Köszönöm 
Jó lesz a sima is,nem akarok egyelőre módosítgatni. Most látom,hogy a 2.8-as core az még béta. Valami javulás,változás történt a 2.7.3 óta ?
(#11001) thomasvold válasza lefkosia (#11000) üzenetére

Köszönöm 
Jó lesz a sima is,nem akarok egyelőre módosítgatni. Most látom,hogy a 2.8-as core az még béta. Valami javulás,változás történt a 2.7.3 óta ?
(#11002) lefkosia válasza thomasvold (#11001) üzenetére

Eddig nem vettem észre semmi különbséget. Nálam a 2.7.3 is remekül működött.
Galaxy Note 2
(#11003) thomasvold válasza lefkosia (#11002) üzenetére

Köszönöm a segítséget 
(#11004) lefkosia válasza thomasvold (#11003) üzenetére

Szívesen
Galaxy Note 2

MIUI-sok: tudja valaki a kódot amivel be lehet lépni a G-szenzoros menübe? Mert állítólag ott le kell futtatni valamit aztán lesz csak jó az üzemidő. Az új 2.2/2.3-ról vélemény? és az új kernelekről?
Jóreggelt! JVQ tapasztalat: 97 % al raktam le este(nem repülömodban) és ugyanannyival ébredtem most. Tehát akksiidő tuti minimum agyanannyi maradt, mint a JVP , ha nem jobb. Ez bekapcsolt 3 G - vel. Sztem erősebben fog hálózatot, eddig minden okésan működik. Deodexed 2.8 van fennt nekem este óta. Na most lett 96 épp
Galéria érzésem szerint egyértelműen gyorsabb. Amugy minden ok mint a JVP-n is az volt.
Thomas Ficeto irja az oldalán, hogy 2.8 ugyanaz mint az előző, csak JVQ- ra modositotta. Semmi külömbségük nincs.
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★

Ez jó hír. phone.apk nem FC-zik? Akkor csinálta nálam a stock JVP mikor hívtak és letettem.
[ Szerkesztve ]

phone.apk fixed, már nem csinálja.
Galaxy Note 2

Erre a JVQ-ra milyen romokat lehet rakni?

Nekem pont most volt egy phone.apk megrogyás.
Felraktam a samfires jvq-t (repart-al) aztán full törlés a kódos, aztán dark coew 2.8
..
Előtte? hm. 
Na akkor hol is lett elceszve?
[ Szerkesztve ]

Az érdekes...A rom felrakása előtt megvoltak a szokásos dolgok?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Note 2

A JVQ maga a ROM. Erre más romot nem tudsz ill. igen, de azt másnak fogják hívni.
kopi73: Akkor egyenlőre várakozok és várom a tapasztalatokat. Ez a JVQ volt? Gondolom igen. Mikor volt ez a gond? Mit csináltál mikor előjött?
Hogy te főzött romra gondolsz. Egyenlőre JVQ alapú főzött nincs. MIUI-t JPU-ra illik rakni, Bezke meg JVP.
[ Szerkesztve ]

Bezke,MIUI?

Köszi,most már értem.
Nekem volt most 4-5 hívásom, semmi megrogyást nem tapasztaltam. Bár megmondom őszi intén, JVP- nél sem, vagy nem vettem észre. Nem tudom ott mi volt a diagnózis
De..Olyan dolog, amikor beszéltél, és a másik lerakta? Egyszer volt ilyen és nem normálisan zárult be a phone apk. Az volt a gondja?
Darky 10.2 JVQ lesz, és sztem szombatig ki lesz adva.
Ferrari Ez JVP.- nél is egyszer volt nekem, de túléltem
Ne legyünk már ennyire kritikusak sztem . JVP már nagyon alakulóban van, volt. 
[ Szerkesztve ]

Miért van az, hogy nekem már több mint egy hónapja felajánlotta a 2.3.3-at kies-en????Amugy tökéletes rajta minden csak az akuidő szar!
o/

Igen, beszélgetés végén a kapcsolat bontásakor FC-zett.
Szerk :
Ha ennél nincs kipróbálnám, de nem szeretném a mostani Bezke 4.2-őt elrontani. Hibátlan - nálam 
[ Szerkesztve ]
Kiessel mit akarsz? Hú , nem értem az embereket. A KIES már kisezer telot féltéglásitott ! Ugy repült nálam mint a fene !
Ferrari akkor szvsz hagyd is fenn, a tökéletest, az esetleg jóra minek lecserélni? Jön nemsokára a mégjobb! Én akkor lépnék a helyedbe! 
[ Szerkesztve ]

Semmit nem akarok a kiessel!Nem értetted a kérdést!!!Míg nekem felajánlotta másnak még csak a 2.2.1-et ajánlja fel!Ez az amit nem értettem hogy miért!
o/
(#11021) thomasvold válasza -D4nO- (#11020) üzenetére

Nekem is felajánlotta a 2.3.3-mat és frissítettem is kies-ről. Akkor még nem voltam a dolgokkal tisztában... Féltégla is lett belőle
Odinnal sikerült helyrehozni.

2-3 hete nem olvastam fórumot, akkor 2.3.4 JVP Bezke 4.2 volt a legjobb ROM
Azóta van valami változás, vagy rakhatom azt?
[ Szerkesztve ]
Peugeot 206 1.4 LX 2003
Volt már? DarkyROM_XXJVQ_BASE_ODEXED.zip KATT
Engine én a helyedben várnék 3 napot 
[ Szerkesztve ]
Én még várnék pár napot, tegnap jött ki a JVQ.
Arduino Due 17k itt: bit.ly/V1O8M2 || Wanted Good Woman. Able to wash, cook, sew, dig worms, clean fish. Must have boat and motor. Please send picture of boat and motor.

De akkor olvastam hogy akkuidőben verhetetlen a JVP. Nekem meg az számít.
A JVQ miben lett jobb?
Peugeot 206 1.4 LX 2003

Akkuidőben eddig egy kicsivel jobbnak tűnik. 8 óra alatt repülőmódban 1% esett éjszaka.
Galaxy Note 2
Engine JVQ akksiban minimum annyi mint a JVP. Éjjel, éjfél körül leraktam 97 - el annyival keltem. Semmi repülő mod stb, és 3 G - n . Tehát a JVP - t hozza. Esetleges infó valakinek, akit érdekel. Darky JVQ- n megy a Legend téma.[link]
[ Szerkesztve ]
A KIES hivatalos, attól hogy ők mást írnak a fogyasztóvédők az első panasznál rájuk borítanák az asztalt és a vásárlónak adnának igazat. Szóval maradjunk abban hogy a KIES és a szerviz a hivatalos.
https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910
Csak a Kies egy nagy Sz@r. Minimum 10 embert tudok neked bemutatni, akinek féltéglává varázsolta a telóját...
Sose állítanék, olyat hogy a kies jó 
Szar, de hivatalos... 
https://plus.google.com/113465598003608536126 http://mobibytes.blogspot.com/ https://www.facebook.com/pages/MoDev/260469680679910

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni mert alapvető problémám van, de egyszerűen képtelen vagyok megoldani.
A rom-olás óta nem tudom visszamásolni a névjegyzékemet a készülékre.
A KIES miután elindítja az exportálást rögtön le is állítja és semmi hibaüzenet.
A PC Studio vagy mi a szar meg fel sem ismeri a készüléket csak a memó kártyákat.
Próbálkoztam gmail-es szinkronizálással is, de vmiért az sem oké. Ott meg az a gond hogy hiába tallózom be a .csv fájlt, csak a vezeték-, vagy csak a keresztnevek jelennek meg. Megpróbáltam letölteni a telóra, de oda is csak a neveket szedi le, semmi más adatot nem.
Ha megnyitom excel-ben a csv fájlt, akkor tisztán látszik hogy megvan benne minden.
Valakinek valami használható 5let?? Megüt a guta lassan a névjegyek nélkül !!! 
fecosrac

product code függvénye, a tiéden biztos nem magyar!
Én segitettem Romolni, tehát hibásnak érezhetem magam. És bevállalom. De...Egyszerűen el nem tudom képzelni mi lehet az oka. Gamileden fennt van a névjegyzék? Tehát ha pc- n bemész a gmailfiokodba ott van minden pontosan? Lehet gmail apk- t kéne cseréljél, ha igen. Miért nem raktad rá simkártyára romolás elött a számaidat, és utánna egyszerűen visszamásoltad? Gmailnél...A telodon be van kapcsolva a névjegyek, egyebek- megjelenitési beállitások- és a Gmailnél mind be van pipálva és le van okézva ? És egyszer frissitesz, elvileg le kell szinkronizálja komplett...
Jóreggelt Nagyúr 
[ Szerkesztve ]

Busybox és superuser szerint rootolva van a teló, de a Titanium backup szerint nincs... most hogy van ez? 

Semmiképp se érezd magad hibásnak, mert sokat segítettél és egyébként zsír is lett a teló.
Egyébként a névjegy probléma megoldva. Felmásoltam a memória kártyára majd onnan importáltam a vcf fájlokat és így jó lett.
Thx a segítségedet ezúton is.
ui.: még várok vmit amit ígértél nekem!! ^^
[ Szerkesztve ]
fecosrac

Nem tudom mi van nálam ezzel a miuival kb 10óra alatt majdnem 60%-ot merült és nem is nyomogattam.
Mostanába ilyen bajom van vele az még hagyján hogy a market továbbra se szed le semmit, asszem bepróbálok egy JVQ-t valami főzött formába.
<---Train With Max--->

Valaki? Holnap utazik külföldre a srác, ma mindenképpen meg kellene csinálnom. 
EsNégy
...
[ Szerkesztve ]

Tolj alá egy SM kernelt, abból rootolod, efs-t mentesz, aztán repartal mehet fel egy 3 fájlos rom.
Meizu MX2 32GB
Ott voltak a válaszok a kérdésed után. Én is pl válaszoltam...
(#11042) tariattila válasza R2D20208 (#11039) üzenetére

xxxx :DDD
(#11043) R2D20208 válasza tariattila (#11042) üzenetére
Mit tapsolsz az üres üzire? 
Gyakran romolók, érdemes elolvasni Művészurunk figyelmeztetését : [link]
61 óra után 43%-on van az akksim! 
ilovewp.net // szilvasvaradbob.hu
Az jo? Csinálj egy screent nekünk ! 
(#11047) tariattila válasza R2D20208 (#11043) üzenetére

szerinted? azt ami oda volt írva... (engem nem érdekel ezért is tapsoltam) 
[ Szerkesztve ]
xxxx :DDD

asszem megérkeztünk ezzel a JVQ-val egy normális állapotra.
tegnap este óta van fennt, és jó. semmi kernelt nem raktam rá, nekem elég gyors is.
nincs phone fc. 
„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)
(#11049) R2D20208 válasza tariattila (#11047) üzenetére
Volt valami odairva ? Ja, a végtelenitett izé ? A feltört miujság ? 
Rövid sztori hozzá: Az ebay-en vett Armani akkunál a töltőm felforrósodott, de nem tudtam, hogy a gyárival is ezt csinálta-e. Ezért visszatettem a régit, majd mikor rájöttem, hogy annál is felforrósodik, kicseréltem újra az Armanis akkura. Ez van most bent, az indítás után még nagyjából fél-1 órát töltöttem (mert 97%-on volt mikor visszatettem), így annyit le kell vonni az akksi idejéből, ami töltő nélkül volt.
ilovewp.net // szilvasvaradbob.hu