2013. május 21., kedd

(#14001) nggabi válasza lafaty80 (#14000) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mik a hibák? pl?

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#14002) lafaty80 válasza nggabi (#14001) üzenetére

lafaty80
(senior tag)
LOGOUT blog

Amit gyorsban tapasztaltam a legutóbb:

- amint töltőre teszed, bekpacsol.
- Kikapcs/Reset/Recovery/Download indítás mindig szimpla RESTART-ot eredményez.
- kamera: valami nagyon ótvar alap van benne. Semmit sem tud, csak szó szerint fényképezni :)
- az external_sd kezelése sem tökéletes. Nem minden látja elsőre, se sokadjára.

Emiatt várok mindig egy újabbra, de ezeket nem javítják (több fórumot látogattam, hasonlóak a problémák) :)

"Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad..." Térdeplő párna jó állapotban, olcsón eladó. Jelige: "bejáratott"

(#14003) nggabi válasza lafaty80 (#14002) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R nekem szerencsére a kikapcsolás megy :)

am ez az új MIUI MCGv7.6 - 18th June 2011 milyen? remusz? :)

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#14004) Remusz911

Remusz911
(PH! kedvence)

[link]

na felraktam a legujabb MIUI-t, hogyan lehet a videon látható lockscreent beállítani?

(#14005) Remusz911 válasza nggabi (#14003) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

am ez az új MIUI MCGv7.6 - 18th June 2011 milyen? remusz?

elég jó, most fogom tesztelni hogy futnak-e a gameloftos játékok, sajnos Rádió ebből is hiányzik :(((

(#14006) kutkut válasza Remusz911 (#14004) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

A legújabb a Galnet 5.1, ami az 1.7.15... Ezt raktad?

nggabi:
1) nekem nem voltak ilyen gondjaim
2) ha töltőn van, akkor is be lehet menni recoverybe... Terminal emulator-ba (<-market) kell beírni, a következő 2 sort:
su
reboot recovery

Ennyi. :)

Meizu MX2 32GB

(#14007) lafaty80 válasza Remusz911 (#14004) üzenetére

lafaty80
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha nincs benne alapból, akkor le lehet tölteni netrõl, mint téma. Vagy xda-n keress...

"Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad..." Térdeplő párna jó állapotban, olcsón eladó. Jelige: "bejáratott"

(#14008) Remusz911 válasza kutkut (#14006) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

ezt:

MIUI MCGv7.6 - 18th June 2011--> ez nem egyezik a Galnettel? Sajnos fingom sincs

ez alapján

remélem ezen futnak majd a gameloftos játékok

kiirt az elején valami galnetet is az installnál

[ Szerkesztve ]

(#14009) fo_di válasza Barto (#13997) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

bármelyik samfirmware romból a pda fájlból kicsomagolod a zimage nevű fájlt, azt pedig megeszi a neldar féle kernel flasher

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#14010) Barto válasza fo_di (#14009) üzenetére

Barto
(tag)

Köszönöm szépen!

"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"

(#14011) szezso15 válasza Linkin (#13993) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Értem, köszi egyelőre még csak olvasgatok, próbálom felfogni mi zajlik itt :)
Ja, meg kérdezgetek, remélem nem gond :B

(# 13994 ) korpicschess : Kíváncsi leszek rá :)
Én úgy tudom, érdemes várni 3-4 napot a gyári rommal, hogy kiderüljenek a hibák...

(# 14000 ) lafaty80: Értem...

Ezt a JVQ, JVO dolgot megmagyarázná valaki?

[ Szerkesztve ]

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#14012) korpicschess válasza szezso15 (#14011) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

JVQ, JVO, JVP, JVK, etc... 2.3.3 ill 2.3.4-es ROM-ok. Mindegyikhez tartozik egy modem, amit fel tudsz rakni a másik alá. Szerinte az az összeállítás jó (pl. erősebb a wifi meg hasonlók).

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#14013) szezso15 válasza korpicschess (#14012) üzenetére

szezso15
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ja, hogy ezek csak elnevezések?

Értem, köszi! :R

# hTC Incredible S 8GB w/ CV10.1, 4.2.2 # Forrásaim: https://github.com/szezso #

(#14014) kutkut válasza Remusz911 (#14008) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Ez elég régi... :DDD

Innen rakd fel:[link] - asszem, regelni kell a letöltéshez, de szerintem felrakták már máshova is (xda, google) :D

Meizu MX2 32GB

(#14015) Drakuf

Drakuf
(tag)

Nekem most elég furcsa dolgot kezdett csinálni a telefonom. Változó időközönként (van, hogy fél van, hogy pár óra) után elsötétül, bejön a boot screen, egyből visszatölt, de wifi nélkül... Most raktam újra 2.3.4 + bezke, de így is produkálja. Valakinek valami ötlet?

Samsung i9000 Galaxy S - 2.3.4 JVQ - Blockbuster rom - Galaxian kernel

(#14016) Weeman1 válasza szezso15 (#14013) üzenetére

Weeman1
(PH! addikt)

Jé,téged erre is látni?
Üdv errefelé :C

Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

(#14017) nggabi válasza Drakuf (#14015) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

stock jvq pl :)

(#14018) HUTCHDB

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 napos masszív használat után nagyon nagyon pozitív véleményem van a MIUI-ról.
eddig is az volt, de az elmúlt hónapokban történt fejlesztések olyan szinten tökéletessé tették, hogy ezt még én sem gondoltam.
akkuidő nálam nagyon jó, sőt szuper!
átlagos használattal megkockáztatnám, hogy elmenne 2 napot, így most 25%-on áll, de a szemét kinyomtam.
kamera, fényképező is olyan mint a gyári, szóval most már ebbe sem lehet belekötni.
nem akarom ragozni, mert van akinek tetszik és van akinek nem, de aki még nem próbálta ki szerintem minden képpen tegye meg.
a felrakása is most már jóval egyszerűbb, mint korábban.
ha valaki nem tudná, akkor itt van egy nagyon jó leírás, by kutkut! :R

rádióval kapcsolatban meg mindjárt kipróbálok valamit, aztán jelzem, hogy mire jutottam. :K

Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

(#14019) nggabi válasza HUTCHDB (#14018) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1 napos miui után elmondhatom:

"am kuc: rohaggyá' meg merül mint a disznó :D se wifi se sms, gsm only data nélkül, csak pár hívás és 57%on vagyok reggel óta... kijelzőhasználat gyakorlatilag 0... :O :W

már melegítem a 3 fájlos jvq-t ;]

ez a titanic felling opinak való, nem nekem... :W"

ezt eredetileg az offba írtam de ide is pont illik...

másrészt sebességben sztem nem veri a jvq-t galaxiannal... (ellentétben azzal amiket írtatok róla)

[ Szerkesztve ]

(#14020) korpicschess válasza nggabi (#14019) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem is lassabb.

► iPhone & mobil tartozékok, tokok, fóliák, már 100-tól - > http://t7.hu/00ip ◄ | LG Nexus™ 4 CM10.1 | ★★★ Megbízhatóságom az adatlapomon! ★★★ | Hirdetéseim képekkel, N4 fólia, i5 TPU tok, OTG, stb. ►►► http://t7.hu/00io

(#14021) cimp válasza HUTCHDB (#14018) üzenetére

cimp
(fanatikus tag)

A rádióra nem biztos, hogy sokat kell várni. ezt írják a MIUI oldalán:
This weeks release will see the long awaited FM 2.0 added for 6 official devices; Nexus One, Desire, DesireZ, Desire HD, HD2 and the Defy

(#14022) bradam válasza korpicschess (#14020) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem a Miui sosem a gyorsaságról szólt :DD

(#14023) nggabi válasza korpicschess (#14020) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

még egy két napot fent hagyom... csak azért, h nehogy szó érjen... de sztem adatkapcsolattal vagy wifivel már töltenem kéne... ez nem állapot :D

bradam: akko kuckuc vmit nagyon benézett :)) me nekem azt mondta h überf@sza... olyan szmúsz h be fogok... aztán tessék...

jah arról nem beszélek h tegnap óta gyakorlatilag több időmbe telik kinyitni vagy felvenni a telót mint amiért ki akarnám nyitni :D vhogy ez a lehúzós unlock nem jön be... csak kapirgálom a kijelzőt de nem csinál semmit, csak kb 3xra... tudom user error...

[ Szerkesztve ]

(#14024) korpicschess válasza bradam (#14022) üzenetére

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, tudom. A szenvedésről ugye? ;]

(#14025) HUTCHDB válasza nggabi (#14019) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nálam meg nagyon jó!!! :K :Y
én nem tudom mi lehet másnál a gond, de nekem minden stimmel.
ma mindent bekapcsoltam, összes animáció, 3G folyamatosan, háttérben wifi, email-ek folyamatos szinkronizálása 1 órás időjárás szink.
38 perc bejövő, 42 perc kimenő hívásom volt 5 db sms-el 1 db mms.
adatforgalmam ma 8,5 GB melyből 1 GB HSDPA-n a többi wifin.
kijelző max fényerőn (nem autón) ment összesen 1 ó 58 percet
android rendszer 3%
android OS 2 %
szóval nálam le a kalappal!

(#14026) nggabi válasza HUTCHDB (#14025) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez az... nekem se kijelző se data... szal nem vágom... :F

(#14027) bradam válasza korpicschess (#14024) üzenetére

bradam
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Persze mi másról :P Meg a romolás öröméről :C

nggabi: Lehet,hogy neki atomszmúth érzésre, nekem még nem sikerült ezt az állapotot előállítanom tartósan sem Omnián sem SGS-en :DDD

(#14028) HUTCHDB

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

reggel 6 -kor vettem le a töltőről.
10 körül (igaz alig nyúltam hozzá) 96 %-on állt. :K
én nem tudom mi lehet a gond másnál, nálad, nálam egyszerűen tökéletes!

miui-t használók!
nem próbálta valaki a spirit fm radió app fizetős változatát?
azzal nincs esetleg vétel?

(#14029) mandju válasza HUTCHDB (#14028) üzenetére

mandju
(senior tag)

Én is gondolkozom miuin... logisztikus vagyok, egész nap csörög a telefon, emailek hada jön, de egyszerűen nem tudom eldönteni, mi a helyzet a rommal...mindenkinél másképp viselkedik...

kinézetre nagyon tetszik, de nem tudom, milyen üzemidőre számíthatok...
jelenlegi jvp+jvo+chainfire kombó szerintem elmenne vagy másfél napot, de én minden este töltöm...

azt hiszem, a puding próbája az evés lesz...

egy másik kérdés. jelenlegi galnet 5.2 höz elérhető valahol nyelvi fájl, vagy jó lesz neki a 5.1 is?

[ Szerkesztve ]

**************************Omega V22*Samsung Galaxy SII I9100 ************************** Panasonic 42G30*Brazos HTPC*DENON AVR4310*KEF PSW1000.2*Dali Concept*Excalibur kábelezés*

(#14030) nggabi válasza HUTCHDB (#14028) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

örülök neki h nálad tökéletes :P én meg teszem vissza minjá a jvqt ;]

(#14031) kutkut válasza HUTCHDB (#14025) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Na, örülök. :)
Ennyire talán még nálam se jó. :P És ha még az akkumonitorozást is kikapcsolnád... :)

Meizu MX2 32GB

(#14032) HUTCHDB válasza mandju (#14029) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem tudok neked tutit mondani, mert már a MIUI megjelenés környékén (április) amikor először feltettem már akkor is nálam jó volt, míg másnál 1-2 óra alatt lemerült.
én már akkor sem értettem, de valószínű a nem megfelelő feltétel (resetek hiánya) okozza a különbségeket.
bocs nggabi, lehet Te is tökéletesen teszed fel és mégis....hát láttuk anno a GB-nél ugye?
van akinek iszonyatosan hamar lemerült és van akinek minden ok. volt, mint pl. nekem az is. :F
szóval vannak rejtélyek.

mandju!
szóval azt mondom próbáld ki, aztán ha neked nem jön be, vagy nálad is merül, akkor felteszel mást.
a feltétel kb 15 perc, ennyit meg kell hogy érjen.

nekem az 5.1 van fent.
ehhez van magyar nyelvem, ha gondolod azt át tudom küldeni.

egyébként mi az 5.2 ben a változás?

kutkut!
itt mindenki előtt is (ahogy már privátban megtettem) köszönöm a segítségedet! :R

[ Szerkesztve ]

(#14033) kutkut válasza HUTCHDB (#14032) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Szívesen. :)

Amúgy, felrakni tényleg 15 perc, de tesztelni... sztem kell neki 3-4 nap. :)

Version v5.2

Kernel Switched to Glitch v11
Improvements to Bitrate and Memory usages in 720p recordings
Removed Maps and Street View from Package
New Bluetooth Drivers
New WIFI Drivers
FM Drivers Included (Not activated yet)
Battery Improvements <- :DDD
Light Sensor now more reponsive
Faster Bootup and Loading
Camera Quality Even Better
Cleaner Build.Prop file
Other small tweaks

Meizu MX2 32GB

(#14034) HUTCHDB válasza kutkut (#14033) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerinted, ha adok neki egy frissítést a telefonon, (rendszer/telefon névjegye/szoftver frissítése) akkor megcsinálja magától az 5.2-re?

(#14035) nggabi válasza HUTCHDB (#14034) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha a szoftverfrissítés gombra gondolsz kifagy mint a ... :D

(#14036) kutkut válasza HUTCHDB (#14034) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Van ilyen menüpontod? :F

Nekem nincs, vagy nem találom. :D Am, van "galnet updater app", abból asszem, le lehet tölteni, viszont telepíteni nem, ha jól tudom, legalábbis régen nem ment. Én Cwm-ből nyomom, úgy biztosabb. :)

[ Szerkesztve ]

Meizu MX2 32GB

(#14037) mandju

mandju
(senior tag)

már megy fel a speedmod kernel... lssan kipróbálom én is miuit.

az 5.1-hez nekem is van nyelvi fájlom köszönöm.

**************************Omega V22*Samsung Galaxy SII I9100 ************************** Panasonic 42G30*Brazos HTPC*DENON AVR4310*KEF PSW1000.2*Dali Concept*Excalibur kábelezés*

(#14038) HUTCHDB válasza kutkut (#14036) üzenetére

HUTCHDB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

van igen ilyen pont a menüben...., de átgondoltam nálam ez annyira jó, hogy ettől már nekem nem is kell jobb !!!!!! :DD :DD :DD

(#14039) bok92 válasza kutkut (#14033) üzenetére

bok92
(őstag)

Battery Improvements, na végre!! ;] :DDD Nem unja még ezt? :U

SGS Miui v5 3.4.19

(#14040) kutkut válasza bok92 (#14039) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

:C :DDD
Amúgy, lassan annyit javult, hogy egy töltéssel el kéne mennie egy hónapig. :DDD

Meizu MX2 32GB

(#14041) Weeman1

Weeman1
(PH! addikt)

Én is szívesen kipróbálnék egy MIUI romot,
csak sajna a pc-m kezd rosszalkodni.
Így meg nem merek belevágni. :((

(#14042) wagner007

wagner007
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Tegnap felraktam a legújabb alap 2.3.4 JVQ romot, de nincs benne az a szép kékfényes animáció amikor nem lehet tovább görgetni.. (remélem tudni lehet mire gondolok :D)
Ez beállítás, hiba kérdése vagy nincs is benne az alap verzióban, csak az egyedikben? :(

Galaxy Note 2 N7100

(#14043) nggabi válasza wagner007 (#14042) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

overglow effekt :C kuckuc ezt akarja kiírtani hetek óta :DDD am nem minden romban van benne...

rakj fel vmi témát rá és lesz... nézz szét jkay témái között xda-n... jkayben nincs...

[ Szerkesztve ]

(#14044) wagner007 válasza nggabi (#14043) üzenetére

wagner007
(kvázi-tag)

értem...
pedig szerintem tök jól néz ki :)

[ Szerkesztve ]

Galaxy Note 2 N7100

(#14045) rankesz válasza wagner007 (#14042) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Az overglow, és a tv off effekt az csak külöbn témákban van benne, amit megtalálsz az xda-n (javaslom ezt)
a beállításokban be kell kapcsolni minden animációt és öröm bódottá

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#14046) mandju

mandju
(senior tag)

fenn a miui... tényleg tetszetős... nyomkodhatom eleget, mire mindent testreszabok... :C :D

(#14047) Leonardo91 válasza rankesz (#14045) üzenetére

Leonardo91
(senior tag)

Olyat nem tudsz ami nem deodexedhez van?

✰ Samsung Galaxy S III -- XXEMC2 4.1.2 - SiyahKernel 1.9.1 ✰

(#14048) Amoonre1717

Amoonre1717
(kvázi-tag)

Helló mindenkinek JVQ telepítés előtt vagyok. Minek kell bepipálva lennie odinnál. 3 fájlból telepítek.

(#14049) wagner007 válasza rankesz (#14045) üzenetére

wagner007
(kvázi-tag)

köszi :D

Galaxy Note 2 N7100

(#14050) Weeman1 válasza Leonardo91 (#14047) üzenetére

Weeman1
(PH! addikt)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1037157
Itt Odex-re van pár dolog,de nagyon kevés dolog van rá sajna.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.