Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Asbee #72381 üzenetére

    Ha ezeket nem tartod kielégítőnek, akkor marad a csoda. Az pedig nem létezik. Genetikailag sem védettebbek, mint mások, mert kínaiak a világ minden tájékán vannak és ott nem látszanak védettebbeknek, mint mások. Pont ezért az az összeesküvés elmélet is könnyen cáfolható, hogy ők gyártották a vírust úgy, hogy csak másokra hasson.

    Itt nem Kína az érdekes, hanem Afrika. Azt nehezebb megmagyarázni. Fiatalabb átlagos életkorral és a kisebb népsűrűséggel magyarázzák, de ezzel szemben áll az egészségügy fejletlensége, a sokkal rosszabb higiéniai viszonyok, a népesség sokkal rosszabb egészségügyi állapota, más fertőzések (pl.: HIV, ebola) jelenléte. Genetikailag sem magyarázható, mert például az USA-ban a feketék között több koronavírusos van mint a fehér lakosság között. Talán a D vitamin jelenléte, mert USA-ban élő feketéknél kevesebb D vitamin képződik mint Afrikában, ahol sokkal több a napsütés. A feketék és a fehérek összehasonlítása viszonylatában pedig a lényeges az, hogy a fehér bőrszín a D vitamin termelődése miatt előnyösebb.

    Éppen ezért felmerült bennem egy kérdés. Aki itt a fórumon koronavírusos volt, az a betegsége előtt mennyi D vitamint szedett és mióta szedte azt?

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák