-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
izitom
tag
OSW tulajként, egy pár napja én is tesztelek egy DD1-et. Nekem azért elég vegyesek a benyomásaim.Én úgy érzem a 4 hónap csúszás ellenére, szoftveresen még nincs teljesen kész ez a termék.Nem tudom, lehet direkt ez volt a cél a fejlesztésnél, de általában olyan érzésem van mintha átmenet lenne egy CSW V2(2,5) és egy OSW között.Próbáltam AC-t. ACC-t, rF2-őt, mindig van benne egy kis "tompítás" ami inkább a szíjas kormányok sajátja. Ez nem rossz dolog, kellemes, "autó szerű" érzést ad, csak nekem egy kicsit túlzottnak tűnik. AC-ben az ajánlott beállítások is elég jók, talán a natural dampert lejjebb(mondjuk 10-re), a natural friction feljebb(10) állítanám, ACC-ben, a programban, a dynamic dampert is érdemes próbálgatni, ki mit szeret, érez valósnak. rF2-ben viszont elég tragikusak az ajánlott beállítások, visszajelzésre meg sem közelíti az OSW szintet, itt még több nap lesz a kontroller json file rejtelmeit kibogozni
Ha az OSW-t mondhatom 100%-nak, akkor a Podium most még inkább csak 90, de elvileg nemsokára érkeznie kell valami Podium driver csomagnak is. De végre egy Fanatec bázis, ami már tényleg elbírja a BMW kormányukat hosszú órákon keresztül is
A Nm tényleg csak számháború, vezetés közben ritkán megyünk 10-12 Nm fölé, de mindig kell a tartalék extrém esetekre is. -
izitom
tag
Közben megvan a Fana mágneses váltó ára is:
[link] -
izitom
tag
Ha "olcsóbb" DD-t szeretnétek, van ilyen:
[link]
de ahogy nő a nyomaték, a részletesség úgy mennek fel az árak,
+ a plug and playt, meg a Fanatec ökoszisztémát is meg kell fizetni(az EMI védelemről ne is beszéljünk) -
izitom
tag
Sírjak vagy nevessek ?
"Dear valued customer,
Thank you for pre-ordering our new Podium Wheel Base, I can imagine how much you’re looking forward to receiving it. We’ve been working tirelessly to optimise and improve long term reliability, implementing many changes during the development phase. Until recently, it was looking very good that we could fulfill our estimated availability date in early December, but in final testing we discovered a serious issue which affects about 0.07% of the units produced so far.
We discussed if this really justifies a delay, but I made the painful decision to stop delivery. This product must be nothing less than flawless! In electronics design there’s always a chance that something can be missed, but if we are already aware of an issue, we cannot ship the unit. Not our flagship.
The problem requires thorough analysis, and we need to determine if we can rework the electronics of the units which were already produced or need to make new electronics. It is therefore important to adjust our realistic shipping date to the end of April. If we can begin shipments earlier, then we will do so, of course.
I’m sure you are just as disappointed as we are, but we want to keep you happy, and we want you to stay with us. Of course you are free to cancel your order now, but if you are willing to wait, we are offering a special gift as a gesture of appreciation.
All customers who pre-ordered the Podium Wheel Base DD1 or DD2 will receive a free steering wheel. It will be the new ClubSport Steering Wheel F1 2019 which is due to be released in May next year. It is very similar to the F1 2018 version we just released, but comes in a special and exciting new colour scheme. It is also a limited edition product, with a value of 349,95€/$, 519.90AU$ or 44,900YEN!
Rest assured that the Podium Series Wheel Bases will be well worth the wait.
Thank you for your patience and understanding.
All the best,
Thomas" -
izitom
tag
Egy baj van a DD-vel(az árán kívül), nagyon komoly cockpit is kell mellé, a playseat vagy gt omega itt már felejtős konstrukció, ide már kell az alu profil.
-
izitom
tag
[link]
GamerMuscle videó az új Fana kormányról[ Szerkesztve ]
-
izitom
tag
válasz
luigi106 #31090 üzenetére
Én reggel 8:15 körül vettem egyet, de akkor még volt 980db.,egyébként ez a limitált nem xbox kompatibilis, a simracinggirl-ös videóban meg van rajta egy xbox gomb, még az is lehet hogy a nem limitáltban több lesz a feature
De ez az egész Fanatec a paraszt vakításról szól, és működik is a marketing
-
izitom
tag
Tomo oldalán nettó árak vannak, arra jön még a 22%-os szlovén Áfa.
+ kell még egy kormány is.
Személyes vélemény: a nagy Mige, meg a 2 milliós felbontású enkóder felesleges.
Tehát kezdésnek kb. 1400-1500 euróval kell kalkulálni, szerintem itt fog kezdeni a Fanatec kisebbik DD modellje is.
[Tomo][ Szerkesztve ]
-
izitom
tag
-
izitom
tag
Még ha Meki emblémás is, ez egy CSL szériás kormány, ha kapott is egy 2 dolláros kijelzőt, tiszta műanyag minden része, ez lesz az "olcsó" sorozat, a tekerők jónak tűnnek, de a váltó fülekben már nem vagyok biztos.
A QR adapteren meg látszik, hogy szélesebb a "talpa" mint az eddigieknek, a 6 rögzítési pont kijjebb van
szerintem mint eddig volt, ezt a Meki, meg az eljövendő kormányokat variálhatod majd vele szabadon. -
izitom
tag
Hát ez durva:
350 euro az universal hub, 510 pereccel együtt,van még utalás új fajta bázisokra is, de hogy olcsóbb lesz-e a V2-nél arról nincs hír,
illetve a fórumon írták, hogy a 360 euróra emelt V2-es pedálon is lesznek javítások, amit persze a jelenlegi V2 tulajok még külön fizetős csomagban sem biztos, hogy megvehetnek -
izitom
tag
Ha kell valakinek Fanatec meghívó kód, egyet én is fel tudok ajánlani, május 18.-ig jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest