2013. május 19., vasárnap

(#28001) Dirtyz

Dirtyz
(PH! addikt)

Sziasztok!
Olyan programot keresek (mint pl. a Kies), amivel számítógépen tudom a telefonomon levő névjegyeket szerkeszteni, rendezgetni. Rootolt a telo...

Védd a fákat, egyél hódot! http://apro.bikemag.hu/browse/ruhazat/cipo-zokni-kamasli/hirdetés-l122158.html

(#28002) cselt válasza Dirtyz (#28001) üzenetére

cselt
(senior tag)

Gmail címtár? Ha szinkronizálod oda (és miért ne tennéd :D)

sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy Nexus 4.2.2

(#28003) HUTCHDB válasza vagyula (#27997) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én úgy állítottam át, ahogy a többinek volt, vagyis:
read oszlopban user, group, others és a write oszlopban a user van csak kipipálva.
ezzel nálam nem működött.
hogyan pipálgassak?

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#28004) HUTCHDB válasza HUTCHDB (#28003) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

na ismét végigcsináltam és most meg sikerült, tökéletes!!!!!
nagyon köszönjük vagyula kollega! :R

(#27999) Csepy!
nálam az is színes! :K

[ Szerkesztve ]

(#28005) Csepy válasza HUTCHDB (#28004) üzenetére

Csepy
(senior tag)

az hogy afenébe lehet... megnéztem az apk-t és abban nem színes ikonok vannak csomagolva :S

Regards: Csepy

Tel: 30/570-8393; telószám nélkül nincs üzlet

(#28006) SzlobiG válasza HUTCHDB (#27995) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ja így már vágom csináltam ilyet, köszi. :R

<---Train With Max--->

(#28007) Vagany válasza Dirtyz (#28001) üzenetére

Vagany
(senior tag)

MyPhoneExplorer
De ha egyszer lerendezed google-ben, többet nincs gond vele, elérheted bárhol ahol van net+pc még ha le is merülne a telefon.

http://www.youtube.com/watch?v=c8cl9aMV6Zc

(#28008) kopi73

kopi73
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Ebben a MIUI 1.12.2-ben van magyar nyelv vagy le lehet valahonnan tölteni ?
Vagy jó hozzá egy régebbi magyarosítás?

(#28009) paloczp válasza kopi73 (#28008) üzenetére

paloczp
(tag)

Amit innen le tudsz tölteni, az magyarított.

Samsung Galaxy S, CM 10 Nightly

(#28010) paloczp válasza paloczp (#28009) üzenetére

paloczp
(tag)

Persze csak ha majd feltöltötték... :)

Samsung Galaxy S, CM 10 Nightly

(#28011) HUTCHDB válasza Csepy (#28005) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ahhoz, hogy aktiválódjon, olyan témát kell választanod, amelyben színesek a menüben is az ikonok.pl. hi5.6-ben ha az "egyéb"-et alkalmazod, azonnal színessé válik. :K

(#28012) Csepy válasza HUTCHDB (#28011) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Ja, akkor ez a nem színes ikonos, csak a téma színes, amit használsz, az bármelyikkel színes lesz.

Közben megcsináltam, hogy színes legyen maga az .apk, mindennemű témától függetlenül.
Kérésre letölthetővé teszem, ha van rá igény.

(#28013) fo_di

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

macskás jégkrém
miui v4 ice cream sandwich preview

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#28014) nggabi

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a piros beégése gyakori? kezd látszani az óra jobb felül... :(((

vagyis nem tudom, piros hatternel latszik az ora es a wifi ikon. mivel stockot haszbalok ami zold lehet h az egett be.

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#28015) kutkut válasza fo_di (#28013) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

:C Kell! :C

Csepy: Van rá igény. Köszi. :R

nggabi: Add be szervizbe... futár - Bp. telemax. :K

Meizu MX2 32GB

(#28016) Kakumix

Kakumix
(senior tag)

Sziasztok! Garanciáztatási problémám van. Adott egy 2010 augusztusi Telenor függő telefon, használtan véve, magánszemélytől, garancialevéllel, blokk nélkül. A garancialevélen sajnos nem látszik az eladó bolt teljes bélyegzője, de a Telenor honlapján lévő értékesítési pontok listájáról beazonosítható, de ez nem is lényeg. A telefon kihangosítója recseg már normál hangerőn is, főleg a "mélyebb" ( :) ) hangok. elvittem a garancia papírral az Oktogonon lévő Samsung szervizpontba, ahol azt mondták, hogy a garanciapapírt nem fogadják el, mert túl régi - nincs rajta hologram -, elbeszélgettünk és abban maradtunk, hogy vigyem a Pannonhoz. Ma az Astorián lévő Telenor képviseletben azzal etettek, hogy a Telenor a 1+1 éves garancia első évét vállalja és a másodikat a Samsung, ezért vigyem a márkaszervizbe. Nem sikerült meggyőznöm őket - a két szomszédos ügyintéző is beszállt -, hogy ez nem így van. Továbbá a blokk hiányában nem tudták - vagy nem akarták - megnézni, hogy a Telenor szerint van-e érvényes garancia a készülékre. Mit ajánlotok? Mit tegyek? Hol érdemes vernem az asztalt?
ui.: Mivel 2011 áprilisa előtt lett vásárolva, akkor a Samsung még nem vállalt két év garanciát a készülékre. A nálam lévő Samsungos garanciajegyen nincs is szó semmilyen 2 éves vagy 1+1 éves a szolgáltatóval osztott garanciáról, csak a 12 hónapról. Az 1+1évről egyébként is csak itt a fórumon olvastam, a vásárlás után, majd el is felejtettem. A cserélendő alkatrészt megvettem és csak a hétvégén jutott megint eszembe, hogy talán garanciális még, pont mielőtt szétszedtem volna :). Ha már elvileg van rá garancia (?), úgy gondolom élnék is vele, mert amennyiben a későbbiekben más gond is lenne a telefonnal (kijelző, alaplap, egyéb), akkor a szerelésem után teljesen jogosan érvénytelenítenék a garanciajegyem.

ui2: A tervem az, hogy holnap bemegyek a Westendbe és ott újra próbálkozok, mert van ott Samsung és Telenor is (+MediaMarkt-os ismerős :) ) csak nem szeretek, jogtalanul hőbörögni és egyébként is megterhelő magam annyira felpörgetni, hogy vörös fejjel, indulattól a homlokomon kidagadó erekkel kiabáljak egy nálam jóval kisebb emberrel, aki esetleg még nő is.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#28017) hargimalac

hargimalac
(tag)
LOGOUT blog

Galnet oldalán csak nekem nem megy a letöltés? :(((

Samsung Galaxy S :'_': C-rom Bean

(#28018) rasky válasza Kakumix (#28016) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nekem sem hologramos a gari papír a telómhoz és már volt szervizben, a múlt héten vett hűtőhöz viszont azt adtak.

[ Szerkesztve ]

Nexus 4

(#28019) nggabi válasza Kakumix (#28016) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2 év van a telenorosra, kiabálj nyugodtan :)

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#28020) XtremLor válasza Kakumix (#28016) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

a samsunghoz ha beregisztrálod a telefont megtudod meddig garanciális+2hó, mult héten csináltam meg én is, ugyan ugy 2010-es telenoros és 2013-ig szol a garancia, de a samsunghoz nem a telenorhoz

"Legen...Wait for it...Dary"

(#28021) Csepy válasza kutkut (#28015) üzenetére

Csepy
(senior tag)

Galnet MIUI 2.11.26 settings.apk színes ikonokkal (témafüggetlen)

Root Explorerrel (vagy hasonlóval) felül kell írni a system/app/settings.apk-t. Utána recovery, wipe cache, wipe dalvik cache, fix permissions. Néha nem megy elsőre, de nekem másodszorra megvolt és azóta hibátlan.

(#28022) nggabi válasza XtremLor (#28020) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hoppá. fejlemény telenorosoknak!

akinek tévesen 1 évet ír ki garira a my.samsung.hu törölje a terméket majd regisztrálja újra.

így már: Garancia idő lejárata: 2013. 02. 18

:C

kakumix: csináld ezt te is!!! utana nyomtasd ki megont a garanciameghosszabbítos papirt. igy mar viheted samuékhoz.

[ Szerkesztve ]

(#28023) Kakumix válasza XtremLor (#28020) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Igen, azt megcsináltam, gondoltam 2011-ben már sikerül mögé tenni valami adatbázist is, de nem. Persze eszembe is jutott, hogy a Samsung nem tudhatja mikor lett eladva/megvásárolva a készülék, így nem is lehet neki ezekről adatbázisa. Ezért aztán a hosszabbításos oldalon ez szerepel:
A feltüntetett garancia lejárati dátum tájékoztató jellegű!
Minden 2011.03.31. után vásárolt készülékre 12 hónap teljes körű gyártói jótállást és a további 12 hónap Korlátozott Samsung Jótállást vállalunk. (A feltüntetett garancia lejárati dátum a Korlátozott Samsung Jótállás végét jelzi.) A 2011.04.01. előtt vásárolt készülékekre bizonyos esetekben csak a 12 hónap teljes körű gyártói jótállást tudjuk biztosítani.

Vagyis, hiába van oda írva, hogy meddig érvényes, ez nem feltétlenül igaz. Szerintem ma regisztrálhatnék olyan terméket, amit 2019 október 31-én vásároltam és így annak a bővített garanciáját igazoló lapján az szerepelne, hoyg 2021 dec. 31-ig garanciális, vagyis gyorsan csináltam egy bő 10éves garanciát igazoló lapot :)

Mindenesetre holnap nem felejtem otthon a kinyomtatott, bővített garanciáról szóló lapomat :)

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#28024) XtremLor válasza Kakumix (#28023) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Viszont érdekes 2010.11.17 lett vásárolva ez a készülék viszont a jótállási jegynek hátulján már 1+1 év van.

(#28025) Kakumix válasza XtremLor (#28024) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Még az is lehet, hogy amikor ezt a telefont a Telenor eladta, még nem vállalta a +1 évet csak később, majd még később pedig a Samsung vállalta be :)

Legyen szép napod!

(#28026) XtremLor válasza Kakumix (#28025) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

Meglehet az is, viszont holnap jó lenne ha leírnád mire jártál, kíváncsi vagyok mit mondanak. Ennek a dolognak jó lenne a végére járni már, mivel mindenki mást mond.

[ Szerkesztve ]

(#28027) kopi73 válasza paloczp (#28009) üzenetére

kopi73
(kvázi-tag)

Kõszönöm szépen.

(#28028) kutkut válasza nggabi (#28022) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

:C :R :C Végre hasznodat is veszem... ;]

Meizu MX2 32GB

(#28029) nggabi válasza kutkut (#28028) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nakiakirály? ;]

(#28030) nggabi válasza Kakumix (#28025) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyébként ezen veszekszenek. de a garanciajegyen jobb alul ott van h a telenornál vásárolt mobilra 1+1 év van, és szó nincs olyanról h azt a telenor vállalná.

én ütném őket ;]

szerk: ha a westendben nagyon kötözködnek menj át a pólusba, telefonon ők sokkal normálisabbnak tűntek...

[ Szerkesztve ]

(#28031) Kakumix

Kakumix
(senior tag)

Úgy tűnik holnapig csak találgatunk. Egyébként a Telenornál és a Samsungnál is 2-4 hetes átfutási időről beszéltek, amíg még egyáltalán úgy volt, hogy átveszik a telefont. Erre is kíváncsi leszek, mert youtube-on kikeresni a megfelelő videót és megnézni + megtalálni otthon a méretben passzoló csavarhúzót összesen kb. 20 perc + saccolok még 30-50 perc legózást, ennyi lehet az elvégzendő munka, ha én csinálnám. Ráadásul egyúttal ki lenne cserélve az USB csati és a kijelző kerete is, mert ezeket is megvettem már, de ezek nem sürgősek, mert megfelelően működnek.

ui.: az én garanciajegyemen tényleg nincs szó semmilyen 1+1 évről. Az eszközök felsorolásában amikre a kiterjesztett garancia él, olyan hogy mobiltelefon nincs is.

szerk: azt már régen megcsináltam és a szervizfutár csak az első 12 hónapban választható opció, legalábbis ezt olvastam a honlapon pár hete.

[ Szerkesztve ]

Legyen szép napod!

(#28032) nggabi válasza Kakumix (#28031) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szervizfutar? ha megcsinalod amit mondtam feljebb mar hivhatod is.

max 3 nap es kesz.

[ Szerkesztve ]

(#28033) Kakumix válasza nggabi (#28032) üzenetére

Kakumix
(senior tag)

Bár lehet, hogy valamit rosszul értelmeztem és él az első év után is, de a szervizfutár igényléséhez szükséges a számla amivel én nem rendelkezek.
Lap alján

Legyen szép napod!

(#28034) nggabi válasza Kakumix (#28033) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a szamla vagy blokk mndenkepp kell. minden termeknel...

(#28035) Tonyk válasza nggabi (#28022) üzenetére

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez vonatkozhat a 2010. nov . 12-én vásárolt készülékemre is? Telenornál vásárolt. a garjegyen 1+1 év van, de használtan vettem, és a csóka azt mondta erre még csak 1 év van. (+2 hónap)

számla:

Igen csak sokaknak, könyvelőnél, apehnál, itt-ott van. Nem értem ezt a nagy számlamizériát. Ne a számlára adjon már garanciát, hanem az eladott szutykára. Azt meg IMEI-ból, sorozatszámból meg tudja állapítani, hogy a magyar samsungon ment -e keresztül vagy nem. Megint egy ok arra, hogy ne kelljen dolgozni, foglalkozni az ügyféllel.
Attól meg, hogy attól fél, hogy lopott a cucc, még fost gyártott, amit javítson is meg ha már nem sikerült legyártani normálisan. :)

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#28036) HUTCHDB válasza fo_di (#28013) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hoppá... :Y
mikor lesz ebből valami?

(#28037) D1L1ZS

D1L1ZS
(senior tag)

Kinn van a Teamhacksung féle ICS: [link]. BUILD 5- nél jár jelenleg! Mar most bele szerettem.

PHONE: # HTC Desire HD #

(#28038) fo_di válasza HUTCHDB (#28036) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

talán decemberre ígértek zárt bétát, januárra meg véglegest

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#28039) CHIPman

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[ROM] SC02BOMKL1 [01.12.2011][Android 2.3.6]
Az az SC02B nem tetszik nekem. :D
szerk.: Gondoltam, nem megy i9000-en.

[ Szerkesztve ]

(#28040) 2Bálint

2Bálint
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!

Lassan kezd a hócipőm telelenni szeretett készülékünkkel.
Állandóan fagyott, akadt, plusz az usb csati is lötyögött rajta. Elvittem a szervizbe egy hét múlva kész, teljesen legyalulva. Szoftverre most nincs panasz, nem akad, semmi gond. Viszont észrevettem, hogy az usb-hez hozzá sem nyúltak. Még aznap visszavittem.
Újabb egy hét után elkészült, megforrasztották a dolgokat. Most viszont azt veszem észre, hogy naponta többször is, csak úgy random kiírja, hogy a sim kártya nem elérhető.
Újraindítás után jól működik a következő ilyen alkalomig. Ez gondolom nem normális jelenség.
Mit tegyek?
Visszavigyem? mi lesz, ha betelik a garijegy? Cserélik a készüléket, vagy csatolnak egy másik papírt a jegyhez? Meddig lehet ezt hízni?

Köszönöm, hogy...

Bálint

(#28041) borsodika

borsodika
(senior tag)

Jelenlegi Galnet ICS-be milyen hibák tapasztalhatóak? (gondolom még nincs végleges stabil verzió)

Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#28042) theiron320 válasza 2Bálint (#28040) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgytudom, hogy 3 hiba után csere.De nem vagyok benne biztos.

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#28043) Tonyk válasza 2Bálint (#28040) üzenetére

Tonyk
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ezt kérdeztem én is a napokban. Nálam is most jött elő ez a "hiba". Lecseréltem a Semaphore 1.9-et 1.9.1-re, eddig még ok.

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#28044) Csepy válasza theiron320 (#28042) üzenetére

Csepy
(senior tag)

8 javítás után balhé kicsapás utáni csere volt csak nálam...

PS.: És nm a helyi, pécsi szerviz volt hülye, ők nagyon jófejek voltak, hanem a pesti Telemax volt a f@sz.

(#28045) bok92

bok92
(őstag)

Végre lenne időm miui-t telepíteni,erre nem lehet letölteni... :W :DDD

szerk: Na, elindult... :C

[ Szerkesztve ]

SGS Miui v5 3.4.19

(#28046) 2Bálint

2Bálint
(kvázi-tag)

Köszi mindenkinek a választ!

(#28047) theiron320 válasza Csepy (#28044) üzenetére

theiron320
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért van bőr az arcukon.8 javítás....

Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!

(#28048) maki12

maki12
(senior tag)

Sziasztok!

Első Droidos telot veszek,mokolni akarok sokat meg minden amit csak lehet egy droidon :DDD
Teljesen kezdő vagyok,és ezért vettem a Telenortól 20k-ért egy Galaxy S-t sztem megérte,és majd közeljövőban előre is bocsi ha sok GYIK kérdésem lesz :B

Samsung Galaxy S2 / Google Nexus 7

(#28049) nggabi válasza Tonyk (#28035) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, neked is jó lehet.

DE blokk vagy számla kell mindenhol! a nélkül csak a szerviz jóindulata h megcsinálják e garanciában vagy sem. ez minden más terméknél is így van legyen az bármilyen elektronikai cucc... ha nincs blokkod vagy számlád nincs garancia...

(#28050) bok92

bok92
(őstag)

Új első hozzászólás lesz? :D

SGS Miui v5 3.4.19

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.