Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz Kalandor #1541 üzenetére
Nincsenek kiközösítve, legalább is én nem találkoztam vele, pedig több meleg ismerősöm is van. Az viszont elképzelhető, hogy ez változni fog, ha az ellentéteket tovább élezitek. Ez az ostoba nyomulás csak hergeli még azokat is akiket ez az egész kicsit sem érdekel. Pl.:
- Nem szeretem lárni, ha velem azonos nemű melegek csókolóznak.
- Homofób náci!
- De miért? A halételeket se szeretem, büdös, nyálkás, fujj. Nincs bajom a halakkal, se a halevőkkel, csak nekem ne kelljen részesülni az élményben. Akkor most én halfób vagyok?
- Nem. Nem szerethet mindenki egyforma ételeket.
- Na látod! Akkor homofób se vagyok.
- De igen, mert a homofóbia nem azt jelenti, hogy fóbiás vagy.
- Akkor nem lehet olyan, hogy nekem nem tetszik a velem azonos neműek éritkezésének a látványa?
- Nem.
- Na menj anyádba..Borítékolható, hogy az emberek többsége így reagál rá M.o-n. El tudom képzelni, hogy az emberek nyugaton is ezt gondolják nagyjából csak a politikai széljáráshoz igazodva inkább kussolnak. Ezért van közel polgárháborús hangulat több helyen mert sok az elfojtott indulat emiatt az emberekben.
-
Razzul
őstag
válasz Kalandor #1541 üzenetére
Őszinte kérdés: jelenleg ez a melegekkel kapcsolatos megvetés, kiközösítés a te tapasztalatod, álláspontod szerint milyen formában jelentkezik? Rengeteg helyen jártam, dolgoztam és éltem Európában de ilyen jellegű diszkriminációval sehol sem találkoztam.
Stat crux dum volvitur orbis
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest