Abszolút nem is ismeri fel a gép, ha rádugod ? Nem is kezdte el telepíteni a drivereket hozzá ? Nem is pittyen ?
iPhone 5 16GB White @ iOS 6.1.2 & iPad 4 16GB @ iOS 6.0.1

Abszolút nem is ismeri fel a gép, ha rádugod ? Nem is kezdte el telepíteni a drivereket hozzá ? Nem is pittyen ?

Kijelző miért rosszabb S-LCD miatt?
<---Train With Max--->

semmi mozgás
Kijön egy telefon jel majd ....sárga felkiálltóhely....számítógép szinbolum és ennyivel meg is állt a tudomány a telon.
A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót

nyilvan amiatt..
amugy egy nagy elonye biztosan van annak a telonak: a tamogatas. arra jon ki elsore minden frissites, biztosra veheto hogy az ice cream sandwich-et is megkapja. sgs-nel sanszos h a 2.3.4 az utolso hivatalos os ra.
[ Szerkesztve ]

Ja, sajnos. 
ZTE Blade -et mellé tettem kb. egyforma. 
#12006 - kali
Szerintem a 16GB elég ezért kárpótol a bővíthetőségért.
Gorilla Glass parasztvakítás az SGS is karcolódik.
BT 3.0 - jelenlévők közül használta már valaki?..Bővel elég oda a 2.1 is. 
Üzemidőtőt még nem tapasztaltam, de ne legyen igazad. 
[ Szerkesztve ]

illetve még;
- nem bővíthető memóriakártyával
- gyengébb bluetooth
- nincs gorilla glass
SzlobiG; link illetve az s-lcd fogyasztás szempontjából is problémásabb kicsit!

Erről a problémás fogyasztásról nincs vmi linked? 
Meizu MX2 32GB

De nem is baj hogy SGS re nem jön az ice cream 4.0 mert nagyon ocsmány felülete van pfff
kutkut te miket szoktál ki kapcsolni Miuiban hogy nem merüljön ?
[ Szerkesztve ]
♥♥♥ Apple iPhone 4S White 16Gb ♥♥♥★IOS 6.1.3★Kevin's felhasználónak 10 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

sziasztok
rootolnám a készülékem és Js7es
xda forumon amit találtam CF root es busybox kicsomagoltam es csak egy image kép van benne::
[ Szerkesztve ]
1. SGS CM10 nightly 09.27. JB 2.2.0 2. SGS 3 4.1.2. JB.

azt a képet kell az odinba a pda helyére be tallózni mint tar fáljt !! repart elől a pipát ki kell venni erre figyelj oda ! 
HoneyComb & Ice Cream Sandwich megjegyzem hasonló lesz mint a honey felülete ami ki mondottan szarul néz ki !
[ Szerkesztve ]
♥♥♥ Apple iPhone 4S White 16Gb ♥♥♥★IOS 6.1.3★Kevin's felhasználónak 10 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!

a google dob elég sokat! egyedül akkor nincs probléma az s-lcd kijelzővel, ha mindig fehér, de legalább is nagyon világos "képet" nézel, de az meg nem nagyon jellemző...

2.3.4 Gingbread vs 3.1 honey Érdemes ezt is végig nézni!
Fanatikus Tag lettem wáhhóóó 
[ Szerkesztve ]

A videó még jó esett élőben sokkal rosszabb.

- "Upload debug log" - miui naplózás
- 3G monitor (úgysem fizetek többet, ha túllépem a 100megát)
- akkustatisztika
- "backup my data"
- idő automatikus frissítése
És általában wifin vagyok, szal akkor átkapcsolom 2G-re...
kali: Azért netezésnél elég jellemző a sok fehér szín szvsz...
+ most a MIUI-t is egy ~fehér témával használom...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX2 32GB

Ilyen nálam is volt, ha nem próbáltad még meg, akkor vedd ki az aksit kb 1 percre és utána nézd meg bejön a download mod.

Na nekem ez a 3G monitor is ment sose használtam pl 3G t mert wifin lógok itthon is meg a munkahelyemen is és szerencsére tudom is tölteni ha ne tán úgy esne 
köszönöm kolléga ki próbálom így mennyit zabál ! 
kari1: neki nem az a problémája neki más kell !!
[ Szerkesztve ]

amiket én használok/látogatok, ott annyira nem jellemző, illetve a dokumentumok, e-mail...stb megjelenítésénél a hátteret is sötétre állítom, illetve a gyári téma is sötét alapra épül!
[ Szerkesztve ]

És ezt te mégis honnan szedted? Annyit mondtak hogy ez egyesíti a tablet és a mobil vonalat, arról szó sem volt hogy marad a mostani honeycomb felületet..

nekem alapból nem volt download mód a telefonon
Pont azt akartam rárakni,mikor bedobta a kulcsot.
Ebből szervíz lesz,az a legtisztább
A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót

Akkor ezek szerint a JVO modemet JPV vagy JVQ-val is fel lehet tenni simán a file kicserélésével?

Lényegtelen akkor se fog jönni SGS re bár van egy HoneyComb Miui android béta már csak a telefon meg a Bt hiányzik

Sziasztok!
Édesanyám kimosta az SGS töltőjét, azóta kiszáradt, bedugtam, tölti. Szerintetek lehet valami baja?

Hogy sikerült ki mosni nem kicsi az a töltő
Egyébként ha tölti akkor baja nem lesz .. vizet nem fog nyomatni bele 

Dobd ki, legjobb esetbe a készülék romlik el, legrosszabb esetbe kigyullad a lakásod. 
1800Ft egy gyári töltő. 
Jézusom, mikk vannak itt. 
#12026 - Kevin's:
Rozsda nemismerős? Lassan de biztosan..

[ Szerkesztve ]

miért kell szerencsétlenre rá hozni a frászt ?
de USB ről is tudja tölteni szal lényegtelen !
Hatvan9: igazad van de akkor se kell szerencsétlent ijesztgetni ki gyullad a lakás
jó hogy az egész lakópark le nem ég 
[ Szerkesztve ]
Kérhetnék újfent egy stabil, gyors, minnél hibamentesebb JVQ rom (+kernel+...) kombinációt?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

mert (sajnos) van benne némi ráció...
[ Szerkesztve ]
Szerintetek 2 év hűséggel szolgáltatónál kaphatok SGS-t? 
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

Hát a mai menü
JVQ Romok
Gingreal 7.0 JVQ ez elég stabil DC kernelel egész jó üzem időben is !
Criskelo V76B1 JVQ
Vagy BlockBuster (pinpong romja van még a mai kínálatban )
De szerintem mindenki a Darky 10.2 várja már !

a t-mobile például a kezdetektől 2 év jótálással adja, de 2011.április 1-től minden esetben 24 (illetve 12 + 12) hónap jár, még a független esetében is!
forrás; link (a fent említett dátum előtt itt az szerepelt, hogy független esetén 12 hónap, bizonyos szolgáltatóknál vásárolva pedig 12 + 12, illetve 24 hónap korlátozott jótállás!)
[ Szerkesztve ]

Elektromos tűzről hallottál már? Ismerek olyat aki így vált hajlék nélkülivé, ez nem vicc! Egy évig lakott alapítványos otthonban amíg összeszedte magát.
[ Szerkesztve ]
Köszi! Nem tudom, miért síró szmájli lett -.-
Engedd meg, hogy bemutassam a mindent összetartó energiát

Jó most viccet félre téve igazad van bármiből lehet elektromos tűz , de kicsi az esélye annak , hogy pont ebből legyen ...Én is panel lakásban élek bnőmmel mindig ügyelünk az ilyen fajta dolgokra ! hajsütő stb sokszor volt hogy be dugva hagyta .. de mára le szokott , mert már nincs mit be dugni 
[ Szerkesztve ]

Akkor jó neked. Én fehér oldalakat nézek, fehér háttérrel szeretem olvasni a doksikat, és főleg nem szeretem a gyári témát. 
Meizu MX2 32GB

Nálatok nem fordul elő, hogy random eldobja a wifit sleep közben, és felmegy 3g-re helyette? Már többször előfordult, néha pedig tartja a wifit teljesen jól. Nem mozgattam közben, egy szobában van a routerral maxon jelzi az erősséget. JVP rom van fent.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt

.
[ Szerkesztve ]
1. SGS CM10 nightly 09.27. JB 2.2.0 2. SGS 3 4.1.2. JB.

Ha csak a Sensation themet akarom leszedni mi a teedndő? annyira nem jött be 
Darky+ Sensation quadrant pontszám : 1459
Kasu

Megvan a quadrant rekordom:3176
iPhone 4S,iPad 3,Xbox 360 Slim
1060 a gyári 2.2-vel.
Ne sorold fel a hardvereidet az aláírásodban, mert meghülyíted vele a keresőket.

És most hova sz...jak
Egyébként ezek a pontszámok nem mérvadók 
[ Szerkesztve ]

Ha nem tetszik ne szólj hozzá,csak beírtam hogy majdnem annyit kapott mint egy SGS II
iPhone 4S,iPad 3,Xbox 360 Slim

igen szarrá tunigolva alapból meg jó ha eléri a 1900 at hehe kernel cserével ha sima alap kernelel csinálod akkor meg örülj ha el éri az 1200 őt erről ennyit az SGS II meg alapból sima kernelével ér el 3200 és a felett !

tud vki segíteni? leszedtem a samfir-ről a gyári JVQ-t, és kicsomagolásnál *.tar file-ok fogadnak. ezeket nevezzem át *.md5 kiterjesztésűekre? vagy mehetnek így *.tar-ként a saját helyükre az odinban egyszerre?
illetve a csomagban i9003 hoz tartozó odin van, 1.82-es verziószámmal, ezzel kell már ezt feltenni, vagy a jó öreg 1.3mal? 
Samu GalaxyS + TIGER JB 4.7
1.3as odinnal, 512pit és nem kell átnevezni a fájlokat ha nem szeretnéd...
akinek szaggat a jvq böngető annak ajánlom a ficeto féle base odex jvq romot. így se egy álom a böngésző de használható... no wipe verzió természetesen 
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

köszi szépen! 
Samu GalaxyS + TIGER JB 4.7

Sziasztok!
Valamilyen kézírás felismerő progit tud valaki ajánlani? 
Galaxy I9100 SII Rom: --VK--JB-XXMS1-V7.4-- | "Főnök! Nem indul az agregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)

csööö
miui alá hogy kellene felrakni a multi language packot, hogy magyarul beszéljen?
3.2-re ,meg úgy általában mindegyikre?
thx
„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

CWM-ből feltolod, mint egy ROM-ot.