- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Szia, fenti posztomra ha reagálsz, azt megköszönöm, te hogy látod ezt a helyzetet a másik oldalról. Nekem iszonyat feszkós!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
NavySeal
senior tag
Felesleges ezen ventillalni. Megértjük mindkét oldalt. Nekem a 4.-es fiam tanítónénije most fog nyugdíjba menni, látszik neki nehezebb az átállás. Az 1.osztályos lányom tanítónénije fiatalos, tolja felnanmagyarázó videokat a FB-ra. Én meg otthon HO-ba próbálok otthon produktívan dolgozni, míg a két gyereket igazgatom, adom ki a feladatokat, ellenőrzök, bíztatom őket, adok nekik enni, stb...Feleségem Járási Hivatalba meg fogadja az ügyfeleket 1db hét elején kapott műtős maszk mögül.
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
Amur
addikt
Köszi a jótanácsokat, sokat segítettél. Remélem nem Sheldonként gondolkozol és érted az iróniát..
Nem gyereknevelési tanácsot kértem. három gyermekem van, hidd el tudom kezelni őket, még ha olaszosan is(semmi koronás párhuzam, csak hangosak vagyunk).
Itt az otthontanulásra kértem tanácsot egy tanártól(nem te vagy az első).
De te is csak panaszkodsz hogy milyen nehéz.(tudom, sőt tapasztalom)
Ugyanezt hallgattam mikor a gyermekem egyik tanárától segítséget kértem. Köszi, mégegyszer. Témát lezárom.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Noukoum
veterán
Nem 2 nap volt, nem tudom mióta dolgozol de évek óta alapvető dolog a technika alkalmazása az oktatásban. (Azaz online kapcsolattartás a gyerekekkel, anyagok és tanulássegítő eszközök megosztása stb)
Szóval csak ezt kéne 100%-ban alkalmazni, mivel többet nem vár el az állam tudtommal.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest