Szoftver rovat

135 cikk, 4619 hír

minden cikkek hírek

 • CRM-alkalmazás nyerte a Telekom üzletialkalmazás-fejlesztő versenyét

  Lezárult a Telekom első „Üzleti appok versenye” pályázata, amelyre Magyarországról 50 alkalmazás nevezett, a legjobb hazai üzleti app díját a MiniCRM alkalmazás nyerte.

 • Megjelent az AIDA64 4.6-os verziója

  A portfólió mind a négy kiadása megkapta a frissítést, így az otthoni PC-diagnosztikai és sebességmérő program, az AIDA64 Exreme, valamint a vállalati felhasználóknak szánt átfogó eszközmenedzsment- és távsegítség-megoldás, az AIDA64 Business is.

 • 25 millió a TOR megtöréséért

  Az orosz hatóságok kezdik elveszíteni a türelmüket, és amerikai mintára igyekeznek valamilyen módon felfedni azokat, akik a névtelenséget biztosító hálózatot használják.

 • Több száz ingyenes Microsoft-szakkönyv egy helyen

  Nyilvánvalóan promóció, de a kínált tartalmak sokaknak nyújthatnak hasznos információkat.

 • Magyar cég fejlesztése került a Mozilla kódjába

  A Prezi kérésére az EU Edge választotta alapnak a Shumway projektet a Flash kiváltását segítő technológiához, de a végeredményből a Mozilla és a közösség is profitál.

 • Magyar informatikai siker Franciaországban

  Az ELTE Informatikai Kar robotot, beszélőtáblát és okos szemüveget összekapcsoló „AAC Telepresence” nevű megoldását a közelmúltban a legjobb kommunikációs alkalmazásnak választotta az Association des Paralysés de France.

 • Programozók figyelmébe: új szabályok a számláknál, nyugtáknál

  A legfontosabb tartalmi változás, hogy 2014. október 1-jétől a vállalkozásoknak be kell jelenteniük az adóhatóság felé a számla kibocsátáshoz alkalmazott számlázási programjukat. Új elem, hogy az online számlázási rendszert is be kell jelenteni.