-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
mephi666 #225311 üzenetére
abba amúgy sosem gondolunk bele, többször írtam már, hogy szerintem nagyon erős hatása van, és ilyen helyzetben valószínűleg tudat alatt különösen, hogy hogyan viszonyulsz egy olyan klubhoz akiknek a szurkolói rendszeresen kifütyülik a büszke nemzeted himnuszát, és állandóan áldozatpózban tetszlegnek. igen a vaslédi jól kibaszott velük, de már engem idegesít az a trianoni világfájdalom vibe ami ott megy. vajön örökre megmarad, vagy elmúlik egyszer, esetleg képesek lesznek túllépni rajta?
képzeljük el ha mondjuk mittudomén az mtk szurkolói rendszeresen kifújolnák..
coote is egyértelműen ezért utálja a várost, és szerintem ezzel rengetegen vannak így még, nehéz homogénnek maradni ilyen helyzetben
amúgy meg nem kell bírózni, a leghitványabb teljesítményt nyújtották egy középcsapat ellen aki már 100 éve nem nyert semmit. bár még mindig jobb mintha bajnokin vitték volna el a 3 pontot, de ez attól még hitvány egy performansz volt
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Casio GSHOCK karóra
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest