2013. május 24., péntek

(#41051) MPeter87 válasza mike13 (#41050) üzenetére

MPeter87
(senior tag)

Köszönöm! :R

Eladó MICRO HEADSET-ek vizsgákra, zh-kra a termékeim között -> http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=MPeter87 ; [MyProtein Referral Code MP293000]

(#41052) Grind válasza ( V ) (#41047) üzenetére

Grind
(tag)

Kár hogy nincs benne magyar nyelv :/

iPhone 4S - White - 16GB

(#41053) ( V ) válasza Grind (#41052) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eleinte én is hiányoltam, de most már megszoktam. rájöttem hogy sok szöveg egyszerűbben (és érthetőbben) jelenik meg pl a beállításoknál stb.

(#41054)
ha belelapozol az xda topicjába ott le van írva: az nem úgy működik, a nyelveket a romba kell belefőzni és nem lehet utólag beletenni csomagként és mivel slim romról beszélünk ezért csak az 5 alapnyelvet rakta bele mivel a nyelvek elég sok helyet vesznek le feleslegesen. ha valaki szeretné látnia a sajátját annak bele kell főznie magának - a source adott hozzá ;)

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ SmartassV2@performance/Noop - LiveOC 114% ☺ JVO modem ☺ Smart Launcher Pro ☻

(#41054) Grind válasza ( V ) (#41053) üzenetére

Grind
(tag)

Az biztos..., csak nem értem az embert, jó hogy slim, de ha van essential pakk, miért nincs langauge pakk? :D

iPhone 4S - White - 16GB

(#41055) Dare2Live válasza tariattila (#41048) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is frissítésen filozok... január óta van fent a teamhack 13. :)

Mit ajánlasz ami ennyire stabil? CM9? Slim ICS? DOC? E között as három között fiolozok... :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#41056) Weeman1

Weeman1
(PH! addikt)

Infinitum V 2.0 bug

1) Bluetooth may get stuck when u start it first time. --solution--just reboot.
2)gallery may not sync with picasa. --Solution-- flash gapps 17/3/2012 or wait for v2.0.1.
3)rom control may crash if u try to set some stuff related to toggles or lockscreen when on some other language.--solution-- revert to english, choose ur toggles(preferably, choose ur from control settings) then revert back to your language.
4)The fancy twisted rubik animations are not getting completely disabled. --solution--flash stock animations pack or just don't disable them if u like them. -.-

Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

(#41057) vitezlejszlo válasza schawo (#41041) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Na ez volt nekem is az Infi v2-vel, az android OS megorult.

Visszamentem 1.1-re, most minden szep es jo..

XDA-n is van már aki sir az aksi miatt, szoval nem egyedi hiba lesz.

Annyira csesztettek szegeny gyereket a v2 miatt, hogy most kapott mindenki egy osszedobott "vackot" :) Az az idiota kikapcsolhatatlan animacio is milyen mar, hogy le-fel jobbra-balra tologatja a kepernyoket... ezzel sikerul mindenek 1mp-el kesobb elindulnia..

Na majd a v2.1... :D

laca

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#41058) Grind válasza Dare2Live (#41055) üzenetére

Grind
(tag)

Doc's romját, én nem ajánlom. Szerintem a Nightly lenne a legstabilabb.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S - White - 16GB

(#41059) bodoraudio

bodoraudio
(fanatikus tag)

i v2 alá sema a megoldás,így már jó az akku idő

http://bodoraudio.hu/

(#41060) powerwade válasza bodoraudio (#41059) üzenetére

powerwade
(fanatikus tag)

melyik semaphore -t hasznalod?

(#41061) tariattila válasza Dare2Live (#41055) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

nightly a leg átgondoltabb... (szerintem)

de ma ezek a romok szénnészívattak...
jelenleg a 12.-ei nightlyra akartam wipeok után felrakni a 15.-eit és a Trebuchet L. folyamatosan leállt... csak akku ki-be / cwm volt... vissza kellett raknom az előzőt...

most jó... mára feladom :DDD

xxxx :DDD

(#41062) bodoraudio válasza powerwade (#41060) üzenetére

bodoraudio
(fanatikus tag)

az új ics re valót
1.0 obm

[ Szerkesztve ]

(#41063) koxminator válasza tariattila (#41061) üzenetére

koxminator
(senior tag)

én is 12-i nightlyra tettem:

először wipe cache, majd wipe dalvik, utána kernel cleaner, majd fel a 15-i nightlyt. ezután restart, majd miután bejött minden, restart to recovery, ismét két cache wipe, kernel clean, majd devil 0.64. egyelőre tökéletes.

Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

(#41064) ( V ) válasza tariattila (#41061) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lehet h ma ért utol a péntek 13? :DDD

de tényleg fura h ennyi gond van az egyszerű manőverekkel. :F

(#41055) Dare2Live
szvsz az AOKP-t is számba veheted - elég szépen fejlődik!

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ SmartassV2@performance/Noop - LiveOC 114% ☺ JVO modem ☺ Smart Launcher Pro ☻

(#41065) ( V )

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GUMMY, Eating Poptarts and rainbows!!

:DDD

vki próbálta már? elég tetszetős feature listje van [link]
a bootanimot mindenesetre lopom az már tuti :DD (az audio sem kicsit ütős hozzá :D)

DL:[link]

[ Szerkesztve ]

(#41066) logarithm

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Na miui pajtik -> Our new launch will occur at 9:00pm (21:00) GMT - Mon 16th April 2012.
galnet mijuáj holnap várható. :K

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

(#41067) Agyas@ válasza koxminator (#41063) üzenetére

Agyas@
(kvázi-tag)

én is így csináltam kivéve devil helyett Semaphore ICS 1.0.0s

egyenlőre jól muzsikál :)

(#41068) radicspeter1 válasza bodoraudio (#41062) üzenetére

radicspeter1
(senior tag)

Es hogy raktad fel?
Mert nekem is úgy merül mint a Titanic!!! Akkor ha leirnad hogy hogy kell cserélni semára nagyon hálás lennék!!

XWJW1☎||♛SLIM BUILD LATEST♛||SWAPINESS HAPPINESS! :)

(#41069) radicspeter1

radicspeter1
(senior tag)

Így raktad fel az infinitumra?
Installation of other kernels

A. "Traditional" change of kernels 1.From ROM standard kernel (or any Devil) to Semaphore a. In CWM - Run Install ultimate_kernel_cleaning_script_v4_by_lippol94.zip (Thanks to Lippol94) http://forum.xda-developers.com/show...ghlight=lippol - Install Semaphore Kernel - In advanced option, run Reboot Recovery (NO Reboot system now) b. Now we are in the CWM again but on Semaphore Kernel - In advanced, run clean NStools settings - In advanced also, run clean init.d directory c. Reboot system now

(#41070) lsebestyen válasza radicspeter1 (#41069) üzenetére

lsebestyen
(őstag)

mi lenne ha használnád a SZERKESZTÉS gombot?

Samsung Galaxy Nexus CM10.1

(#41071) SFAkos

SFAkos
(fanatikus tag)

hát ebbe az infinitum v2-be csalódtam most picit.. 1. nagyon merült.. 2. amig v1.1.0-án kábé 5 másodperc volt amig talált GPS jelet most kábé 10 percig álltam az ut szélén ( ugyanaz a modem ) majd amikor megyek fél orája csak ugy menet közbe elment a jel... és percek voltak mire visszajött.. ilyet még nem is láttam.. Szoval remélem lesz 2.1 v 2.2 addig visszateszem most ezt a CM9 nightly-t megnézzük mit mutat több nap után ..

egyébként:

feltettem ezt a Voodoo Color-os devil kernelt. Még sose mélyültem bele ebbe a Voodoo Colorba csak valamikor még láttam irtak itt helyes beálitásokat hogy hogy a legszebb.. Ezeket hol tudom beállítani kell hozzá egy app? mert nem találtam nstools-ba ilyet..

[ Szerkesztve ]

(#41072) tariattila válasza lsebestyen (#41070) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

az csak 5 percig él.... :U

:DDD

(#41073) lsebestyen válasza tariattila (#41072) üzenetére

lsebestyen
(őstag)

nézd vissza a többi hszét...már nem is néztem a legutolsónál h mennyi volt a limit. de amennyit írt belefért volna szerkesztési időbe :U

Samsung Galaxy Nexus CM10.1

(#41074) berczy03

berczy03
(senior tag)

Gáz, hogy ha ráteszem az új NIGHTLY-t a régire, és elszáll a Titanium, és nem lehet sehogy megcsinálni. :( Fákk!

Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |

(#41075) tariattila válasza lsebestyen (#41073) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

na én meg azt nem néztem...

más: másodszorra simán felment a 15.-ei nájtli... megjött a plusz ram... már csak egy valamirevaló téma kell rá és kész is... :K

(#41076) gfpeti

gfpeti
(tag)

Röhej ez a romolgatás!
Hogy nincs egy megbízható , stabil rom.

(#41077) tariattila válasza gfpeti (#41076) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

szerintem ez az új CM9 simán jobb mint amit a samu valaha készített/készíteni fog:DDD az sgs-re...

(#41078) bAtt001 válasza gfpeti (#41076) üzenetére

bAtt001
(őstag)

egy hétig használtam a cm9-et semmi fagyás random újraindulás nem volt. volt amikor belassult akkor nyomtam egy restartot de azt sem lett volna muszáj, csak én allergiás vagyok ha valami picit is akad. tökéletesen használható volt. most 1 napja van fenn a Slim, ennek sincs semmi baja, még gyorsabb mint a cm9, van benne minden ami nekem kell, telefonálni is tökéletesen lehet vele. nem tudom neked mi kell ennél több :)

(#41079) schawo válasza bodoraudio (#41059) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sema 1.0sbm nekem is jó az infi v2-vel. 3-4 órája tesztelem, és ezzel minden rendben, megszűnt a merülés. A buta animáció is kikapcsolható a fentebb linkelt megoldással.

Úgyhogy infi v2 teljesen rendben van :C

[ Szerkesztve ]

Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

(#41080) bok92 válasza logarithm (#41066) üzenetére

bok92
(őstag)

Na, várjuk szeretettel... :))

SGS Miui v5 3.4.19

(#41081) ( V ) válasza gfpeti (#41076) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meh...

ne kezd már megint! :(((

(#41082) -FreaK- válasza logarithm (#41066) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Nah, legalább lesz megint rendesen választási lehetőség:)

Most már két napja megy az Adny féle MIUI + a Devil kernel, eddig egész tűrhető, de ez még mindig nem éri el sebességben a decemberi Mintberry-t + a novemberi Neo3.0 kernel kombót, épp ezt írtam kutkut kollégának is. A LiveOC nekem még mindig használhatatlan, 110%-on is fagyogatott, egyszerűen nem tudom azt kihozni belőle mint a sima OC-val és ez főleg annak a fényében idegesít nagyon hogy ugye még mindig nem olyan gyors a rendszer mint lehetne :)

Neked mik a tapasztalataid?

(#41083) radicspeter1

radicspeter1
(senior tag)

Na fenn van a sema kernel es tenyleg!! Vegre deep idle modba mmegy vele!!:) kiraly!!

(#41084) Weeman1 válasza Grind (#41040) üzenetére

Weeman1
(PH! addikt)

Kipróbáltam én is ezt a beállítást:
(Recovery-->Devil menü-->Perfomance settings-->Powersave Settings-->Yes)
De sajna így is merül keményen 8 óra alatt 30%-ot. :((
Android Os 90%. :(((
Kipróbálom inkább én is a Semát. :)

Samsung Nexus i9250,Galaxy Tab 2

(#41085) Boonen007

Boonen007
(senior tag)

AOKP B32, fincsinek tűnik a feature list alapján.

Hewlett Packard Pavilion G6 AMD Quad Core A6-3400 4 Gb 500 Gb ATI Radeon HD 6540G2 1GB+Windows 8 Pro x64 - Nokia Lumia 620 White

(#41086) bodoraudio válasza Weeman1 (#41084) üzenetére

bodoraudio
(fanatikus tag)

v2 sema éjszaka 2% merülés

(#41087) ( V ) válasza SFAkos (#41071) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

voodoo hang/szín beállításhoz a voodoo sound app kell a marketről!

(#41088) chop

chop
(őstag)

Azt meg tudja valaki mondani, hogy Ice cream alatt hol a fenében kell beállítani a saját szám elküldését?:)

Köszi.

(#41089) tariattila válasza chop (#41088) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

a tárcsázóban? beállítások...stb...

(#41090) ( V ) válasza chop (#41088) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tárcsázó / beállítások / további beállítások hívószám kijelzés (enyém jelenleg angol uh lehet h nem pont így van írva magyarul de az elérés ez)

(#41091) chop válasza ( V ) (#41090) üzenetére

chop
(őstag)

Okés, megvan, a settingsben kerestem. Nem ott kellett volna.:)

Köszi.

(#41092) XtremLor válasza bodoraudio (#41086) üzenetére

XtremLor
(senior tag)

akkor mehet fel a sema :D

"Legen...Wait for it...Dary"

(#41093) Vic61 válasza Grind (#41058) üzenetére

Vic61
(senior tag)

Kipróbáltad egyáltalán a Docs ROM-ot???
A V6-óta használom, és gyors, szép, hibátlan.... :C
ÉN kipróbáltam a többit is, és véleményem szerint gyorsaságra azonos, kinézetre és megbízhatóságra magasan veri mindegyiket... :Y
...bár az is igaz, hogy visszaraktam a V6-ot, mert az jobb volt... :F

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S3, JB 4.2.2 CM10.1 kelzsoca20130512, Siyah v1.9.1 kernel, Cobalt theme, Nova Launcher Prime / Samsung Galaxy S, JB 4.2.2, C-RoM Mix v20, Semaphore v2.9.24 kernel, JVO modem, ThunderBolt v3.1.1, Nova Launcher Prime

(#41094) Boonen007

Boonen007
(senior tag)

Én most az AOKP B32-őt tesztelem. :)

Hewlett Packard Pavilion G6 AMD Quad Core A6-3400 4 Gb 500 Gb ATI Radeon HD 6540G2 1GB+Windows 8 Pro x64 - Nokia Lumia 620 White

(#41095) kasee

kasee
(fanatikus tag)

Segítsetek pls!Netezés közben behallt a telóm.Csak a logóig jut el.Gyári sw van rajta.Download, recovery müködik.Az a kérdésem,hogy tudnám a belsö memóriában lévő adatokat kinyerni,megmenteni frissítés előtt?

Anubistravelhez szóló, 100.000 ft értékű utazási kupon eladó! Bármely útjukhoz felhasználható teljes mértékben , last minute utakhoz is, december 31.-ig kell leutazni!

(#41096) vitezlejszlo

vitezlejszlo
(senior tag)

Skacok ez az MDPI kavarás mi a romoknál? Miben változik, ha 162-es vagy 240-es vagy ilyesmi számos rom-ot eszek fel?

Köszi

laca

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#41097) rvgy75 válasza kasee (#41095) üzenetére

rvgy75
(tag)

ha csak nem formázod belső memoriát az nem törlődik frissitéskor.

[ Szerkesztve ]

(#41098) tariattila válasza kasee (#41095) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

először is azt lenne jó tudni, hogy melyik gyári rom van rajta....

ahhoz való custom kernelt raknék rá odinnal amiben van mass storage opció...
pl semaphore 2.5

[ Szerkesztve ]

(#41099) vitezlejszlo válasza Vic61 (#41093) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Docs V8-at teszteltem, egy bajom volt vele, de ez kb a többire is igaz: bekapcsolom a Weather-t a Rom Ctrl-ban, erre FC-zik. Ezutan megint ki-be kapcsolom már jó, de ekkor a megjelenő időjárási adatok össze vannak csúszva, tehát a felhőre ráírja a várost arra meg az időjárási adatokat.

Ezt az Infi V2 -ben is ilyen.

Amúgy jó... legalábbis működött 3 napig :)

Laca

(#41100) logarithm válasza -FreaK- (#41082) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem kellokeppen jo a rendszer.
Mivel meg nem minden dolog 100%os benne ezert meg varni kell a kiforott v4-re. Vissza mar nem mennek a GBre.
OC-t nem hasznalok mert sztem felesleges.

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.