Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ZavaBalazs #100995 üzenetére
Ez már csak történelem. De volt sokszaz más eset.
Nem lehet egy Realt csak így leírni akármilyen rossz formában vannak. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz dudu5130 #100932 üzenetére
Idén szeptemberben indul és jövő nyárig tart. Több csoport van és innen is ki lehet jutni az EB-re.
Lebonyolitasrol és hosszabb leírásrol talalsz sok infót a neten, nem részletezném.
Az UEFA a tét nélküli barátságos meccseket igyekszik ezzel a tornával kiváltani. Rendszeresen megrendezik.
A nagy csapatoknak szerintem ez nem hiányzott, míg mi kisebbeknek azért téttel bír és addig sem punnyadnak a legendás falabúink.Itt egy jó leiras:
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nemzetek Ligája sorsolása után jutott eszembe, hogy gondolom a nagy csapatok majd valszeg B kerettel játszanak. Ott van nekik még az EB selejtező is.
Ezt a sorozatot nem hinném hogy komolyan vennék.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem értem! Lemondott Sany bá! És akkor mi van?? Jön a következő,újjab elvárások az EB selejtezőn , elbukunk , lemond és kezdődik elölről...NINCS VÁLTOZÁS! Tök mindegy ki ül a padon...nincs utánpótlásunk,nincsenek játékosaink akik külföldön játszanának, egyre kevesebb magyart vesznek a top bajnokság csapatai,csúszunk egyre mélyebbre...Andorra szintjére...Ez jellemző az egész országra, a politikára, komoly párhuzam van a labdarúgásunkkal.
Sajnos 3-4 helynél előrébb nem tudunk lépni. -
WhiteWalker
nagyúr
Ezt a "szinvonalat" bármikor...nagyon sokan elkallódnak mert nem tudják fizetni az egyéb járulékos költségeket a szülök,amik járnak azzal hogy sportoljon a csemete,mert a városi fociklub nem tudja ugye kifizetni (utazás,mezek , felszerelés ,stb) Elég lemenni bármilyen kupára vagy amatőr bajnokságra,különb játékosok vannak ezeknél...De ezek a senkiháziak semmivel sem jobbak a fiataloknál...
-
WhiteWalker
nagyúr
Néztem ezt a Honvéd meccset,bár magam sem tudom miért..a kérdés felmerült bennem: minek kellenek ide idegenlégiósok?? És a többi magyar csapatba egyáltalán? Fizetnek értük nem kevés pénzt és semmivel nincsenek előre...Erre a "teljesítményre" magyar fiatalok is képesek lennének !! Megy közbe a panaszkodás hogy nincs utánpótlás...stb stb..Nem látom az üzletpolitikát,elképzelést hogy mi is volna.. Az összeset hazaküldeném a picsába és magyar fiatalokat tennék a helyükre!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest