Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
A házasság helyett ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat ami gyakorlatilag ugyanaz és a jogszabályi szöveg is 90%-ban megegyezik
Hasonló a bejegyzett élettársi is, de azért nem ugyanaz. "Leszel a bejegyzett élettársi kapcsolatom"?A nemváltoztató műtétek nincsenek betiltva, 18 év felett mindenki azt csinál a testével amit akar. Az állam viszont nem ismeri el ezt
Ez a baj. Így ha egy férfiből nő lesz, akkor élete végégig mindenhol a férfi neve lesz megadva, ami által minden egyes nap emlékezteti őt az állam arra, amit így is felejteni akar. Kinek jó az, hogy a szerencsétlent férfi néven szólítják a váróban és megindul egy nő? Elég szadista megoldás ez"a politikai vagdalkozást félre téve többek között azért sem mert az anyasághoz olyan következmények kötődnek amit nem érdemes felpuhítani, pl.: Mater semper certa est elv.."
Nem látom az összefüggést, és sok más ország sem, még olyanok sem, ahol nincs melegházasság, de a nemet és a nevet meg lehet változtatni.- Az örökbefogadás egy valódi probléma és kérdés. Én azon az állásponton vagyok, hogy jobb helyen van egy gyerek egy homoszexuális párnál mint az árvaházban
Én is."de ismerek olyat is aki ezzel nem ért egyet."
Itt pl. [HUN]NIMROD gondolja ezt. Ami szintén szadista hozzáállás.A kibeszélés, a lenézés, buziként emlegetés és a mindennapi meghurcolás pedig a statisztikák alapján az utóbbi időkben inkább nyugat Európában terjedő probléma mint itthon. :)
.
-
A házasság helyett ott van a bejegyzett élettársi kapcsolat ami gyakorlatilag ugyanaz és a jogszabályi szöveg is 90%-ban megegyezik (mutatis mutandis ugyebár).
A 10% miatt érdekes. Ez gyakorlatilag a gyerek örökbefogadása. Minimum a nincs ló, jó a szamár is alapon, mert az állami nevelésnél az is simán jobb. Ahogy később is írod. Itt egyébként jó lenne más valami tudományos kutatás, arról hogy mi a különbség a hetero- és a homoszexuális szülők nevelése között. Mert úgy tudom nincs. Mert a szélsőjobb fél hogy nincs (elég nagy) különbség, míg a woke meg attól fosik hogy bármi különbség van.
A nemváltoztató műtétek nincsenek betiltva, 18 év felett mindenki azt csinál a testével amit akar. Az állam viszont nem ismeri el ezt
De miért nem ismeri el? Ugye kinek árt vele, ha nemet vált jogilag is? Ebből nem következik az, hogy 18 éven alul engedélyezzék a nemi tranzíciót, legalább szerintem nem kéne. Vagy legalábbis előbb érdemi tudományos kutatásokat kéne végezni ebben a témában. És nem engedni sem a woke, sem pedig a szélsőjobb dogmái által tematizálni az egész kérdést. Pl milyen összefüggésben van a nemi diszfória / diszkrepancia más mentális problémákkal illetve milyen hatékonysága van a tranzíciónak, mik a történetek? Pl hogyan hány ember életét tette jobbá és mennyien bánták meg?
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- Xbox tulajok OFF topicja
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iOS alkalmazások
- Mikrotik routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...