2013. május 19., vasárnap

(#50001) nggabi válasza kutkut (#50000) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem :P

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#50002) GrooveHero válasza tresh (#49998) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Tokom nincs, de fólia megvétele óta megvan, mégegyszer mondom, használtan vetetm itt a ProHardveren, és nem bántam meg. Imádom a drágámat:DD
Azelőtt egy Samu Wave volt, azt is nagyon szerettem, fém hátlap, vaku, és hasonló hardver, kicsit kisebb kijelzőn, na meg persze a nagy hátulütő, a Bada. :O 2.3.6-tal vettem, de a tulajd azt mondta, ő nem csesztette. Nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását, most 2.3.5 van rajta. Kellene már rá vmi ICS, most pölö ez a cuna eléggé tetszik, csak fel kell rá vadászni. Mivel időm mostanában nem nagyon volt, ezért nem tudtam belemerülni a ROM-olásba, így ismereteim szintje elég silány. De majd segítetek az új topikban :))
Amihez ugye készül új elsőháesz?:DD

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#50003) kutkut válasza nggabi (#50001) üzenetére

kutkut
(PH! addikt)

Tudom. :B:))

Meizu MX2 32GB

(#50004) CHIPman válasza kutkut (#50000) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott 50k alatt eljutottunk 2.1-update1-től stabil 2.3.3-ig, most meg 2.3.3-tól 2.3.6-ig. Camcung. :C

(#50005) GrooveHero válasza CHIPman (#50004) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

És meddig jutunk el a következő 50k hsz-ben? ;]

ĢΛĿΛЖỴ S2 Powered by NeatROM v4.7 XWLSS ▓ "You say That, I'm Changing, But I will Always be The Same, Complaining and haiting, Guess it is Your favorite Game, I dont Care anymore, What you Think this Music is For, You Ain't me And I ain't You, And Guess What; I'm Sick Of You Tooo"

(#50006) Remusz911 válasza GrooveHero (#50005) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

jelly bean

(#50007) GrooveHero válasza Remusz911 (#50006) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

áll az alku, egy stabillal be is érem :C

(#50008) CHIPman válasza GrooveHero (#50005) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Félreértetted, én degradálásnak szántam, hogy az utóbbi egy évben nem nagyon foglalkoztak velünk Samsungék, inkább a szakácsok...

(#50009) tariattila

tariattila
(PH! kedvence)

eljutottunk ICS-ig... nem rossz :D
a következő 50e betelésekor legtöbb sgs már kijelzőhalott lesz... :DDD

t o p i k z á r h a t ó . . .

xxxx :DDD

(#50010) GrooveHero válasza CHIPman (#50008) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Meg már nem is fognak sztem. Pedig egy 4.0.3-nak de örülnék :o

(#50011) nggabi válasza tariattila (#50009) üzenetére

nggabi
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

degonoszvagy :DDD mindjá kaptok új topikot...

"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Note 2 Stock MC3 www.android-forum.hu Samsung Galaxy telefonok/tabletek javítása (króm keret, efs visszaállítása, élesztés, kijelző, alaplap, usb, kamera modul csere stb...) OLCSÓN! Írj privátot!

(#50012) tariattila válasza nggabi (#50011) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

ez nem gonoszság... sajnálatos tény...

ha nem halnak be akkor az élvezeti értékük konvergál a nullához :DDD

GrooveHero: miért? nem jó a Nexus port? :U

[ Szerkesztve ]

(#50013) GrooveHero válasza tariattila (#50012) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

A JB? azon kívül, hogy nézegethetem, hogy dejó, nekem már JB van, nem sokra megyek vele, mert elég sok minden nem megy még. Sok víznek le kell még folyn ia Dunán, hogy abból egy olyan ROM legyen, amire azt mondjuk csettintve, hogy ejha, ezmár vmi. Nameghát az csak egy dolog, hogy mi megy rajta, és mi nem. Majd jön a sok verzió, ami szmúzabb, mint az előző, stb..stb...pont mint most, csak most nem 4.1, hanem 4.0.3. De nem bombázok itt senkit a negatív hullámokkal, szurkolok, hogy minél előbb legyen vmi jáó kis verzsön :C

(#50014) Remusz911 válasza tariattila (#50012) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

ugyanmar, akkor kijelzocsere

(#50015) K.Csabi

K.Csabi
(újonc)

Sziasztok! Nemrég a telefonom a zsebemben magától újra indult, vagyis csak próbált, és azóta nem kapcsol be, próbáltam kivenni az aksit, de semmi, csak a kezdő képernyőig jut el és utána semmi. Cianogen mod volt rajta. A három gombos módszerekből csak a download mód jön elő. Mi ilyenkor a teendő ? Előre is köszi!

(#50016) Linkin válasza K.Csabi (#50015) üzenetére

Linkin
(senior tag)

Odin és felteszel egy gyári romot
Más: a RemICS 1.3-at próbálta valaki?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S JB 4.1.2+JV1 SGSII JB 4.1.2+Nexus 7 4.2.1

(#50017) MK VII válasza Linkin (#50016) üzenetére

MK VII
(tag)

Szerintem RemICS 1.3-at hanyagold.. Többen írták,hogy nem índult el a teló tőle és odinozni kellett....
Amúgy RemICS 1.2-t én is használtam szerintem jó,de most 2.5 B40-es Cuna van fent.. eddig elég jól teljesít! ;)

(#50018) tariattila válasza GrooveHero (#50013) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

nem! az ICS... szerintem hibátlan...

a JB nem lesz akkora ugrás mint GB->ICS

(#50019) tresh válasza tariattila (#50018) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a mindennapokba az ICS se tűnt nagy ugrásnak :B

[ Szerkesztve ]

(#50020) GrooveHero válasza tariattila (#50018) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

ez vitathatatlan :K

(#50021) ice9

ice9
(tag)

cm9-ben hol lehet állítani, hogy nem fogadott hívásnál-email stb. világítson a 2 gomb?

(#50022) CHIPman válasza tariattila (#50018) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amíg a hangot nem javítják, addig én le nem cserélem a GB-t...

(#50023) Vasinger! válasza ice9 (#50021) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beállítások és azon belül megjelenítés ott: villogó értesítő fény.

CHIPman:

Mi a baj a hanggal? A rádióra célzol?

más:

Érdemes bekapcsolni a 2D-s GPU gyorsítást CM9-ben?

[ Szerkesztve ]

Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

(#50024) radicspeter1 válasza Vasinger! (#50023) üzenetére

radicspeter1
(senior tag)

Hol az újabb topik?,,-)

XWJW1☎||♛SLIM BUILD LATEST♛||SWAPINESS HAPPINESS! :)

(#50025) GrooveHero válasza radicspeter1 (#50024) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Mindannyian azt várjuk :))

(#50026) CHIPman válasza Vasinger! (#50023) üzenetére

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, ICS alatt a hang Voodooval egyszerűen siralmas. Minimális basszuserősítés mellett is élvezhetetlenül berecseg, míg Samsung romon az egekig adhatom neki.
Az meg a másik, hogy mivel nincs keresés gomb, így a kb 1000 zeneszám között nem tudok keresni, csak Google keresővel, a home-ról appok és minden más között.

[ Szerkesztve ]

(#50027) ice9 válasza Vasinger! (#50023) üzenetére

ice9
(tag)

hát ott hiába állítok bármit meg tesztelem, nem megy (sema 1.2.5 kernel)

[ Szerkesztve ]

(#50028) Vasinger! válasza CHIPman (#50026) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom, de nekem a legújabb CM9 van fent Voodooval és nagyon jól szól egy Sennheiser CX95-ös fülessel.

Én nem a gyári lejátszót használom, hanem a PowerAMP-ot ott simán lehet keresni, meg minden :K

(#50029) MK VII válasza ice9 (#50027) üzenetére

MK VII
(tag)

Pedig sztem azon alapból be van állítva. 1.2.4-en be volt..

(#50030) Devergo7

Devergo7
(kvázi-tag)

Ilyet vegyek vajon vagy inkább Optimus 2x-et?

Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#50031) tresh válasza Devergo7 (#50030) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt jó helyen kérdezed ;]

(#50032) Devergo7

Devergo7
(kvázi-tag)

:DD

Devergo7 felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#50033) GrooveHero válasza Devergo7 (#50032) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

Sztem ez nem kérdés. Jó helyre jöttél, itt mindenki Galaxy buzi egyébként, de nem gáz :C

(#50034) fo_di válasza Devergo7 (#50030) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

weeman1 kollégának emlékeim szerint volt 2x-e, kérdezd meg őt (bár ő is visszatért ide)

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#50035) Remusz911 válasza Devergo7 (#50030) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

szerintem ilyet :)

a 2X-re ráférne egy szoftverfrissítés, mert gyatra a szoftvere

de sok pro és kontra érv van

de ha lesz rá ICS [link], gyári és jó is lesz, akkor szerintem a 2X lesz a jobb telefon

ugyanúgy wolfson hangchip, viszont kétmagos és RGB IPS panelja van

legfőbb hibája hogy szoftveresen nem támogatott, a kinézet ízlés doga(szerintem nem túl szép a 2X)

azt sem tudom, mivel tegrás efutnak-e a gameloftos játékok

[ Szerkesztve ]

(#50036) Gabeboy74

Gabeboy74
(tag)

Váltottam TsunamICS-re, és a feljebb említett akkumulátor problémám nem oldódott meg, durván nyeli az energiát. Elég vadul melegszik a cucc töltés közben - a kijelzőn is érezhetően meleg -, és a gyári töltővel is meglehetősen lassan tölt. Szerintetek aksi, vagy valami más nyűgje lesz? Még garanciális a lelkem, szóval valszeg vissza kell tennem valami hivatalos romot. T-s a lelkem, mi az utolsó hivatalos rá?

SGS JW9 - SGS3 JB - TF300T - de a Win8-at tuti, hogy leszedem az asztali gépről ....

(#50037) fo_di válasza Gabeboy74 (#50036) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

aláírásomat csekkold meg :)

Galaxy S MIUI || csekkold: Galaxy S gyári szoftver visszaállítása // Galaxy S IMEI szám helyreállítása // MIUI lockscreen manifest magyar változat

(#50038) ice9

ice9
(tag)

feltettem az 1.2.6-os semát -nincs noti led
frissítettem a cm9et a legújabbra (ugye alap kernelre visszaáll) - van noti led
sema 1.2.6 visszarak - nincs noti led

semmit nem állítottam a kernel menüjébe. mitévő legyek?

(#50039) fo_di válasza ice9 (#50038) üzenetére

fo_di
(senior tag)
LOGOUT blog

sema nem bln-nel dolgozik?

(#50040) porse válasza ice9 (#50038) üzenetére

porse
(senior tag)

bln control.

[ Szerkesztve ]

... szerintem.

(#50041) ice9 válasza porse (#50040) üzenetére

ice9
(tag)

máshol megtaláltam de azért kösz

(#50042) Remusz911

Remusz911
(PH! kedvence)

nem kéne szólni a modiknak hogy beteltünk és nyissunk új topikot?

egyébként az első hsz-be be téne(kéne tenni) a JW6-ot és a CM9-et mint ajánlott stabil Ginger és ICS romokat, a JVU már nem annyira aktuális

mindenki elégedett a JW6-tal, meg a CM9-el is

vagy nem?

akksiválasztási útmutató se ártana, pro és kontra(bár ezt lehet hagyni kéne), hisz sokan vennének új akksit, nem mai teló ez már

(#50043) dreko válasza Remusz911 (#50042) üzenetére

dreko
(lelkes újonc)

engem speciel érdekelne az akksis útmutató, pont aktuális, úgyhogy támogatnám felvetésed

(#50044) Vasinger! válasza Remusz911 (#50042) üzenetére

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már szóltak.

Amúgy első hsz.-ben nagyon sok munka lenne, rengeteg a halott link és nem túl up to date.

Nagyon hálás lennék, ha kicsit felújítaná és kibővítené valaki, mert nagy szükség lenne rá.

[ Szerkesztve ]

(#50045) GrooveHero válasza Remusz911 (#50042) üzenetére

GrooveHero
(PH! addikt)

én is szóltam, nem tudom jó helyen e:

[link]

(#50046) tariattila válasza GrooveHero (#50045) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

jó helyen... az viszont, hogy "Te is" teljesen fölösleges volt :U

;]

[ Szerkesztve ]

(#50047) tresh válasza tariattila (#50046) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legalább látják hogy pörög a topik ;]

(#50048) koxx

koxx
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Folytatás itt -> [link]

"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó kettlebellek, RKC military grade 20kg - 360 gears silver elite 24kg

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.