Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vzozo

senior tag

válasz Héraklész #12 üzenetére

Még a Viber-összefoglalónál találkozom AI-vel, hát a viccen túl katasztrófa.
    Van olyan AI, ami működik?

Viber passz, de pl. a Copilot olyan jól összefoglalja a Teams-es meetingeket, hogy már hónapok óta nem töltöm az időt felvett megbeszélések visszahallgatásával. Rengeteg időt elvett, és hiába mondják sokan, hogy 2-3x sebességen kell nézni, LOL, nem. Másfélszeresen esetleg még érthetőek a nem túl gyorsan beszélő kollégák, de mivel nem az a célom, hogy kipipáljam ezeket, hanem tényleg kellenek az információk a napi munkámhoz, ezért értenem kell, hogy miről van szó.

Amennyiben pedig tisztázásra van szükségem, jobban meg akarom érteni a kontextust, akkor továbbra is ott a lehetőség, hogy beletekerjek az engem érdeklő részébe, de az igazi megtakarítás az az, hogy többé nem kell az egészet végignyomni.

• daninet

veterán

válasz Héraklész #12 üzenetére

ez egy szerszám a szerszámosládában. Ezernyi dologra lehet használni ha ismered a képességeit. Ahogy a tolltartódban levő ceruza sem ír magától ezt is jól kell használni és akkor használható. A garbage in garbage out itt sokszorosan érvényesül. Tehát az "írj nekem verseskötetet" egy klasszikus eset a garbage in szituációra, de mások meg azon panaszkodnak, hogy az egyébként is aluldokumentált zárt forrású programkódjukhoz hülyeségeket írkál.
    Én amit a környezetemben látok az a Visual Studioban a Copilot, lényegesen megnöveli a programozás sebességét, mert tudja mit akarsz begépelni a sorba, beírja a kommenteket magától stb.

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák