-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
Csak annyit fűznék hozzá hogy noha új dolog lehet, a Creative nem gyárt (még) ilyet, aminek bizonyára oka van., és ez nekem fontos információ. Igaz kicsit elfogult vagyok a Creative-val szemben, de majd esetleg akkor érdkelni fog ha az is csinál ilyet. Nem voltak valami meggyőzőek a zenehallgatási tapasztalatok a Zalman esetén... és biztos hogy nem tud olyan hangzást, olyan szubbasszust mint amilyet egy klassz 5.1 vagy 7.1 (Megaworks-Gigaworks rulez) hangfalszett tud. Ennek egyszerű fizikai okai lehetnek, pl. a hangszórók méretéből fakadóan. Nem akarok okoskodni mert nem nagyon értek hozzá de ezeknek az érveknek köszönhetően meggyőződésem hogy inkább megéri hangfalszettet venni: halkan is lehet hallgatni, meg ha esetleg filmet nézel akkor a párod nem hallaná. Persze nézőpont kérdése hogy mikor melyik előnyösebb, ha mindig egyedül nézel filmet akkor talán megéri. Meg játszani is valószínűleg te fogsz többet nem a feleséged, de mindent egybevetve nekem még akkor is a minőség az egyik legfőbb érv, ami miatt a Gigaworks-öt fogom megvenni.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
- EKWB EK-Quantum Kinetic TBE 120 DDC PWM D-RGB - Plexi
- Harman Kardon Citation Multibeam 1100 Soundbar (Okos hangprojektor)
- Huawei P20 Pro elado
- ÚJ Bontatlan Yenkee Katana Mechanikus (Blue Switch) RGB Gamer billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest