-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
válasz
fatal` #64182 üzenetére
Ide becsatlakoznék egy kérdés erejéig.
Én is bettem a két pirosat itteni tanácsra, de ugye a két piros "rövidebb" (is, meg keményebb is) mint az alap fehérszerűség. Ezért ki kell tekerni a pedálból a... preload vagy milyen részt.
Hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen, mert nekem így érzésre egy picit rövid a fék-pedál út, és tudnék örülni neki ha picit több "helyem" lenne adagolni.
Vágjak hozzá a fehérből és tegyem be azt is? Vagy ez csak engem zavar és háttal ülök a moziban?
Amúgy a rugók cseréje szerintem nincs eléggék kiemelve mindenhol. Az nekem elsőre nagy csalódás volt hogy milyen könnyűek a gáz és a kuplung pedálok, aztán nagyon megörültem amikor megtaláltam a fekete rugót a dobozban.
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Változik a CPU-k csomagolása az EU-ban
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest