Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nem, ez nem ilyen egyszerű, és nem fekete vagy fehér.
De akkor ezt miért? (mert ez fekete/fehér)Most annak lehetünk tanúi, milyen az, és milyen hozadéka van annak, amikor a vezetés liberális, amikor a liberálisok erőszakolnak frázisokat országokra, ha kérnek belőle, ha nem. Merthogy ma európában totálisan egyoldalú liberális frakció van hatalmon. Aminek a következménye az, hogy számtalan súlyos de megoldásért kiáltó problémát nem tudnak kezelni, mert inkompetensek hogy kezeljék. És ezeknek nem ők a döntéshozók, hanem a köznépek isszák a levét, minden társadalmi réteg szív.
Dehát Európa nagyobb részén jobboldali kormányzás van már évek óta, nem? Nagyon messze van már 2002-2004.
-
-
-
-
-
-
Így van, de ezt tőle vártam, hogy írja, ez a másik szélsőérték Mindig elrontod a játékot
Van két szélsőérték: ez a boxos meg a csinis, és nem ez alapján kell ilyeneket írni, hogy
- hánemlátodhogyeznemcsaj?
- dehátezcsajNem a látszat, a mi percepciónk számít, hogy nő vagy férfi.
.
-
-
-
válasz [HUN]NIMROD #1907 üzenetére
Rendkívül határozottan nő volt.
Ez a boxoló hivatalosan nő (női nemi szervei voltak). A felnőtt ereje, kinézete majdnem egy férfié. A genetika és a hormonok pedig egy harmadik és egy negyedik dolog.
Na most akkor mégsem csak férfiak és nők vannak...Ha már egyszer változtatgatjuk a nemet, akkor már teljesen mindegy hogy milyen okból. Vagy változtatható a nem vagy nem.
.
-
-
-
válasz [HUN]NIMROD #1903 üzenetére
Közelről láttam egy nőt férfivá válni és ettől a helyére kerülni, évtizedek után békében lenni magával. Már messzire költözött ebből az országból, azért is, mert az új helyen lehetséges volt a teljes jogi és egyéb nemváltás.
Ennél a fickónál sincs nemváltás.
Az igazolványa szerint nő.deformált férfi volt, annak született, most is az, úgy is fog meghalni.
Akkor nem az igazolványa számít?(Amúgy meg nagyon kedves vagy...)
.
-
válasz [HUN]NIMROD #1901 üzenetére
Akkor nem lesz ellenfele és kaphat egy aranyat a semmire.
szerk:
Akkor tehát a nemváltoztatás tilos, kivéve a sportban?[ Szerkesztve ]
.
-
válasz [HUN]NIMROD #1898 üzenetére
De ha ez a boxoló nemet változtathat, akkor bárki változtathasson nemet...
.
-
-
Pedig ez a konzervatívak szerint tényleg ilyen egyszerű:
1. Csak két nem van: férfi és nő
2. Ha születéskor nőnek nézték, akkor az nő
3. Nemváltás nincs.Ez alapján ez a boxoló (aki ránézésre tényleg rohadtul férfinak néz ki): nő. Nemet nem válthat (férfiak közt nem versenyezhet). Akkor tiltsák el a versenyzéstől? Én ezt is elfogadom, csak mondd ki, hogy szerinted mi a megoldás.
.
-
Btw a topicnyitással tutkóra elérted a célod, ez a Holdról is látszik: edukáció helyett az elmúlt cirka ezer (!) hozzászólásban mintegy féltucat fórumozó cseszegeti egymást, akiknek szemmel láthatóan egy fikarcnyit sem változott az álláspontja a kérdésben...
Dehiszen ezt neked már megválaszoltam: [link]
Maximum annyit tennék hozzá, hogy akkor is beszélgetnünk kell, ha nem értünk egyet..
-
-
válasz [HUN]NIMROD #1785 üzenetére
Pizzagate akar ez lenni.
Ha L. Márk pedofil, akkor ítéljék el de rohadt gyorsan, ha nem, akkor meg fejezzék be ezt.
.
-
-
válasz Apollyon #1735 üzenetére
Usákiában még nem voltam, de neten olvastam, hogy valami hajtógáz őrület van most ott.
A Tulsa King néhány része pont erről szólt.USA-ban óriási probléma a hajléktalanság. Rengeteg mentális és egyéb problémával bíró ember tengődik az utcán. Iszonyat dolgokat láttam.
Híd alatt:
LA, teljesen belváros, méregdrága éttermek mellett:
Ez a munkaügyi minisztérium előtt van konkrétan, a street viewn is ott vannak: [link]
Konkrétan az FBI előtt:
Ez meg egy Oktogon szerű tér DC-ben. Nem lomtalanítás, így élnek.
.
-
válasz VinoRosso #1604 üzenetére
A nemiség nem kizárólag hormonokból, nemi és ivarszervekből áll, hanem (...)
Nem lesz tökéletes, de jobb lehet mint a kiindulási pont vagy mint egy öngyilkos ember. Mármint persze ha számít neked mások élete.Abban én nem vagyok biztos, hogy az identitását nem lehet kezelni.
Az olyan terápiák vagy megközelítések, amelyek célja, hogy "megváltoztassák" a transznemű emberek identitását (például az ún. átalakító vagy reparatív terápiák), tudományosan megalapozatlanok, etikai szempontból helytelenek, és az esetek többségében károsak. Minden mértékadó szakmai szervezet elutasítja az ilyen gyakorlatokat, mivel ezek pszichológiai károkat okozhatnak és növelhetik a depresszió, szorongás és öngyilkossági kockázatokat a transz emberek körében.Arra is számtalan példa van amikor a szülő erőszakolja rá a gyerekre a műtétet,
1. Egy ilyen szülő megnyomoríthatja olimpiai bajnoksággal vagy bármivel a gyerekét. A hülyeség és a szélsőértékek ellen semmi se véd. Tudod, kés, amivel ölni lehet, de nagyrészt azért kenyeret szelünk vele.
2. 18 év alatt nem csinálnak ilyesmit. És könyörgöm ne írd le, hogy de volt, ahol igen, mert tényleg volt, de ez is szélsőérték.Mindig a szélsőértékeket cibáljátok ide és abból ítélitek meg az egészet. Takarodjanak a drag queenek az óvodákból, gyerekeket ne műtsenek át, stb. Viszont segítsenek a felnőtt, diszfóriás embereken. Ennyi.
.
-
válasz VinoRosso #1592 üzenetére
Gyógyítása nem, csak tüneti kezelése, és nemet nem tud váltani
Inkább a névváltás meg a crossdressing a tüneti kezelés. A nemátalakító műtétek egész jó megoldást adhatnak.Gyógyítva akkor lenne, ha nemi identitását formálnák a testi adottságaihoz.
There's no gene for the human spirit. Nem tudod az identitását megváltoztatni semmivel sem. A testét meg tudod viszont.A szilikon nem valódi, mint bármilyen plasztikázott test.
Mégis megnyugtathatja az illetőt, önbizalmat adhat, stb.Amúgy ha valakinek ez kell engem nem zavar.
Megy ezCsak ez legyen kizárólag az ő döntése ne legyen győzködve arról, hogy ő ilyen vagy olyan nemű, és főleg ne arról, hogy műtesse magát.
Dehát ez az ő döntése. Pszichiáterek is vizsgálják az átalakítás előtt. Komolyan nem gondolhatod azt, hogy valakit meg lehet győzni arról, hogy ő nemet akar váltani.Arról meg végképp ne, hogy ez normális és természetes.
Az a természetes, ha végre amit érez és amit a tükörben lát, az egyezik.Épp annyira az, mint a botoxos szájú, luftballon mellű guminők.
Rossz példa. A nemátalakító műtét az olyan mint a nyúlszáj átalakítása. A természet kicseszett vele, de az orvostudomány helyre tudja hozni valamennyire..
-
Megverik Pistikét, akármiért is, akkor az lmbtq egy vizsgálatot fog indítani hogy miért verték meg ?
Az LMBTQ nem fog vizsgálatot indítani, hanem az iskola, a gyermekvédelem vagy a rendőrség. Ha van is LMBTQ akármi szövetség az annyit nyom a latba mint mondjuk a NANE megnyilvánulásai egy családi belüli erőszak esetén.A nemváltoztatás és a névváltoztatás sztem működhetne.
De a magyar állam szerint meg nem.
-
A diákokat érő bántalmazás lmbtqi ügy ?
Ha az miatt bántják, lehet az. Nyilván általában a gyermekvédelem ernyője alatt van az egész.Az lmbtq maga pakolja a céltáblákat a hátára
Ónemár.A névváltoztatást engedném
Ehhez nemet kell változtatni.a házasság nem vallási hátterű eredetű?
Nem tudom.
Számít az eredete ma már? Egyre kevesebb az egyházi esküvő (ahogy a hívők száma is), az is inkább csak a jó fotók vagy a nagymamáék miatt..
-
-
-
sajnos ez van, mivel a házasság per definitionem férfi és nő között létesül, ha mást mondanánk az hazugság lenne.
38 ország hazudik már.Mert sajnos a biológiai nem valójában nem megváltoztatható, ha a fejünk tetejére állunk akkor sem.
A Gender dysphoria egy betegség, aminek a gyógyítása a nemváltás. Ez ilyen egyszerű.A GONOSZ, CSÚNYA állam MINDEN EGYES NAP emlékezteti a transz embereket amit felejteni akarnak... jajmár..
Pedig de, az állam ne tapossa már azokat, akiknek így is nehéz.
"felbecsülhetetlen érzés az, amikor végre az a név és nem áll a személyidben, ami valójában is vagy. (..) Nem kell többet szégyenkeznem, hogy furcsán néznek majd a személyimet elkérő emberek a leghétköznapibb esetekben. Úgy gondolom, ezt mindnyájunk megérdemli, hiszen mi is csak élni szeretnénk az életünket kellemetlenségek nélkül".
-
A házasság helyett ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat ami gyakorlatilag ugyanaz és a jogszabályi szöveg is 90%-ban megegyezik
Hasonló a bejegyzett élettársi is, de azért nem ugyanaz. "Leszel a bejegyzett élettársi kapcsolatom"?A nemváltoztató műtétek nincsenek betiltva, 18 év felett mindenki azt csinál a testével amit akar. Az állam viszont nem ismeri el ezt
Ez a baj. Így ha egy férfiből nő lesz, akkor élete végégig mindenhol a férfi neve lesz megadva, ami által minden egyes nap emlékezteti őt az állam arra, amit így is felejteni akar. Kinek jó az, hogy a szerencsétlent férfi néven szólítják a váróban és megindul egy nő? Elég szadista megoldás ez"a politikai vagdalkozást félre téve többek között azért sem mert az anyasághoz olyan következmények kötődnek amit nem érdemes felpuhítani, pl.: Mater semper certa est elv.."
Nem látom az összefüggést, és sok más ország sem, még olyanok sem, ahol nincs melegházasság, de a nemet és a nevet meg lehet változtatni.- Az örökbefogadás egy valódi probléma és kérdés. Én azon az állásponton vagyok, hogy jobb helyen van egy gyerek egy homoszexuális párnál mint az árvaházban
Én is."de ismerek olyat is aki ezzel nem ért egyet."
Itt pl. [HUN]NIMROD gondolja ezt. Ami szintén szadista hozzáállás.A kibeszélés, a lenézés, buziként emlegetés és a mindennapi meghurcolás pedig a statisztikák alapján az utóbbi időkben inkább nyugat Európában terjedő probléma mint itthon. :)
.
-
válasz VinoRosso #1543 üzenetére
Nincsenek kiközösítve, legalább is én nem találkoztam vele,
Nyilván, téged nem érint a szívás része.
pedig több meleg ismerősöm is van.
Ismerős. Ja, de nem barát. Főleg nem közeli barát.- Nem szeretem lárni, ha velem azonos nemű melegek csókolóznak.
Tökmindegy ki csókolózik, nem nézek óta. Nem illene senkinek sem az utcán a másik fél arcát lenyalnia, csak a macskáknak..
-
Mivel nem vagyok meleg, nekem nincsenek tapasztalataim. Egy meleg itthon nem házasodhat, nem fogadhat örökbe, nem válthat nemet (aztán persze kinek mi a nagy probléma még), de mindennapos probléma még a kibeszélés, a lenézés, buziként emlegetés, stb. Így nem jó élni, az biztos.
.
-
válasz VinoRosso #1534 üzenetére
Nem akarok visszamenni a fekete ülőhelyes buszokig vagy a női egyenjogúságig, de nem is kell: gyerekkoromban az autistákat, aspergereseket ütötték-verték, hogy normálisak legyenek. Aki diszkalkuliás volt, kapott a vonalzóval, aki diszlexiás volt, a méterrúddal. Pár tanár annyira szadista volt, hogy engedett választani is: koki, pofon, körmös, tockos vagy pajesz?
Ma már nem ez van. Ez lesz majd a melegekkel is, egyszer majd nem lesznek megvetve, kiközösítve, úgy élhetnek, ahogy mi is.
.
-
-
-
-
Szabi®, Csakazertsem, kérlek titeket, hogy ezt a személyeskedést fejezzétek be.
.
-
válasz VinoRosso #737 üzenetére
Uhh. Az a baj, hogy van, ami érved valid. Pl. hogy az olimpiát befolyásolja a politika. Igen, befolyásolja az üzeneteket, meg a transzvonaglást, Kína demózhatja, hogy készen áll szuperhatalomnak lenni, stb. De ez a front, a NOB (WADA?) azért mégiscsak szakmai alapon vizsgálódik, nem faxon jön, hogy engedd át a férfit nőnek.
És sok érved van, ami érvelési hiba, mint például az, hogy a vizsgálat meg volt bundázva, hiszen a fehéroroszok is 120%-ot kaptak. Ha nem kevernéd az ilyesmit a valós érvekkel, az sokkal elgondolkodtatóbb lenne.
.
-
-
válasz VinoRosso #730 üzenetére
"Hogy az olimipián miért nem bukott meg, azt nem tudom"
Nyilván ezért:
"A sportszervezeteknek megvannak kialakított módszereik a nemi tesztelésére, ami nem sokban különbözik a doppigvizsgálattól"
"de gyanítom összefüggésben van a megnyitón láttott transz vonaglással, ami éppen ettől lesz képmutató."
Na ez az összeesküvéselmélet. A megnyitót a rendező város által felkért művészek gyártják le pontosan úgy, mint egy színházi előadást vagy filmet.
A dopping és egyéb vizsgálatokat pedig a NOB szakemberei végzik el. A NOB és a művészek 2 teljesen eltérő entitás, egymás világáról sem tudnak.Volt vizsgálat, és ott megfelelt ez az ökölvívó. Hogyan tovább?
.
-
-
-
Szerencsére nem nekem kell dönteni ebben a kérdésben, mert nem tudnék. Tényleg szinte ugyanolyan súllyal feszül össze ez a két érv:
1. Aki született nő, nem zárható ki női versenyből. Ha Semenya meg a többi tényleg nő, (és nincs kamu születési papír vagy nem NDK-zálták őket), akkor nem lehet őket kizárni a női atletikából, ha a női sakk helyett éppen ez a szívük vágya.
2. Aki szemmel láthatóan genetikai boost miatt kiugróan jó, az elviszi a showt (és az érmeket) és igazságtalanul elnyomja azokat, akik esetleg többet tettek bele akaraterővel, de nincs genetikai boostjuk.
Patt. Talán annyi kiegészítés csak, hogy ha csesztetik ezeket a "turbónőket", akkor mi van Phelps-szel? A Marfan szindrómája is ugyanolyan genetikai boost. Vagy ő nemen belül maradt, ezért neki rendben van, de aki már szinte nemet lép, azt zárjuk ki?
Szerintem csak rossz döntés van..
-
-
-
-
válasz [HUN]NIMROD #611 üzenetére
Ha valamire nincs saját szavunk - továbbra sem számít az írás, a beszélt nyelv a lényeg -, akkor azt nem hozzuk magunkkal, nem a miénk, idegen tőlünk, úgy kell rádöbbenni hogy máshol van ilyen stb.
Írtam, hogy volt rá szavunk.
Rengeteg ilyen van, még nagyon alap szavaink is kikoptak. Tudod mi az a rér? Régen így hívták a sógort, ami a német schwager szó. Egy nagyon alap családi szó, amiből átvettünk egy németet.
Láttak az ősmagyarok gombát? Biztosan láttak, 5 kontinensen van gomba, tehát biztosan volt rá szavuk is, mégis a szláv gomba szó kiütötte a mi ősmagyar szavunkat...
Bár a logikád szerint akkor az ősmagyarok nem láttak gombát, hiszen nincs meg az ősmagyar szó...Melegek mindenhol voltak, az ősmagyarok között is, ez van, ha tetszik, ha nem...
.
-
válasz [HUN]NIMROD #609 üzenetére
Azzal bizonyítottam, ami az első felvetés volt ezzel kapcsolatban, vagyis hogy nincs rá szavunk. Farkába harapó kígyó?
Az nem bizonyíték, a nyelv változik, és olyan régről nyelvemlék nincs. 1200-tól kezdve már van nyelvemlék és meg is jelennek a melegek.A természeti népeknél "általában" nem probléma? Erről is volt szó: mi is van a vadakkal akik autógumi+benzin+öngyújtó kombóval "gyógyítják"?
Természeti népek már nincsenek, talán csak a szentinalézek. Viszont voltak és van róluk leírás. Pl. indián törzsekről vagy az aboriginalokról. És náluk általában nem volt gond.Az ősmagyarok már a vándorlás során keveredtek mindenkivel, és aki a Kárpát medencében volt, az is beolvadt, de nem volt a magyarok kultúrájára befolyással. Tényleg érdekel honnan veszed ezt, hogy nem voltak az ősmagyaroknál melegek, amikor ennek nem kulturális, hanem biológiai oka van.
.
-
válasz [HUN]NIMROD #607 üzenetére
Akkor leszel szíves te bizonyítani az állításodat, hogy az ősmagyarokhoz nem fért be a homoszexualitás, ami egyébként a természeti népeknél általában nem probléma.
[ Szerkesztve ]
.
-
válasz [HUN]NIMROD #602 üzenetére
Cáfoltam, amit írtál, hogy az ősmagyarok ellenálltak a melegségnek, mert még szavuk sem volt rá.
Akkor mi a kérdés?.
-
Ugye viszont bűnös az lehet aki el is követ valamit, ami bűn
A Biblia szerint mindannyian születésünkről fogva bűnösök vagyunk.amíg ezt születésnél fogva a természet aggatja valakire, akkor az viszont nem bűn.
Akkor a Biblia szerint bűnösök vagyunk, a természet szerint nem. És ez rendben is van így....
-
válasz [HUN]NIMROD #490 üzenetére
Már miért kéne hozzá írásos emlék, amikor a beszélt nyelv is teljesen jól megőrizhette volna??
Az írásbeliség a papság sajátja volt, ők pedig bibliailag nevezték ezt az egészet:1221 – Az első magyar vonatkozású forrásként, amely említi az azonos nemű személyek közötti kapcsolatokat, Magyarországi Pál domonkos szerzetes, a bolognai egyetem professzora egy gyóntatópapok számára írt kézikönyvben arra is kitér, hogy a szexuális aktus természetellenes, „amikor az ember kiönti a magját”. Illetve azt is megfogalmazta, hogy „a természet edényén (azaz a vaginán) kívüli pollúció, bárhogy tesszük, természetellenes bűn, mindenki, aki ezt az utat járja, szodomitának neveztetik.Hiába volt esetleg köznyelvi szó rá, az nem maradt fent. A nyelv egy évtized alatt is sokat változik, nem hogy évszázadok alatt. Márpedig az látszik, hogy a nem heteroszexualitás akkor is jelen volt.Hehe, és közben megvan a szó is:
Az első ismert magyarországi utalás a homoszexualitásra, amelyet akkoriban „katzérság”-nak hívtak: „Lajos királnak és szent koronájának való hívség-tartásodra minden orvot, tolvajt, gyilkost, katzért, emberétetőket, bűnösöket, bájosokat, házégetőket, szentegyháztörőket, fél hiten valót… igazán megmondod, megnevezed és kiadod.”
Na tessék, így változik a nyelv. A kacérkodás volt régen a homoszexualitás.
És találtam egy még jobbat is:
natium vellicator- (vulgo »seghtekerew«) -nek nevezte őt.
A szodomitát tehát népnyelven seggtekerőnek mondhatták.Ez kész
Nesze neked, ősmagyar népnyelvet akartál, megkaptad
[ Szerkesztve ]
.
-
válasz [HUN]NIMROD #480 üzenetére
"Az hogy mindenki magából indul ki. Az hogy te vagy bárki RÓLAM feltételezi hogy a gyűlölet/félelem/stb motivál, az CSAK ANNYIT jelent, hogy TE gyűlölöd a világot, TE félsz a világtól, mert egy életképtelen hópihe vagy, esetleg magad is értintett valamilyen devianciában."
➡️"mááár megint nem jött be a konyhapszichológia""hogy a magyar nyelvben nincs és soha nem is volt saját ősi szavunk a homoszexuanálisokra. Miért? Mert a magyarok közt régen ez elő se fordult."
A homoszexualitás és a többi szexuális eltérés mindig és mindenhol előfordult amióta ember az ember... és már előtte is. Hogy az ősmagyaroknál is volt, abban biztos lehetsz (kellemes olvasgatást). Mivel írásos nyelvemlékek nincsenek az ősmagyaroktól, így nem ismerjük milyen szó lehetett az. Később, a középkorban a szodómiát, a fajtalanságot esetleg az istentelenséget használták.[ Szerkesztve ]
.
-
-
-
"Amikor mindenféle félrekefélt idióta kiáll lelki traumákkal teli a színpadra és kisírja bánatát"
Uhh. Azért nem erről van szó.értelmiségitől ez a stílus és értelmi szint minősíthetetlen.
Megértem, ha nem tetszik, nekem sem. De az embert látom mögötte.Ez valami tragédia amikor intelligens emberek művelik ezt.
Inkább az a tragédia, hogy mit kaptak a társadalomtól, mire ide jutottak. Beszél is erről....
-
Átfutottam 2 interjút vele. Én azt hiszem értem mi forrong benne, de nem szeretnék a nevében beszélni.
Viszont megértem, ha visszatetszést kelt ez a kiabálás az emberek nagy részében. Ez van, ő ezzel küzd (és még sokan a videó szerint). Talán lenyugszik, feldolgozza egyszer.
.
-
-
válasz [HUN]NIMROD #389 üzenetére
De mit írjak még azután, hogy szerinted jobb egy gyereknek egy intézményben mint egy meleg párnál?
.
-
-
válasz [HUN]NIMROD #381 üzenetére
"Bármilyen" család jobb mint egy intézmény.
továbbra is igaz hogy kell egy férfias férfi apa és egy nőies nő anya ahhoz hogy a lelki fejlődés rendben legyen
Ez így nem igaz.ilyenek voltak pl Puzsér szülei a saját bevallása szerint, és hát látjuk mi lett belőle
Ez nem ilyen egyszerű képlet..
-
még mindig nem látom, hogy
1. csak ez a két verzió van, és ennek örökké így is kell maradnia
Intézet vagy örökbefogadás. Mi lehet még? Ja, tényleg, külföldre örökbeadni... Pár éve láttam egy interjút egy talán német állampolgárságú (de félig magyar származású) egyedülálló nővel, aki örökbefogadott egy fogyatékos roma gyereket, aki nem kellett senkinek. Szépen élnek kint, a gyerek már már magyarul sem tud és amennyire lehetett, elfelejtette azt a sok megaláztatást, amit itthon kapott.
2. mi a bizonyíték arra, hogy amelyik gyereket a heterók nem választottak, azokat a melegek fogják választani?
Nem tudok neked előtúrni egy studyt, hogy a melegek "bárkit" örökbefogadnak.
Három dolgok tudok:
- ha meleg vagy, egy nem szívlelt kisebbség tagja vagy, ezért másik (főleg egy gyerek) problémáira nyitottabb vagy
- ha meleg vagy (főleg ha férfi pár), nem lehet csak úgy gyereked, csak örökbefogadni tudsz, nincs lombik esély vagy egyéb esély, csak az örökbefogadás, emiatt is nyitottabb lehetsz
- ha megnyitnák az örökbefogadást a melegeknek (de fórt kapnának a heterók), akkor logikailag nem lehetne rosszabb a helyzet, mint most, csak jobb, hiszen akit most is visznek a heterók, azt viszik, csak a maradó poolból vihetnének még a melegek is.
-
válasz [HUN]NIMROD #342 üzenetére
Ne szenvedjen, csináljunk olyan szuper intézeti ellátást, ahol olyan közel vannak a körülmények egy ideális családhoz amennyire ez lehetséges.
EQ-.
-
-
válasz [HUN]NIMROD #330 üzenetére
Tehát szenvedjen a gyerek szeretetlenül egy intézetben, mint szeretetben 2 melegnél. Szomorú.
.
-
válasz [HUN]NIMROD #327 üzenetére
"Annak viszont gátat kell vetni, hogy további "egyenlősödés" történjen, "
Tehát nem egyenlőek és ne is legyenek azok.tehát nuku házasság
Miért?nuku gyerekadaptáció
Több ezer gyerek van állami gondozásban, akik nem kellenek a heteró pároknak. Inkább szenvedjen a gyerek egy intézetben mint hogy egy meleg párnál családtag lehessen?.
-
válasz lornname11 #325 üzenetére
Jó ki hiperventilláljuk a véleményünket másoknak, senkit sem meggyőzve, és megyünk tovább.
Pont ez az értelme..
-
válasz VinoRosso #213 üzenetére
"A heteroszexualitás központi eleme, hogy a vele azonos nemű egyének közti szexualitáshoz taszító élményként viszonyul, ettől lesz valaki heteroszexuális. "
"egy leszbikus csókolózást nem találok undorítónak"
Tehát csak a meleg férfiakkal van gond(od), a meleg nőkkel nem?
[ Szerkesztve ]
.
-
válasz VinoRosso #200 üzenetére
Magyarországon kultúrálisan nem elfogadott a homoszexualitás publikus megjelenítése
Igaz.mivel a legtöbb embert ez erősen irritálja.
Ez baj, de szerencsére épp mostanában enyhül.Nem is olyan régen (úgy a 68-70-ig) semmiféle testi érintkezés nem volt elfogadott
Nem ilyen sarkosan, de oké. Viszont aztán jött 1968 és megváltoztatott mindent.Az én nagyszüleim foghatták egymás kezét az utcán aztán annyi, ha csókolózni akartak el kellett vonulniuk zárt térbe.
Ez viszont így általánosságban nem igaz. Több volt a szabály. Lányt kikérni, hajat lekötni, stb, de utána lehetett kézenfogva járni a faluban is. Fotók vannak róla. Még lovon is ültek együtt. Városban pedig már 150-200 éve is ment a korzózás kézenfogva.Ahol én élek is legfeljebb kezet lehet fogni, csókolózni nem lehet.
Az megint nem Magyarország vagy legalább Európa.ezt felfogom agyilag és egyáltalán nem érzem azt hogy el lennék nyomva.
De te mentél oda... Ez a te választásod volt. Egy magyar meleg itthon otthon van. Vagy legalábbis így kellene lennie.A példám nem hülye egyáltalán, csak nem ismered azt a kultúrát azért tűnik annak. Egy muszlim apa is pont azt gondolja, hogy a gyereke érdekében házasítja össze gyerekkorú lányát egy gazdag emberrel, mert akkor onnantól kezdve mindene megvan (legalább is ő ezt gondolja). Ő épp akkor érezné veszélyeztetve a lánya sorsát ha ezt nem tehetné meg. A tradícióikat tartó romáknál egyébként ugyanez a felfogás működik, (...)
Se nem példa, se nem téma a muszlim vagy a roma hagyományok.Én el tudnám fogadni, ha lenne egy olyan város Magyaroszágon mint Tel-Aviv, de akár azt is ha az egész ország olyan lenne. Nem értenék vele egyet, de ha a többség ezt akarná akkor alkalmazkodnék hozzá.
Ha lassan is, de azért efelé megyünk, részlet a wikiről: Magyarországon az 1878-ban hatályba lépett Csemegi-kódex 241. §-a egy évig tartó szabadságvesztéssel bűntette a férfiak közötti szexuális kapcsolatokat. Az 1961-es dekriminalizációtól a rendszerváltásig Magyarországon a rendőrség nyilvántartotta a homoszexuális embereket, de nem büntette őket.[81] A stigmatizáció csak a kilencvenes években kezdett oldódni..
-
-
válasz [HUN]NIMROD #196 üzenetére
#183 Kalandor : el kell keserítselek, nagyon sok minden más dolog is van, amit emberek nem tehetnek meg, pl nekem soha semmi esélyem nem volt pilótának menni. Ennyiből megvan mit akarok mondani?
Ez nem ér(v). Nem a jog vagy az emberek antipátiája tiltotta meg hogy pilóta legyél, hanem a képességeid vagy a lehetőségeid..
-
-
válasz VinoRosso #184 üzenetére
Az embereknek a mindenkori társadalmi normákhoz kell igazodni.
A melegeknek is kell igazodniuk, nem lophatnak-ölhetnek ők sem. Milyen normát sértenek?Nem házasodhat a 14 éven aluli és nem is létesíthet szexuális kapcsolatot. Most akkor a 14 éven aluliak jogfosztottak, és lázadjanak az elnyomás ellen, hogy 'jajj elnyomnak minket csak azért mert mások vagyunk'?
Iszonyat hülye példa. Ez a saját érdekükben van így és ki is nőnek belőle.Muzulmán országokban endgedélyezett a többnejűség és a kiskorúakkal való házasság is. Viszont nem foghatod meg a feleséged kezét az utcán mert az már nem fér bele a közerkölcsbe. Akkor ott elnyomják a heterókat vagy mi?
A nyugati kultúrkörben élek, ez nem az én dolgom.Vagy mondjuk a bigám kapcsolatban élők lázadozzanak, hogy elnyomják őket mert csak egy emberrel házasodhatnak?
Ez egyébként már érdekesebb dolog, ez el is gondolkodtatott.Van egy határ, hogy mivel meddig lehet elmenni. Az, hogy nem kefélhetsz a nyílt utcán nem azért van mert valaki el akar nyomni, hanem mert rajtad kívül kb midenkit irritálna a látvány és a törvénynek a többségi társadalom érdekét kell figyelembe vennie.
A heterók meg a homók se keféljenek az utcán, viselkedjen mindenki normálisan.Az a megfigyelésem, hogy ebben az országban azoknak esik leginkább nehezére tiszteletben tartani a többség velük ellentéted akaratát akik saját magukat a demokrácia Herkuleseként látják a tükörben. Csak tudám mégis mire fel képzelik ezt?
Jó-jó, de mi az érv?.
-
válasz King Unique #149 üzenetére
Egyébként a jelen blogbejegyzésnek pontosan mi volt a célja? :F
A kérdés rossz, kifejezett célja nem volt, nem ez a munkám, hogy tereljem a közvélekedést a melegekről Megláttam ezt a videót és gondoltam megosztom. Ez a természetellenesség egy gyakori vád (érv?) a homoszexualitás ellen.
Empátia. Szomorúan látom, hogy úgy megy a diskurzus a melegekről, hogy a melegek szinte nem is emberek, hanem ők csak melegek. És ugye legyenek melegek a négy fal között, stb. De ők is emberek. Emberek, akik éppenséggel melegek. Gondolj bele, hogy nem foghatod meg a párod kezét az utcán, nem házasodhatsz, nem nevelhetsz gyereket és egy halom dolog mindazért, mert te más vagy. És nem tehetsz róla.
Ami más szemében egy billog, az nekik az életük.Mármint a nyilvánvaló provokáción és flame generáláson kívül...
Ugyanmár..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest