Én úgy voltam 2.3.3-al hogy egye fene, még ha rossz is lesz kibírom vele amíg jön egy rendes
nyár közepén már csak lesz egy rendesen működő GB is, hátha már 2.3.4 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Okostelefonok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Okostelefonok » Samsung i9000 Galaxy S [Olvasd el az 1. hozzászólást!!] TILOS A FÜGGETLENÍTÉS! - Archívum II. (téma lezárva)Hozzászólások

havenger
(tag)

lefkosia
(őstag)
Nálad stabilan müxik a 10.1?
Nem volt battery drain?
Milyen programokat blokkolsz?
Galaxy Note 2

fRooStzzZ
(tag)
Én most az új criskelo v65-t tettem fel.
Minden szép, minden jó, de még sem az igazi.
Mint írtátok feljebb is, sok mindent kivesznek belőle, ami nekem esetleg jó lehet.
Leszedtem a zip-et is, de nem tudom hogy feltenni.
Próbáltam rec-ből, nem ment. 
Próbáltam kicsomagolni, install nem megy.
Akkor volt benne valami programocska alapból, ami nitrality névre van keresztelve, és ott volt sok sok app. Volt amit feltelepített onnan, de a 80%-át nem sikerült.
Akkor ami még bánt, hogy a program monitor, ami mutatja a folyamatokat nem tudom kitenni az "asztalra", widget betöltési hibát ír.
Amit még észrevettem, hogy a lockscreen-nél van egy pár még pluszban, de nem működnek megfelelően.
A 4 tab-os egyik gombjára fagy, mondhatni újraindul a teló.miui-s szintén zenész.
Így az első fél órában ez jött így ki, ami hirtelen szembe tűnt.
Esetleg ha valaki tud megoldást a hiányzó programok pótlására, miként lehet felcsapni az árulkodjon már egy cseppet. 
szerk:
Vagy csináltam Darky-ról appbrian-el egy mentést.
Ha azt felteszem, akkor mindent visszapakol, ami azon volt?
T0rnad0. Az imei nem mászott el, minden megmaradt rendesen.
[ Szerkesztve ]
30/7394045

gyuluskám
(tag)
Üdv...
Na mindenki úgy dicséri a js8-at rávettem magam,hogy kipróbáljam!
Azt szeretném kérdezni hogy kell e mellé még valami?
pl: voodoo lagfix vagy sound vagy mit érdemes felrakni mellé?
a mostanihoz Sources+Ext4+Voodoo sound v8, JVH-t használtam ebben volt minden!
Létezik JS8-ra is ilyen minden az egybe?
Köszönöm szépen előre is!

tesopapa
(fanatikus tag)
A [letöltött] progikat root explorerrel másold a system/app mappába + reboot. Elvileg ennyi. Ezek a stock JVK-ból kiszedett appok.
A lockscreennél bemész az unlock settings menübe, a custom app- nál kikeresed az üzenetek alkalmazást akkor nem fog rebootolni a MIUI lockscreen.
"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."

fRooStzzZ
(tag)
Köszi, megpróbálom.
Most tettem fel újra, de ugyan csak fenn áll a hiba. --->
Üzenetek alapból nincsenek a menüben, ami meg a tárcsázónál van üzenetküldés, az meg fc-zik.
Teljes format volt, sd card stb stb. Semmi nem maradt a telefonon. Most újra fel a v65, de még mindig nincs használható üzenetküldési lehetőség.
Teszt folyt...
30/7394045

tesopapa
(fanatikus tag)
Nekem egy data wipe után feltett repartos szűz JVO-val, rá egy CWM-es ( DarkCore) kernellel simán ment a V65. Semmi fc.
"A facebook és a fórum a legjobb plasztikai sebész, mindenkinek megnagyobbítja a pofáját."
Azért mert nem írok minden nap, még naponta többször nézem hátha jön valami új...
Üdv.

fRooStzzZ
(tag)
Na.
Nem tudom átmásolni Root Ex-el a file-okat.
Nincs szabad hely a system/app mappában.
276,30mb used, 20k free.
Lehet fel kellene tenni egy alap rom-ot, repart és 512 pit-et?
[ Szerkesztve ]
30/7394045
elvileg hiába blokkolsz akkor is jön a drain... de kb soft update, wssmpl és vmi hasonló processeket...
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

tesopapa
(fanatikus tag)
Azt javaslom, hogy mindenképp szűz telepítést csinálj.
A kali által javasolt jó lesz hozzá: link
512-es pit, wipe-ok előtte utána, REPART.
[ Szerkesztve ]

fRooStzzZ
(tag)
Befagyott, telefon és pc közti csatlakozást mutat a kijelzőn. :S
szerk: elindult
[ Szerkesztve ]
30/7394045

kutkut
(PH! addikt)
akkor semmi 
[ Szerkesztve ]
Meizu MX2 32GB
- Privát
- 2011-06-07 18:50:47
Sziasztok!galaxy 2.2.1 es romal játszás közben 47 fokos és a képernyő is fent meleg.Szerintetek ez baj vagy csak szimplan ilyen?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
- Privát
- 2011-06-07 18:58:56
Az igen, vannak ám hozzászólások, kb a tartalma felét nem is értem.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyibe különbözne és mit vennék észre ha felraknám az előbb linkelt JS8 romot?
Valaki le tudná írni nekem a menetetét?
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.

lefkosia
(őstag)
Tehát akkor a szokásos dolgok. Azt hittem, hogy van valami újabb trükk. Remélem hamarosan samuék kiadnak egy stabil gingert, mert eddig valamit nagyon....
Vagy lehet, hogy direkt? 
Galaxy Note 2
(#7017) lefkosia válasza gamek!ller (#7015) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:09:24

lefkosia
(őstag)
Itt van az általad kért leírás. Minden részletesen le van írva.
Froyo 2.2.1
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2
(#7019) gamek!ller válasza lefkosia (#7017) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:26:24
Köszi, kár, hogy nincs merszem hozzá..
A wave-nek is kellett 4 hónap mire hozzá mertem nyúlni.. 
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.
(#7020) lefkosia válasza gamek!ller (#7019) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:27:46

lefkosia
(őstag)
Ha bejössz hozzám, akkor szívesen segítek neked
Galaxy Note 2

zozyk
(őstag)
CM7 telepitési útmutató van valahol magyarul?
[GYLK] Győri Lepattanók Köre

Erről az összeállításról kinek mi a véleménye? Sztem nagyot fog ütni...Teszt alatt.. 
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

gyuszmó
(senior tag)
Sziasztok
Melyik reader,ebook olvasó jön be nektek legjobban?
Az aldiko premiumban elcsúsztak az oldalak nem tudom,hogy tudom beállítani,levágja a szélüket,egymásba folynak az oldalak,nem középre helyezi,valamit el állítottam biztos,de vissza felé már nem megy.

lefkosia
(őstag)
1 kérdésem lenne: merül? 
Galaxy Note 2
(#7025) gamek!ller válasza lefkosia (#7020) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:50:54
Hova kellene bemenni?
Lehet benézek.. 
Amúgy érdekes, most jó a teló. 1 órája vettem le töltőröl, beszéltem 2 percet rajta és 2%-ot ment le az aksi. Ez egyszer jó egyszer nem?
(#7026) lefkosia válasza gamek!ller (#7025) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:52:15

lefkosia
(őstag)
A többit privibe 
Galaxy Note 2

lefkosia
(őstag)
33. hozzászólás.
Galaxy Note 2
(#7028) eladogeppc válasza lefkosia (#6926) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 19:59:17

eladogeppc
(őstag)
És azt simán felnyomom a telóra és kész, vagy mókolni kelle vele ??
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

a.t.t.i.
(senior tag)
Ha nagyon klassz védőtokot szeretnétek tudom ajánlani:
Vaterán 1500ft.
Nagyon jó,ma vettem,bordót
[ Szerkesztve ]
a.t.t.i. felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!!!!!Samsung Galaxy S3 miui.polimorph_® 3.3.15.b lll 24Mar lll MIUI v5
(#7030) lefkosia válasza eladogeppc (#7028) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:03:30

lefkosia
(őstag)
Mindenekelőtt mentsd le az efs mappa tartalmát, majd odinnal tedd fel a JS8 romot így.
Galaxy Note 2
Még nem láttam ezt a romot sehol, és összeraktam picit magamnak saját témával, modemmel. Hát majd elmondom. Nem tudom, kiváncsi ember vagyok, ez frissebb rom mint a JVO, ezért dobtam föl.
- Privát
- 2011-06-07 20:04:32

Oppenheimer
(PH! addikt)
Nem próbálta senki az ázsiai 2.3-as FW-ket? Május 24-i buildek, hátha már nem merülnek.
"What kills you, doesn't make you stronger." - Oppenheimer
Amíg nincs szenzésün, addig várni kell. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#7034) eladogeppc válasza lefkosia (#7030) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:10:31

eladogeppc
(őstag)
Szia !
Köszi ! Egy kérdés. CSC-t nekem kell módosítani, illetve máshonnan hozzárakni ?
Nekem PAN-os PANJV3-as a gépem.
Vagy feltolhatom az egészet ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
(#7035) lefkosia válasza eladogeppc (#7034) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:11:41

lefkosia
(őstag)
Én nem szoktam módosítani a CSC-t.
Galaxy Note 2

zozyk
(őstag)

Még egy kérdés:
melyik a "hivatalos" CM:
1: http://sourceforge.net/projects/teamhacksung/files/galaxys/
2: http://download.cyanogenmod.com/?device=galaxysmtd
[ Szerkesztve ]
[GYLK] Győri Lepattanók Köre
(#7037) eladogeppc válasza lefkosia (#7035) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:15:01

eladogeppc
(őstag)
Akkor maradhat. Ez ugye 2.2.1.
Odinnal felgyötröm. Azt még megkérdezhetem, hogy a lagfixekkel érdemes foglalkozni
ha az ember nem teljesítménymániás ? Nekem a need4speed megy szépen a gyári
Rommal is. Vagy azért jó ha fenn van.
Ha ajánlod, akkor erre fel tudom valahogy tenni ?
Köszönöm fáradozásod , hogy segítesz egy ilyen kezdőnek..
(Defy-n meg Commtiva z71-en egyszerűbb ROM-olni)

lefkosia
(őstag)
Remélem jó lesz, én ezt találtam, de várd meg hátha valaki tud jobbat.
Ha jól emlékszem CHIPman kolléga nemrég tesztelte a CM7.
Galaxy Note 2
(#7039) lefkosia válasza eladogeppc (#7037) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:17:44

lefkosia
(őstag)
Ment privi.
Én is teljesen kezdő voltam, de itt egy-két kolléga segített. Még nekem is van mit tanulni 
Galaxy Note 2
(#7040) theiron320 válasza theiron320 (#7014) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:18:31
Erre?
(#7041) lefkosia válasza theiron320 (#7040) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:20:55

lefkosia
(őstag)
Véleményem szerint nem normális, ha 47 fokos. Többet sajnos én nem tudok erre mondani. Nálam még nem volt ilyen nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2
esteleg tudja vki h darky 10.1-en miért nem jó a front kamera képe? nem mintha használnám csak ha már ott van működjön... ez a 2.6-os kernel se javította meg sajna 
melegedésre: volt akinek lekapcsolta a töltést navi közben, sztem normális ha megy rajta minden egyszerre és melegszik...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock ME6 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, JTAG élesztés, alaplap, usb csatlakozó, sim foglalat csere stb) OLCSÓN! Írj privátot!

lefkosia
(őstag)
igen ilyesmire csak hacked verzióban
nem akarom a stockot visszatenni...
azért 
[ Szerkesztve ]
(#7045) theiron320 válasza lefkosia (#7041) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:34:18
Akkor megy rá egy új rom.Ez amúgy sem volt a szívem csücske.2.2.1 ből mit ajánlotok amiben van voodoo sound meg minden finomság?Persze costumra gondoltam.Vagy a jsd jó?
[ Szerkesztve ]
(#7046) gamek!ller válasza nggabi (#7042) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:35:50
Kipróbáltam, nekem sem működik a Front Camera. Látom a háttérben, hogy megy (*#0*#), látom magamat benne viszont kiírja, hogy "Warning! Data Line Fail" és visszamegy a kezdőlapra.
[ Szerkesztve ]
(#7047) nggabi válasza gamek!ller (#7046) üzenetére
- Privát
- 2011-06-07 20:43:22
nagyon úgyse kell...
am most nézem az alírásod... szerencsétlenbe beleraktál egy 2 gigás kártyát? azt meg minek? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

htaos
(tag)
Megjelent a CRISKELO Update V66. Már jobb a magyar fordítás a hívásbeállításoknál.
Galaxy I9100 SII Rom: --VK--JB-XXMS1-V7.4-- | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
Ugyanez az anyahóg meg minden volt nekem az N8 nokián, kellemes érzés volt. (persze a méret más)