-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz bambano #22854 üzenetére
a sorrend a kérdés.
ezt értem, de nálam ez egyetlen lépés volt. azt mondtam az mdadm-nek, hogy itt ez a négy diszk, csinálj belőle RAID10-et. csinált.de elgondolkodtatott, amit írtál, úgyhogy kicsit módosítok a tervemen.
van elég elfekvő alkatrészem, összelegózok belőle egy második gépet, megcsinálom, ahogy mondtad és átmásolom hálózaton, éjszakánként végülis ráér.két kérdésem maradt: szoftveres RAID marad, szegény ember főzzel víz vagy mi...
- mdadm-ben megtehetem azt, hogy első lépésben létrehozom a RAID1 köteteket: sda1+sdb1=md1 és sdc1+sdd1=md2, majd ezt a két kötetet össze tudom RAID0-ban md1+md2=md3-á vonni? csak azért kérdem, hogy tuti jól értelmezem-e a gyakorlati megvalósítását a dolognak...
- mi a leggyorsabb módja a hálózaton történő átmásolásnak? vegyük figyelembe, hogy közel 9millió apró fájlról van szó, jó lenne, ha egyetlen éjszaka alatt le lehetne zavarni. gondolom nem a Samba lesz a megoldás...Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest