Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Semmi. Nagyon szeretem, de a Sennheiser volt eredetileg is a tervem kb 2 eve, csak akkor nem volt ra keret. Eddig tokeletesen kiszolgalt a razer, most elindult a vezerhangya es szeretnem az elerheto legjobbat. Az csupan veletlen, hogy a PC360 meg mindig a tronon csucsul.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Koszonom a valaszotokat! (telorol irok nem took egyenkent valaszolni) Ez a link volt eddig a leghasznosabb amit lattam. Most egy razer carchariasom van es nagyon jo, de gyakorlatilag csak fulessel jatszom, igy szeretnem a legjobbat. Asus xonar essence stx hangkarim van, ami kifogastalan, tehat emiatt nem kell aggodnom. Kozben en is olvasgattam es a 363d tenyleg nem eri meg a felarat. Valoszinuleg a 360 lesz a befuto. Mindenhol aradoznak rola, meg ugye nem kis multu gyartorol van szo. Talaltam egyebkent meg a plantronics gamecom 780-at de ebben a basszus nem megfelelo. Szoval holnap rendelem a pc360-at asszem. Koszonom a valaszokat megegyszer!!!
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb gamer headset napjainkban? Neztem a sennheiser pc360-363d-t. Ezeket imadjak. Szerintetek? Van jobb ezeknel?
Koszi!"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest