-
IT café
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
JulesTS #66822 üzenetére
Amikor nem érzékeli a kormányt, olyankor a gombok se működnek és FFB sincs
Koszi, akkor kb stimmel a megerzesem.barati korben a varosban elvileg van meg egy CSW2.5 egy BMW kormannyal, beszelek vele.
tegnap este egy kort allitottam a kormany dolesszogen, mert mielott nagyon rossz lett a kontakt, elotte vettem kezifeket ami miatt a kormany nem teljesen vizszintben van. mivel hatsokerekessel, murvan a legrosszabb a helyzet, nagyon gyanus, hogy kizarolag adott mozdulatsorra maszik el. a PH! H2 RWD a Renaulttal ebbol a helyzetbol hozta ki az abszolut legrosszabbat.
meg masik lehetoseg az FF csokkentese, mert a Porschehoz kepest a CSW elegge durva, most a WRC Ph! H2 RWDn az egyik szakasz vegen konkretan 150es pulzusom volt es leizzadtam. ugy, hogy edzek aktivan (Les Mills Body Pump / Grit / Hiit is, sima kondin kivul).
szacsee: CSW 2.5m van, elvileg ez ennel nem fordulhat elo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Micro Four Thirds
- Ukrajnai háború
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest