõzõ verziókban én ilyet nem találtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Társasjáték topic
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest