Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
válasz kulfoldi #1152 üzenetére
Ez nehéz kérdés,nagyon kocsitól,pályától függ.Rengeteg idő rájönni,hogy neked mi a jó.
Mindenkinek más a stílusa,ezért nehéz jó setup-t mondani.A fék az viszonylag egyszerű.Ha fékezés közben kitör a kocsi hátulja,akkor növeld elöl a fékerőt,vagy hátul vedd kisebbre.
[link]
Ezen a linken találtok bővebbet.Nem ehhez a játékhoz,de benne van a lényeg.
Utána nektek kell kísérletezni,hogy milyen beállítás jön be.A GT5-ben a fékerő állása alapban 5-5. Ez 50%-nak felel meg.Itt külön lehet állítani a fékerőt elöl hátul.
Én igazából csak a Formula,és a History Car versenyeken állítottam kocsit.(ne pattogjon a Cobra )
Igazából online versenyekre,time trialokra van értelme állítgatni.[ Szerkesztve ]
-
blazsey2
senior tag
válasz kulfoldi #1152 üzenetére
Annyit elárulhatok hogy én hogy szoktam beállítani.
Mivel én szeretem ha egy autó gyors a felfüggesztést mindig keményre állítom a hasmagasságot majdnem teljesen leveszem,a lengéscsillapítót is majdnem teljesen keményre állítom.A kerék összetartáshoz nem szoktam nyúlni.Gyors pályákra a leszorítóerőt elöl hátul 50%-ra teszem.A lassabbaknál ezt lehet növelni ahogy az autó kívánja.
Az esős pályáknál meg pont fordítva kell állítani,majdnem mindent puhábbra,hasmagasságot meg föl ahogy neked jó.A váltó áttételt sajnos már nem lehet állítani mint régen fokozatonként csak a végsebességet lehet csökkenteni vagy növelni.
De minden autó más és más ezeket neked kell kitapasztalnod érezned.
Ja és marha sok idő.
Amúgy meg csak az online time trialokra érdemes ennyire belemerülni az állítgatásba mert máshova nemigen kell.PSN ID:blazseydr
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest