Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
gangstagergo
senior tag
válasz
dokee78 #100601 üzenetére
El kell menni oltópontokra és egyeztetni kell az illetékessel, hogy a maradék vakcinára a párod igényt tartana. Én jövő héten intézem el a páromnak, hogy bemehessen. Nincs ebben semmi mutyi még mielőtt valaki félreértené
Ők csak örülnek neki, hogy nem kell a nap végén feleslegesen kidobni az oltóanyagot.
-
DS39
nagyúr
válasz
dokee78 #100322 üzenetére
Több portál lehozta cikkben, pl.
https://telex.hu/koronavirus/2021/04/28/vedettsegi-igazolvany-adminisztracio-keses-kulfold-ellenorzes -
tDr1v3r
veterán
válasz
dokee78 #100043 üzenetére
UK-ben 22 millió oltott közül 209-nél lett vérrög, és 63 ember halt meg asszem... ez azért 0.0009500000000000001% ha jól számolom. Most nem azért, de ez lófasz se...
Nekem hétfőn azt mondta a háziorvos hogy most hetekig nem lesz Sputnik. Én bevállalom az Astrát 27 évesen, mondjuk pöcsöm van és nem szedek fogamzásgátlót de párhavonta van egy periódus amikor dohányzok, plusz vapelek is ami ki tudja mit csinál az emberrel. Para a Sinopharm-nál az hogy fülük botját se mozdítják az EMA irányába, egyáltalán nem transzparensek...
-
Reggie0
félisten
válasz
dokee78 #100043 üzenetére
Hat, ha a verrog komolyan izgatna, akkor nem dohanyozna. Sputniknal meg nem is oltottak annyit nyugaton, hogy kideruljon van-e olyan verrog problema vele, mint AZ-val. Azert ahhoz is kellett par millio beoltott, itthon meg 50ezer sputnikbol szamoljak a 100ezerre vetitett statisztikat...
-
nemcso
őstag
válasz
dokee78 #97914 üzenetére
Össze-vissza jönnek szerintem a kártyák.
Én febr. végén kaptam az első AZ-t, rá 3 héttel jött a kártyám.
Fiam március legelején kapta az első AZ-t (ő már 12 hétre fogja a másodikat kapni), neki még nem jött kártya.
Após, anyós 3 hete egyszerre kapták a második kínait, após két hete kapta meg a kártyát, anyósom múlt hét végén.
Feleségem, lányom egy hete az első oroszt, neki még persze nem jött. -
válasz
dokee78 #97919 üzenetére
Mifelénk is "össze-vissza" jönnek a kártyák, nincs benne semmi logika, szóval türelem.
Ha nagyon kell valamiért a kártya (nem mintha jelenleg bárki tudná, hogy milyen előnyökkel jár a megléte), akkor itt le van írva, hogy kb. mit tehetsz. -
-
Csókolom
tag
válasz
dokee78 #65229 üzenetére
valoszinüleg nem kezdhettek meg a rak kezeleset nala a covid miatt, mert az gyengiti az immunrendszert es idöt vesztett.
Öszinte reszvetem.Mas:
Ugytünik az osztrak tömegteszt is hasonlo eredmenyt fok kihozni, mint a szlovak tömegteszt nehany hete: ott a nagy tömeg kb. 1%-a volt pozitiv. Nem beteg, hanem.. -ah, de ezt mar tudjuk.. A 7-napos atlagos Inzidenz Ausztira: kb. 500./100.000 [link] most.
meg kell varni meg Hildburghausen-t (Thüringen) ott is indul most egy tömeges lakossagi teszt. Az RKI adatok alapjan ottis 500+ /100.000 a pozitiv. A mostani nemet rekordervaros. Ezert indul most ott egy tömeges teszt: -
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #60831 üzenetére
Apám 69 éves lenne januárban.
Ki gyógyult a COVID-19-ből és a tüdőgyulladásból.
Viszont májdaganat is van neki amit még a covid úgymond "fel turbózott"!Ma bánatunkra közölte is telefonon az orvos,hogy bármelyik nap el távozhat.
Mivel látogatási tilalom van érvényben a covid miatt,ilyen esetben sehogy nem fogják engedni meg látogatni?
Mert szeretnénk még látni utoljára! -
daneel_hu
addikt
válasz
dokee78 #60831 üzenetére
Apósom is elkapta, pár napja kezdődtek a tünetei.
Szaglás/ízlelés van, de még nem érte elaz 5. napot.
Általános levertség, étványtalanság, émelygés - láz nincs (nem is szokott neki lenni), köhögés nincs. Hasmenés viszont van.Szerintem az utóbbi 20 évben nem volt beteg. Most az.
Covid lesz ez is.Csak azért írom ezt, mert nem mindenkinél ugyanazok a tünetek.
De ha tippelni kell, akkor majd az 5. napon szépen elveszíti a szaglását/ízlelését. -
Drizzt
nagyúr
válasz
dokee78 #60831 üzenetére
"Hogy lehet az,mikor szagokat,ízeket érez és láza sincs."
A szag- es izvesztes a leggyakoribb tunet, de az esetek 80%-aban jelentkezik. Laz elofordulasi aranyrol nem tudok fejbol adatot. Az is lehet azert nem jelentkeztek, mert meg csak most fejlodik ki a betegseg. Remeljuk nem igy lesz. Milyen tipusu teszteket vegeztek? Sajnos egyebkent nagyon elkepzelheto, hogy a korhazban elkaphatta, vagy akar a ket morhazi latogatas kozott. :( Jobbulast!
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live