Új hozzászólás Aktív témák

• rt06

veterán

válasz #40935168 #16652 üzenetére

ekkor en is azt tudom javasolni, amit bambano, miszerint tegy fel egy xserver-t (windoze-ra pl xming, lehet van mas is, en ezt szoktam hasznalni), es azzal kapcsolodj

itt talalsz egy reszletesebb leirast arrol, hogy ez mikent is valosithato meg

es lehet erre nem jol emlekszem, de a linux-os rendszeren ehhez nem kell futnia az x szervernek, nem kell startx, elegendo, ha megvannak a lib-ek (enelkul nem is indulnanak a programok

a vnc - mint bambano is irta - leginkabb arra jo, hogy mar a boot folyamat alatt (amikor meg nincs beallitva a halozat sem, nem hogy az xserver, vagy az rdp) kapcsolodni tudsz egy-egy domU-hoz, igy akar cd-rol is telepithetsz (windoze-t maskent nem is nagyon lehet), vagy egy boot kozben felborulo rendszert is megprobalhatsz helyretenni (grub piszkalas, initramfs-bol utasitgatas, etc)

bambano: ugy remlik, hogy putty es kming hasznalataval nincs szukseg semmilyen egyeb port kinyitasara egyik oldalon sem (sosem neztem, de gondolom megoldja tunnel-ekkel)

[ Szerkesztve ]

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

Új hozzászólás Aktív témák