Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz sb #42125 üzenetére

    én nem állítom hogy az android tökéletes, csak éppen egy olyan romot szapul ami nemhogy rossz, de állítom hogy egyike azoknak a kiváló projekteknek ami bebizonyítja hogy miért érdemes az androidot / opensource-t választani az okostelefonokra. pont hogy a pawitp féle csapat az egyik úttörője ennek a témának és számos olyan innovatív megoldást találtak amit a többiek is hasznosítani tudnak legyen szó romról, kernelről vagy modról.

    Nekem az egész andoriddal kapcsolatban olyan Win98 feelingem van. Vigyázni kell rá, tweakelgetni, állítgatni és akkor talán jó lesz. Ha meg mégis összesz*rja magát, akkor ki tudja mi volt az oka...

    ez szerintem laikus szemlélet. ha már oprendszerhez hasonlítjuk akkor nekem egyértelműen linux feelinges - ott is ugyan ez, aki tudta használni annak nem okozott problémát az esetleges kihívások más meg folytok panaszkodott, hogy nem működik ez+az mert nem vették a fáradtságot hogy utánanézzenek dolgoknak, pedig rengeteg információ áll rendelkezésre a neten (nem véletnel open source). noch da zu a windows fejlesztők és felhasználók között (na jó a win 7 előtt) sose volt olyan jó a kapcsolat mint az unix alapú rendszereknél, vagy az androidnál.

    kétségtelen hogy vannak sokkal "lusa-felhasználó" orientáltabb rendszerek is (különben az alma nem tartana ott ahol most), de én viszont pont azt szeretem hogy olyanra alakíthatom teljes mértékben a rendszert amilyenre én szeretném (a körülményekhez képest) és ha erre előbb egy kis fineszre kell szert tennem, na bumm legfeljebb megint tanulok vmi újat. ami amúgy nem egy ördöngösség. én is a 0-ról kezdtem androidban. ;)

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Aktív témák