-
IT café
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Vga: 950/1200
CPU: 4.2GHz -
TTomax
félisten
Várok erre a qrwa kódra... "Waiting for Approval"...
SLI-t nem kezel rendesen... ennyit az nV optimalizálásról... urban legend...kíváncsi vagyok az X-es eredményekre...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Dzsabba
aktív tag
válasz Alister71 #258 üzenetére
450W-os chieftech táp,alaplap egy [gigabyte] nagy valószínűséggel ez de most nem tudom megnézni ,mert meló helyen vagyok. Esetleg van még valami amit nem írtam le, mert most más nem jut eszembe?
-
TTomax
félisten
válasz Alister71 #260 üzenetére
Na jó,de nekem az 580-hoz jár... csak haldoklott a scannerem... a számlát az utolsó napon töltöttem fel...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Alister71
nagyúr
Szerintem ez kifejezetten nVidia kártyák számára előkészített lap, én ebbe tuti nem vettem volna 6850-est. Lehet valami kis kompatibilitási hiba lép fel az alaplapi chipset és a vga chipje között. Nem lehetne ilyen az elméletek szerint, de a gyakorlat már sokszor bizonyította az ellenkezőjét.
Alister from Hell
-
bacsis
Közösségépítő
Urak!
NEt nélkül nem is tudja a progi osztogatni a pöttyöket mi? -
Oliverda
félisten
Ahogy nézegettem a külföldi fórumokat (is), meglehetősen hemzseg a hibáktól a legújabb trémárk első verziója. Azon felül, hogy alapból elég silány lett (ismét) az egész teszt, még szarvashibák is maradtak benne. Szerintem a 2001 és 2006 volt a két talán mondhatni jobban sikerült, és a maga korában grafikailag előremutatónak nevezhető darab. A többi eléggé nudli szvsz.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Laraxior
titán
én is így jártam...tesztek lefut,majd az ESET tűzfala megfogta a végeredményt...rohadj meg akkor mondtam magamba
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
BeLucZ
addikt
A morzsás képhatást (szemcsézettséget ) ki lehet majd kapcsolni az advancedben? Vagy el kell viselni ?
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #271 üzenetére
Detailed scores
3DMark Score P3897
Graphics score 3731
Physics Score 5136
Combined Score 3795
GraphicsTest1 20.43 FPS
GraphicsTest2 19.3 FPS
GraphicsTest3 23.14 FPS
GraphicsTest4 9.75 FPS
PhysicsTest 16.31 FPS
CombinedTest 17.65 FPS2active core i7 + HT 4200MHz, 5850 (800/1100MHz)
mit mondjak rá? lufasz...
jobb lett volna ha le se futtatom..mondjuk ilyen "leamortizált" procival...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Oliverda #270 üzenetére
Akkro nem csak én érzem ezt így
Nem lehet valahogy meghekkelni hogy dobjon pöttyöt net nélkül?
És akkor lenne még egy kérdésem! Mi lesz 10 év múlva? Ha a Futuremark megszűnik vagy nem supportálja tovább ezt a 3Dmark11-et.. akkor onnantól kezdve nem lesz pötty adás?
tiszta gáz -
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #279 üzenetére
elég volt a ponthajhászásból csak a kíváncsiság vezérelt,meg hogy végignézzem milyenek is lettek a tesztek..szépek bizony
-
Laraxior
titán
Modern Warfare 2-höz használjak 8 szálat? Majd Crysis 2-nél rákapcsolom az összeset...
egyébként csak nézegettem hogy mennyit megy így,aztán így maradt,de vissza is fogom tenni alapórajelre,mindenféle energysaver ficsőrt bekapcsolok
Ha megvettem volna a Black Ops-ot akkor természetesen használnám rendesen,mert a másik szobában mondja lakótárs hogy bizony használ 6 szálat az a szemét..de hát nem nyerte el tetszésemet a game.
Sajnos ebben az évben nem adtak ki olyan játékot ami tetszik is,és sokat is játszanék vele Ezért pihizik a rendszer. 5870ből is azért lesz március közepéig valami 260-vagy 275
Crysis 2-re meg hajítok bele valami VGA-t amin kielégítően fog futni. már ha lesz olyan"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ffodi
veterán
Nem láttam még Xtreme eredményt, úgyhogy itt az első :
VGA 1080/1220, CPU(i7 860) @4300.(vga-n kívül minden 24/7 beállításon.)
Ez még korántsem a vége.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Laraxior
titán
fel van adva a lecke..kinek lesz először 5számjegyű az elért pontérték
-
Mr.Rain
senior tag
Phenom II x4 3.5GHz-re húzva,a Zotac GTS 450 a Gigabyte OC órajeleire.
3DMark Score
P2256
Graphics score
2138
Physics Score
3542
Combined Score
1997
GraphicsTest1
9.82 FPS
GraphicsTest2
10.1 FPS
GraphicsTest3
12.95 FPS
GraphicsTest4
6.57 FPS
PhysicsTest
11.24 FPS
CombinedTest
9.29 FPS[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Badman 4ever
őstag
Általában ilyenkor kiadnak egy patch-et a programhoz, hogy offline is működjön. Ha meg nincs jogutód, akkor meg abandonware lesz a program, azt meg úgy töröd fel, ahogy akarod.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Giot
addikt
Sapphire 5850 Toxic:
850/1200: P3956 3DMarks
950/1200: P4209 3DMarks
A processzor kevés, ez látszik az eredményen, azért nem rossz. -
Dzsabba
aktív tag
válasz Szabikaa20 #287 üzenetére
Nem tudom lehet,majd még gyúr egy kicsit és hátha fentebb megy
Lord Vader: Tudom, hogy kevés és tervbe is van véve egy jobb procko,de most az a lényeg, hogy az SC2 elég jól hasít így is
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lefuttattam volna.
De ezt a hibaüzenetet dobta közben:Mi lehet ez?
═════════════════════════════════════════
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest