2013. május 25., szombat

(#48001) MK VII válasza Hatvan9 (#47981) üzenetére

MK VII
(fanatikus tag)

És a 3.5-es jack kimenet működik rendesen? Mert nekem mióta volt Alcatel 990-esem azóta soha többet alcatel... Mondjuk az paramétereiben nem volt ennyire erős viszont nagyon tudtam sérelmezni,hogy Alcatel megengedte magának,hogy egy szabvány 3.5-es jack kimenetet lekorlátoz a saját eszközeire.. Gyakorlatilag semmilyen másik bedugott eszköz nem működött a 3.5-es jack kimeneten csak a saját fülese...
Nem lepődnék meg,ha ebben a készülékben is lennének ilyen meglepetések..

Nálam az Alcatel elásta magát ezzel a "smucigságával". Pedig gondoltam adok még neki egy esélyt a 990-essel,de sajna csalódnom kellett megint...

(#48002) Hatvan9 válasza MK VII (#48001) üzenetére

Hatvan9
(senior tag)

Nem, ez egy teljesen új széria, ezt már sokan leírták a készülék fórumába, többek között én is.
Valamint ha végigolvasod a mobilaréna tesztet, dr.kind is próbál rávilágítani.
Itt egy teljesen új design, teljesen új belső, teljesen új kezelőfelület, én soha nem próbáltam a korábbi Alcateleket, mert számomra ránézésre is gagyi hatást keltettek, bár tudom hogy amit írsz ot-990 az speciel fém volt.Egyébként sem vagyok a low kategória célközönsége, az ot-995 -őt (nem tudom miért így nevezték el amikor semmi köze a 990 -hez?) is csak szigorúan második készülékként használom.Sok készülék tapasztalata áll mögöttem, szinte mindegyik normális droidos készüléket használtam már, kivéve az SGS3 -at.Ezek után mondom azt hogy az ot-995 nagyon-nagyon eltalált készülék, legalább is nálam.

TheChos3nOne: Tisztába vagyok a SGX540 tudásával. ;)
Anno amikor nekem is volt, nem volt még GTAIII, nem is gondoltam volna hogy nem megy rajta, még sima i4 -en is rezzenésmentesen megy, abban pedig ugyanaz a proci egy szinte felét teljesítő gpu -val.Persze ott a rendszer más erőforrást igényel.

[ Szerkesztve ]

(#48003) Bastee válasza Hatvan9 (#48002) üzenetére

Bastee
(kvázi-tag)

Azt nem értem i4-ben miért teljesítené "felét" a GPU???

(#48004) cimp válasza Eclips21 (#47925) üzenetére

cimp
(fanatikus tag)

Tudsz egy linket dobni? Nem találom.

(#48005) ( V ) válasza cimp (#48004) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

#47693 - as hsz / xda-s link -> oldal teteje!

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ Ondemand/Noop ☺ JVO modem ☺ Nova Launcher Pro ☻

(#48006) cimp válasza ( V ) (#48005) üzenetére

cimp
(fanatikus tag)

Hali.
Ezt megtaláltam, itt nem találom a linket amiről letölthető.

(#48007) tresh válasza cimp (#48006) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig ott van :P [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#48008) cimp válasza tresh (#48007) üzenetére

cimp
(fanatikus tag)

Akkor én valamit félreértettem. Nem arról volt szó, hogy xda-ról letölthető ingyen a lite (vagy valamelyik) verzió? Itt van két link ami a marketra visz és fizess, meg csomó más ami egyik se az apk letöltése.

(#48009) ( V ) válasza ( V ) (#48005) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

SPIRIT FM:

FREE (2012.06.15 / XDA)

felfoghatjuk demó verziónak, nincs benne: auto csatorna keresés, Stereo, csatornamentés, RDS kijelzés, frissítések stb.

LITE jelenleg (569 HUF) (alap normál verzió)

- Lifetime technical support for as many devices as you own & questions you have.
- Stereo, Mono & alternative settings.
- Mute & Speaker support.
- 6 nameable presets.
- Status Bar & Notification window.
- Sleep function, Test functions, Email Logs, UI settings & RSSI graphic.
- And many more Light features to come!

Unlocked jelenleg (2283 HUF) (támogatás verzió)

Lite +

- Enhanced technical support and attention to feature requests.
- RDS song info etc: RT, PS, PTY, PI & AF (RadioText, Program Service, Type, ID & Alternate Frequency).
- Unlimited Preset lists & nameable presets.
- Landscape mode, forced or automatic.
- Media button & CM lockscreen support for mute, volume & frequency.
- All UI settings, including antenna & station ID.
- And many more Unlocked exclusive features to come!

verzió összehasonlítás (kb az amit leírtam)

[ Szerkesztve ]

sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ s™ ☻ ICS F4k MOD v4.0.4 r4 Linaro ☺ SamaphoreICS 1.3.0s ☺ Ondemand/Noop ☺ JVO modem ☺ Nova Launcher Pro ☻

(#48010) blakey válasza Eclips21 (#47969) üzenetére

blakey
(senior tag)

Akkor én szerencsés vagyok, nekem semmi beégés az 1 éves készüléken.

(#48011) tariattila válasza blakey (#48010) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)

egy évnél még én is jól álltam... ;]

xxxx :DDD

(#48012) cimp válasza ( V ) (#48009) üzenetére

cimp
(fanatikus tag)

Köszönöm.

(#48013) ( V ) válasza blakey (#48010) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én sajna sokat használtam kocsiban + navigáció és egy olyan nyavalyás navi app sincs ami eltünteti a status bar-t és úgy viszont már elég szépen be tud égni :(

(#48012) cimp
np ;)

arra azért figyelni kell (akármelyik verzió), hogy kikapcsoláshoz az app jobb alsó sarkában lévő gombot használjuk, mert magától / headset kihúzástól nem fog elhallgatni és elnyom más hangokat ill. szipkázza az akksit!

[ Szerkesztve ]

(#48014) tresh válasza ( V ) (#48013) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a statusbar-nál az óra látszik kék nél hogy be van égve de nagyon halványan..ill ha lehúzom az értesítő sávot akkor jobb alul a szürkén egy kis homályos óra ikon de csak ha nagyon vizsgálod akkor látod..bárki akinek a kezébe adtam nem látta...ez a legkevesebb majd ha nagyon kimúlik a kijelző ebay és cserélem :)

bár ez azért mókás hogy csak ennyit bír a kijelző és sajnos vodánál csak 1év+2 hónap gar volt :(

[ Szerkesztve ]

(#48015) Kvg válasza blakey (#48010) üzenetére

Kvg
(fanatikus tag)

Nekem sincs gond a kijelzővel. 1,5 év.
Gondolom a féyerő nagysága is meghatározó. Zárt helyen 10-15% fenyerő is elég. Autó módban túl sok kakaót ad.

[ Szerkesztve ]

(#48016) vitezlejszlo

vitezlejszlo
(senior tag)

Sziasztok

Most, hogy ennyit beszéltek a kijelzőről, megnéztem az enyémet is. Nekem is ha elforgatom a telefont, bal oldalon ahol a status bar szokott lenni kékes csík látszik a fehér weboldalaknál.

Viszont azt nem értem, hogy ez miért beégésnek hívjuk? Elvégre a status bar fekete. Ha fekete, akkor meg nem is megy ott a képernyő nem? Bár néha olyan érzésem van, mintha a fekete is világítana, mint egy normális LCD-nél a háttér....

Szóval igen, tényleg gagyi ez, hogy 1.5 éves telefon amit nem nyomkodok szét, és a status bar nyomot hagy, plusz nekem van egy kb 5 ft-os kör alakú "beégésem" is a képernyőn, ami nagyon halvány, de látszik, pedig ott semmilyen ikon nem volt kint soha, ami ilyen nyomot hagyhatna.

A "króm"keretről meg ne is beszéljünk, hiába van rajta védőtok, kétszer esett le szerencsétlenül, felrepedt a fényes régeg, azóta meg folyamatosan kopik le :(

Így még eladni se lenne pofám....

Ebay-ról valaki rendelt már esetleg kijelzőt? Tapasztalat?

Az S2 kijelzője is ilyen "beégős"?

Laca

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#48017) tresh válasza vitezlejszlo (#48016) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

S2-nél is olvastam már hogy beégett :( nem tudom ebay-es kijelzős tapasztalat engem is érdekelne..esetleg több db-nál hátha van valami kedvezmény :D

[link] << és itt rögtön a második cím ...tapasztalt hibák beégés:S

[ Szerkesztve ]

(#48018) Kvg válasza vitezlejszlo (#48016) üzenetére

Kvg
(fanatikus tag)

Az S2 kijelzője is ilyen "beégős"?
Túl van lihegve a dolog, ha kíméled nem lesz semmi baja.

[ Szerkesztve ]

(#48019) tresh válasza Kvg (#48018) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mit értesz az alatt hogy kíméled? :U

(#48020) vitezlejszlo válasza Kvg (#48018) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Én kímélem, 2-3 napokat megy a telefonom, majdhogynem csak telefonálásra használom.. és így is csíkos a status bar. Sosem csináltam semmilyen extra kijelző tuningot, VC meg mitudmén, vagyis nem tudok róla igy korrekt :) Kezdetektől más romom van, mint a gyári, most Tsuna 2.3..

Laca

"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

(#48021) vitezlejszlo válasza tresh (#48017) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Aham látom. Szuper. Akkor gondolom az S3 sem lesz kivétel... idővel legalábbis.. :)

Kíváncsi leszek ha majd elterjednek az oled-es tv-k, akkor ott is jelentkezik-e ez a hiba a több milliós ár ellenére.. vagy addig megreszelik technológiát rajtunk kikisérletezve? :)

laca

(#48022) ( V ) válasza Kvg (#48018) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egyáltalán nincs túllihegve - egyszerűen a SAMOLED típushibája!
mondom én gyári rommal auto fényerővel (sztem az átlag mezei user így használja és ezzel a samu mérnököknek is így kellene számolniuk) 7 hónap után már láttam a csíkot! - ez van sajna. én sem szeretem a túl világosat, de azért a vaksi módot sem. max akkor lehetne igazából kímélni ha nem lenne statikus elem a képernyőn!

[ Szerkesztve ]

(#48023) Remusz911 válasza vitezlejszlo (#48020) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

nekem se égett be az előző sgs másfél év alatt

1. ne legyen a status bar kék

2. használd dinamikusan(mindig változzon, néha helyezd át/cseréld le a widgetet)

3. a fényerő ne legyen maxon mindig, ha lehet vedd lejjebb(amúgy is jobb lejjebb venni, nem égeti ki a szemed, meg tovább bírja)

4. ha abbahagytad, kapcsold le a kijelzőt

[ Szerkesztve ]

(#48024) tresh válasza ( V ) (#48022) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg ha nem kapcsolod be a telefont ;]

Szóval akkor ebay-es kijelzőkről tapasztalat valakinek? :Y

szerk: nekem most V megoldása szerint van belőve a kijelző jw6+sema+VC kombóval és sema-ba normal-ra van téve az automatikus fényerő ez így jó nem? :U

[ Szerkesztve ]

(#48025) ( V ) válasza Remusz911 (#48023) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2. használd dinamikusan(mindig változzon)

amúgy az jutott eszembe, hogy erre nincs vmi olyan app mint anno a képernyőkimélők a klasszikus telefonokon? mert akkor simán rádobnám pl 10 secre és már nem lenne gond a statikus kép!

(#48026) Linkin

Linkin
(senior tag)

Már tesztelik a Tsuna 2.4-et :C :C

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S JB 4.1.2+JV1 SGSII JB 4.1.2+Nexus 7 4.2.1

(#48027) Remusz911 válasza ( V ) (#48025) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

settings>display >sleep>15 sec

de ez azért nem olyan jó mert ha olvasol rajta mindig lekapcsol

hülyét kapnék egy ócska képernyő védőtől

(#48028) ( V ) válasza Remusz911 (#48027) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lol na hát a képernyőkikapcs azt vágom, de arra gondoltam h képvédő 10-15 sec és képkikapcs mondjuk 1 perc után!

pl a scummvm játékemunál láttam hogy ilyen izgő-mozgó mozaik kockára bontja a képet x idő után ha nem használod - az pl tökéletes lenne!

(#48024) tresh
sztem jó mert az sokkal tompább fényű mint a "gyári" beállítás!

[ Szerkesztve ]

(#48029) tresh válasza ( V ) (#48028) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi :R

(#48030) vitezlejszlo válasza Remusz911 (#48023) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Szia

A status bar fekete, legalabbis azt hiszem :) Tsuna 2.3 most eppen, de 2-3 hetente hajlamos vagyok cserelni valami masra :)

A folyamatos rom csere miatt gyakorlatilag midnig mashol vannak az ikonok-wifgetek :) Na meg ugye a fokepernyot nem szoktam nezegetni csak ugy magaban orakig :)

A fenyero mindig auto-n van, maxon sose ment meg szerintem...

Fel perc utan kikapcsol a kepernyo.

Es tenyleg nem nyomogatom ketpercenkent, van ideje boven kipihenni a faradalmait :)

laca

(#48031) Remusz911 válasza ( V ) (#48028) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

na jó de mi értelme a képenyővédőnek? csak bekavar

vagy kapcsolja le, vagy ne, de képernyővédő hülyeség

olvasnál valamit és elkezdi, mindig hozzá kell érni

de tessék: [link] kis is próbálom :D

(#48032) logarithm

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz ez a RemICS v1.2
Talán úgy fogalmazhatnám meg a dolgot, mintha ez lenne a gyárilag kiadott samsung ics nekünk :)
Mivel cyan az alapja ezért gyors mint a villám, volt benne egy két felesleg amit gyomláltam, de az lehet hogy csak nekem felesleg, szóval használható rom.
Akku időt ne kérdezzetek, nem rég raktam fel.

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2 - deodexed xwlss - apolo jb 4.6

(#48033) vitezlejszlo

vitezlejszlo
(senior tag)

Tudtok olyan helyről, ahol cserélik a króm keret utánzatot csak magában, LCD csere nélkül?

Laca

(#48034) tresh válasza vitezlejszlo (#48033) üzenetére

tresh
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtommal az a króm kerettel együtt van a kijelző de lehet tévedek :(

(#48035) blakey válasza Kvg (#48015) üzenetére

blakey
(senior tag)

Mondjuk alacsony fényerőn használom, az tény. Nyilván befolyásolja a használat is.

(#48036) Remusz911 válasza vitezlejszlo (#48033) üzenetére

Remusz911
(PH! kedvence)

annak idején néztem én is, de jobbnak láttam ha lecserélem az egész telefont egy újra(csak lazért mert szereléssel lehet 10K a csere, és kb 15K-ból az egészet újra cserélheted), 59K egy új sgs, kb 44K a használt

[link]

google-t használni luxus? [link]

egyébként én inkább a világos krómkeretre mennék, jobban néz ki, ebay-en van is "chrome bezel"

[ Szerkesztve ]

(#48037) Linkin válasza logarithm (#48032) üzenetére

Linkin
(senior tag)

Én is szemezek ezzel a rommal milyen kernelt használsz? illetve van benne valami eget rengető hiba? illetve magyar nyelv van benne?

[ Szerkesztve ]

(#48038) logarithm válasza Linkin (#48037) üzenetére

logarithm
(őstag)
LOGOUT blog

Még nem találkoztam vele :)
Ami az aláírásomban van az mindig aktuális. :K

sᴧᴍsᴜɴɢ™ɢᴀʟᴀxʏ S2 - deodexed xwlss - apolo jb 4.6

(#48039) Yany

Yany
(őstag)
LOGOUT blog

No, eddig volt felhőtlen a Tsuna 2.3 örömöm. :(
Ma reggelre 60%-ról 4%-ra lemerült a telefonom és a CWM várt a képernyőn. Ráadásul azóta folyamatosan leáll az adatkapcsolatom a telefonon, amin segít ugyan az Airplane mód, de egy idő után megint nem működik.

Tegnap óta (az AngryGS-en kívül) semmit nem telepítettem és az előző 2 napon tökéletesen futott minden.

Mi történt?

ps.: Nem olyan fontos, de próbáltam a battery monitorból screenshotot csinálni a voldn+power gombokkal, de nem készült kép (többször próbáltam). Alul egy pillanatra megjelent egy csík (progress bar), de se a statusbar nem írta, hogy készült volna, se az sd nem tartalmazott sehol képernyőmentést.

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#48040) Linkin válasza logarithm (#48038) üzenetére

Linkin
(senior tag)

Én is gondolkodok ezen a romom csak nem tudom hogy a Tsuna 2.4-et vagy ezt a romot rakjam fel :DD :DD mindenesetre egy akkuidőre azért majd kiváncsi lennék én most Tsuna 2.3+sema 1.2.4s-en vagyok de hajt a kíváncsiság

(#48041) vitezlejszlo válasza Remusz911 (#48036) üzenetére

vitezlejszlo
(senior tag)

Szia

Koszi, sajnos le van nalam is tiltva a google... :)

Laci

[ Szerkesztve ]

(#48042) Yany válasza Yany (#48039) üzenetére

Yany
(őstag)
LOGOUT blog

LOL!

Ugyanerről számolnak be a TsunamICS fórumban is:

"robin, I have a really weird thing happened: in flight mode with your previous rom usually in 8 h (of sleep) did not consume even 1%, have now noticed that consumed around 2.3 to 6%, then last evening from 23:15 I put it in airplane mode and this morning I woke up at 8 and had risen from 64% to 14% last night! I go to system info and see Android battery 80%.
according to you depends on what?! is there anything I can do?"

Vagyis neki is az Android OS szívta le az éjjel. :(

jancsiga

(#48043) Linkin válasza Yany (#48042) üzenetére

Linkin
(senior tag)

milyen kernelt használsz?

(#48044) ( V ) válasza Yany (#48042) üzenetére

( V )
(PH! addikt)
LOGOUT blog

melyik kernel?

devillel nincs gond!

[ Szerkesztve ]

(#48045) Yany válasza Linkin (#48043) üzenetére

Yany
(őstag)
LOGOUT blog

Teljesen alap Tsuna 2.3
De ez most volt először. Egyébként a merülés szerintem leginkább annak köszönhető, hogy legmélyebb álmom alatt újraindulhatott a teló és a CWM képernyője pusztította lefelé az akksit. Szóval egyelőre azt gondolom, hogy inkább a CWM-be való autómatice reboot a gond, nem az, hogy valami app beragadt (főleg, hogy az OS-nek tulajdonítja a sok fogyasztást). A másik legalább ennyire zavaró gond az az adatkapcsolat megszűnése. (látszólag minden oké, de a brőzer, vagy a gplay kapsából írja, hogy no connection. (na ilyenkor kell az airplane ki/be, amit ma már 4x csináltam... most az előbb is kellett)

[ Szerkesztve ]

jancsiga

(#48046) Linkin válasza Yany (#48045) üzenetére

Linkin
(senior tag)

én is emával használom bár én a 1.2.4-es verzióval lehet hogy majd a 2.4-es verzióban ezt javítják úgyis már tesztelik ahogy olvastam többféle verziót fog kiadni lesz egy devil kerneles a másik azt nem tudom hogy mi de szerintem nincsen sok értelme hiszen mindenki tud kernelt cserélni

(#48047) pn199 válasza Linkin (#48046) üzenetére

pn199
(senior tag)

talán mert beállítgatja a romhoz a kernelt, és úgy adja ki a 2.4es verziót ?

(#48048) Linkin válasza pn199 (#48047) üzenetére

Linkin
(senior tag)

Ja úgy már más minden esetre én a devil kernelest rakom fel ha lesz olyan úgyis a 0.79-et még nem próbáltam :DD :DD :DD ha nem jó akkor feldobok egy sema kernelt :DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#48049) Kvg válasza logarithm (#48038) üzenetére

Kvg
(fanatikus tag)

Ez a rom hogy viszonyul a viedó tartalmakhoz? Látom dev. kernel van fent , de attól meg nem biztos, hogy tudja normálisan kezelnia 720p-t. Driver probléma miatt a legtöbb ICS ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#48050) Vic61

Vic61
(senior tag)

Tudjátok, hogy van 2.7.7-es Thunder? [link]
Szerintetek még hasznos??? :F

Samsung Galaxy S3, JB 4.2.2 CM10.1 kelzsoca20130512, Siyah v1.9.1 kernel, Cobalt theme, Nova Launcher Prime / Samsung Galaxy S, JB 4.2.2, C-RoM Mix v20, Semaphore v2.9.24 kernel, JVO modem, ThunderBolt v3.1.1, Nova Launcher Prime

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.