Valaki meg tudja mondani hogy milyen verziójú pontosan a 2.2.1es szoftverrel kiadott hazai független SGS?
Köszönöm 
Galaxy Note 2 N7100

Valaki meg tudja mondani hogy milyen verziójú pontosan a 2.2.1es szoftverrel kiadott hazai független SGS?
Köszönöm 
Galaxy Note 2 N7100

Köszi, én is így kezdtem, aztán a root miatt kellett egy kernel... A JVP-hez jó volt a DarkCore 2.7 annak idején, lehet, hogy kipróbálom azzal.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
I9000XWJS8/I9000OXXJS5/I9000XXJPY/I9000XWJS8 XEH
[ Szerkesztve ]
Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat
(#18004) T1b33 válasza theiron320 (#17999) üzenetére

Csak simán felülírom az régit az újjal a program segítségével? Bár gondolom nem ilyen egyszerű...

Köszönöm 
Galaxy Note 2 N7100

Ja az EFS mappára gondoltam, ha nem voltam egyértelmű... bocs!
Tisza szar, hogy az android olyan alapvető dolgokat nemtud rendesen megjeleníteni, hogy hálózati hírüzenet! Még a fostalicska ezeréves féltégla is ki tudja jelezni, ez meg....mintha sms-ek jönnének.. Számalmas. Nem mintha égetően fontos lenne, de ne bassza már meg... 
// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //
Aha. Add a számod, 2 perc alatt küldök SE telóról egy olyan üzenetet neked, amit egy "tégla" flash üzenetként jelenítene meg.

Igen, mehet.
i4

Szóval azt mondod a jvq-s csc-s jobb? mert gondolom csakjobb, ha független, meg svájci apn-el meg ilyenekel nemsokat kezdek itt
Samsung Galaxy S I9000 4.2.2 C-Rom v8// Sema 2.9.1s // JVO Modem

Rootolni már a mostani romodat kell, hogy lementhesd az EFS- mappádat, ha még eddig nem tetted meg. (1. hsz-t olvasd át)
Romok közül a samfirmes JVR a legajánlottabb, illetve az erre épülő custom romok közül Criskelo, Norbi's, Blockbuster, esetleg Bezke rom. őket megtalálod az xda-n.
forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665&order=desc
Hogy gyári, vagy custom, azt mindenki maga döntse el, én stock romot csak addig használtam, amíg feltettem alapnak... Szeretem a változatosságot.
i4
xda-s okosok szerint ugyanaz a csc-t leszámítva. ráadásul a jvq-s az 3fájlos, repartolhatsz is
Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat
Biztos érted mire gondolok? Hálózati hírüzenet. Tudod ami pl. a metró megálló neveket írja ki a kijelzőre míg a közelben vagy.
// modpro.hu - Csöndes és gyors PC-t Most! // Minden ami MODDING! - moddingportal.hu //
(#18014) Leonardo91 válasza cozmo (#18013) üzenetére

Tényleg ezt hol kell beállítani? Eddig nem is tűnt fel 
✰ Samsung Galaxy S III -- XXEMC2 4.1.2 - SiyahKernel 1.9.1 ✰

JVQ-val egyáltalán nem használható a DarkCore 3? Csak JVR-rel? 
Galaxy Note 2 N7100

Norbertóóó. Lesz mostanság újabb ROM-od? Mert akkor kihagyom a 3.5öt, nem akarom belakni, ha tolsz pár nap mulva egy 3.6ot.
Galaxy S és iPhone 4S

Hááát,nem tudom.
Mit rakjak bele?
iPhone 4S,iPad 3,Xbox 360 Slim
(#18018) theiron320 válasza T1b33 (#18004) üzenetére
Igen!
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

InnOvaTioN v2-ről tapasztalata van valakinek?
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;] http://goo.gl/oQIRU
(#18020) cozmo válasza Leonardo91 (#18014) üzenetére
Üzenetek beállításai alatt.
Na itt az XPhone! Új riválisunk XD
[link]

huu az jóó akkor az kell nekem, jvp után mindenféleképpen repartolok, úgy vagyok vele új romot csak tisztán.Abban még tudsz segíteni, hogy milyen kernelt rakjak alá?vagy jó az eredeti csak egy cf-root legyen?

Csao Norbi
A jkay féle theme setting,az új tsmparts az faja lenne.
@Piwi:eddig semmi gond nem volt vele
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2S 32GB *** Nexus 7 16GB

Sziasztok! Rég jártam erre...
Mondanátok pár szót a legújabb galaxianokról?
Ja, láttam egy olyat (asszem, az sp5-nél), hogy gyorsabban tölti vele a telót... Ez/ehhez hasonló lehet(ett) a miui-knál is? (És akkor borul(t) az elméletem?
)
Meizu MX2 32GB

De lehet. Visszafelé az összes 2.3.4-es rom alá mehet.
"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."
én most semaphore-t használok stock deodexen és jól megy (az meg elvileg cfroot+voodoo sound és color)
(#18026) Leonardo91 válasza cozmo (#18020) üzenetére

Hiába, nem ír ki semmit vagy én vagyok a szerencsétlen..
(#18027) cozmo válasza Leonardo91 (#18026) üzenetére
Hagyd bekapcsolva és metrózz eggyet 

Nemtom, szerintem semmit se nagyon. Max az uj market-et, meg esetleg a kamerát frissíteni. De azt én is megtudom.
Azért kérdem, hogy akarsz e ujat, mert akkor nem tolom fel a 3.5öt. De ha nem szándékozol másikat csinálni, akkor felpattintom a telóra.
Kipróbáltam a Bezke Innovation V2-t most... kíváncsi voltam, mert sokan ámultak... háát, nemtom, nemrossz nemrossz, de valami hiányzik belöle. Meg már kicsit túl van bonyolítva ez a témázás benne. Persze, gondolom van, aki ezt szereti.
Amugy az új ROM-odba, ha csinálnál, rakhatnál színes ikonos beállítások menüt!
Vagy csak ugy külön hozzá 1et
.
Galaxy S és iPhone 4S

és stock deodexed-et h szedted? stock nemcsak az odex lehet? jobb a semaphore mint a gyári? abba van alapból voodoo?
csak telenornál írja ki nem? tmobilnál nemhiszem, hogy van ilyen szolgáltatás.
Nexus 4 ||| Galaxy Tab 2 P5110 ELADÓ!
Ma raktam fel, beállítottam mindent amit csak tudtam,pár programot ami nem kell azt töröltem belőle, ami meg kell felraktam.
Kernelt azonnal cserélni kell, szóval szinte hozzá se nyúlj darky kernel-el.
Amivel nekem most nagyon hasít az TalonDEV 0.4.4.21. 1200 Mhz
Plusz Voodoo lagfix bent van, eszméletlen jó élmény pörög nagyon.
Játékok terén is szépen szuperál 
Jól testre szabható, illetve kell is. Egy kis bug volt az elején nekem, hogy nem akarta meg jeleníteni, az animált akku jelzőt, de van egy kezelő felület ahol belehet ezt kapcsolni és egy reboot után minden jó lett.
Ahol lehet ezt állítani-> beállítások, lockscreen menu s ott lesz benne, szerintem össze akadt valamelyik felület kezelővel, eleinte.
Wifi nagyon korrekt, telefonáltam is rajta, szóval ott sem találtam hibát.
Egyenlőre minden tetszik, akku időn próbálok majd faragni, hogy jobb legyen, azt úgy fogom, hogy Voltage Control-al játszom a MHZ-el hogy ugráljon így magyarosan
200MHZ-1200MHZ között, s ha kakaó kell, akkor értelem szerűen maxin teljesít.
Ajánlom mindenkinek bátran. 
sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2 - deodexed xwlss - apolo jb 4.6
Biztos hogy ott is van, ez egy régi elfeledett dolog.
Samu bácsi nem ad el több galaxy-t
[link]
a stock deodexet xda-ról szedtem (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226138)
azért "stock" deodexed, mert semmi más változtatás nincsen benne a deodexelésen kívül a gyárihoz képest (míg a többi ugye itt-ott moddolt)
a semaphore a gyárinál szvsz jobb: rootolt, cwm-es és van benne alapból voodoo (vodoo ingyenes app is jó hozzá), de ugye van már jópár féle kernel, amik mind használhatóak
Samu bácsi frissíti a galériát, és visszavonják a tiltást. 
Nexus 4 ||| Galaxy Tab 2 P5110 ELADÓ!

Na hát úgy néz ki holnap elvállok a kis telefonomtól és a nagytestvér veszi majd át a helyét.
Köszi mindent mindekinek
, azért fogom olvasni a fórumot 
(#18036) B.Ricsike válasza Leonardo91 (#18035) üzenetére

Szivesen! Örültünk hogy itt voltál! Használd egészséggel az új készüléket! És mindenképp írj egy összehasonlítást röviden. 
Galaxy S és iPhone 4S

nekem az Sp2 herceg
teszi a dolgát....BLN , WDsound/color, Overclock(ha kívánod).....nem frissitettem még SP"X"-re...az gondolom csak jobb lehet